به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از
روابطعمومی اداره کل دامپزشکی خراسانجنوبی، محمد اصغرزاده ضمن تشریح اقدامات دامپزشکی در فرآیند تولید گوشت مرغ، افزود: به منظور ارتقای شاخصهای بهداشتی و قابلیت دسترسی شهروندان به فرآوردههای خام دامی باکیفیت، محصولات و آلایش آنها به صورت بستهبندیهای بهداشتی به بازار داخل و خارج استان عرضه شده است.
وی تصریح کرد: در این راستا پس از کشتار مرغ در کشتارگاه تحت نظر بازرسان بهداشتی و ناظر ذبح شرعی، لاشههای استحصالی با ماشینهای سردخانهدار به مراکز عرضه حمل شده و در اختیار شهروندان قرار میگیرد که این مراکز نیز تحت نظر بازرسان بهداشتی دامپزشکی هستند.
مدیرکل دامپزشکی خراسانجنوبی نظارت بهداشتی بر کشتارها را از وظایف حاکمیتی دامپزشکی دانست و خاطرنشان ساخت: در خراسانجنوبی سه واحد کشتارگاه طیور در شهرستانهای بیرجند و قاینات فعالیت دارند.
اصغرزاده گفت: از ابتدای امسال تعداد 8 میلیون 814 هزار قطعه مرغ در کشتارگاههای طیور استان زیرنظر نظارتهای بهداشتی و شرعی دامپزشکی ذبح و استحصال شده که حاصل آن تولید 15 هزار و 800 تن گوشت مرغ بوده است
کلمات کليدی: خراسانتایم , دامپزشکی , خراسانجنوبی