چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۰۴
قائم مقام بنیاد تعاون سپاه خبر داد

ایجاد ١٠ هزار واحد پرواربندی ١۵ رأسی در کشور

قائم مقام بنیاد تعاون سپاه گفت: ایجاد ١٠ هزار واحد پرواربندی ١۵ رأسی جزو برنامه‌های سه ساله این بنیاد در سطح کشور است.
ایجاد ١٠ هزار واحد پرواربندی ١۵ رأسی در کشور
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، خضرالله حیدرزاده صبح امروز در مراسم افتتاح فاز عملیاتی 2100 واحد طرح مردمی پرواربندی دام ١۵ رأسی در کشور به نمایندگی در خراسان‌جنوبی، اظهار داشت: این مراسم نمادین آغاز فعالیت پروژه 2100 واحدی دام پرواری 15 رأسی در سراسر کشور است.
وی با اشاره به اینکه این طرح به صورت پایلوت در یکی از استان‌های کشور آغاز و اجرا شد و با توجه به موفقیت طرح به سایر استان‌های کشور تعمیم یافته است، تصریح کرد: بنا داریم در سال اخیر 2100 واحد در سطح کشور به همان شیوه عملیاتی سازیم.
قائم مقام بنیاد تعاون سپاه ادامه داد: ایجاد 10 هزار واحد پرواربندی 15 رأسی جزو برنامه‌های سه ساله این بنیاد در سطح کشور است.
حیدرزاده یادآور شد: این واحدها با منابعی که از طریق بانک انصار پیش‌بینی شده و با هدایت و کمک بسیج سازندگی ایجاد می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه در اجرای این واحدها در کنار بهره‌برداران هستیم، افزود:در این راستا با منابع پیش‌بینی شده دام سالم و مناسب خریداری و در اختیار بهره‌برداران با هدایت و نظارت بسیج سازندگی قرار می‌گیرد و همچنین علوفه و نهاده دام نیز به اندازه استاندارد در اختیار بهره‌برداران قرار گرفته و بعد از یک دوره 9 ماهه به پایان می‌رسد.
قائم مقام بنیاد تعاون سپاه ادامه داد: همچنین بعد از این دوره فروش گوشت را طرف دامدار انجام و با کسر هزینه‌های مربوط به طرح و منابع بانک مانده درآمد سهم بهره‌بردار می‌شود که به طور میانگین حدود یک میلیون تومان به صورت ماهیانه سهم بهره‌برداران است.
حیدرزاده به اهداف اجرای این طرح‌ها در استان‌های مختلف اشاره کرد و افزود: یکی از اهداف اصلی این طرح‌ها اجرای سیاست‌های کلان رهبری در راستای اقتصاد مقاومتی است.
وی با بیان اینکه سالانه بیش‌از 120 هزار تن گوشت از خارج از کشور برای نیاز داخل وارد می‌شود، اضافه کرد: بهترین اقدام برای کاهش واردات گوشت از خارج از کشور اجرای این پروژه‌ها بوده که زمینه کمک به پرورش دام در کشور را فراهم کرده است.
قائم مقام بنیاد تعاون سپاه با بیان اینکه تکمیل زنجیره تولید و تحت شعار از مزرعه تا سفره یکی دیگر از اهداف اجرای این طرح‌ها است، یادآور شد: همچنین با اجرای این‌گونه طرح‌ها گام مثبتی در راستای ایجاد امنیت غذایی برداشته می‌شود به طوری که پرورش دام در این واحدها تحت نظارت بوده و با تولید این واحدها دیگر نیاز به گوشت وارداتی وجود ندارد.
حیدرزاده ضرورت دیگر اجرای این طرح‌ها را کمک به معضل بیکاری به‌ویژه در روستاها دانست و اضافه کرد: مشکلی که دشمن با تحمیل تحریم بر کشور ایران وارد کرده مشکلاتی برای روستائیان داشته که با وجود این طرح‌ها می‌توان گام مثبتی در زمینه ایجاد اشتغال در روستاها برداشته شود.
وی ادامه داد: با رفع مشکل بیکاری شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه خواهیم بود.
قائم مقام بنیاد تعاون سپاه خاطرنشان کرد: امیداست این طرح‌ها توسعه یافته و تقویت شوند.
حیدرزاده با بیان اینکه منابع را به صورت متمرکز در اختیار این طرح قرار می‎دهیم، تصریح کرد: براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته برای هر واحد نیاز به 60 میلیون تومان منابع وجود دارد که از طریق بانک انصار و بسیج سازندگی در اختیار این طرح‌ها قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به اینکه کشورما نیاز زیادی به تأمین گوشت دارد، اضافه کرد: این طرح به قدری توسعه می‌یابد تا در تأمین گوشت قرمز در کشور بی‌نیاز شویم.
قائم مقام بنیاد تعاون سپاه  به میزان اشتغال ایجاد شده در راستای اجرای این طرح‌ها اشاره کرد و افزود: در هر واحد 15 رأس در این طرح حداقل برای دو نفر اشتغال ایجاد می‌شود که سالانه بین 9 هزار تا 11 هزار تن گوشت توسط این واحدها تولید خواهد شد.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۲۰۸۸
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , اشتغال , سپاه