دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۳۶
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان‌جنوبی:

وجود توانایی نقدکردن یک سرمایه اجتماعی است/ گرانی و رکود بنگاه‌های اقتصادی را به تعطیلی کشانده است

مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان‌جنوبی گفت: سرمایه اجتماعی با ثروت و افزایش مراکز عملی به دست نمی‌آید بلکه سرمایه اجتماعی یک‌دلی، یکپارچگی، اطمینان و توانایی نقد کردن و نقد شدن است.
وجود توانایی نقدکردن یک سرمایه اجتماعی است/ گرانی و رکود بنگاه‌های اقتصادی را به تعطیلی کشانده است
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، عصمت محمودی صبح امروز در همایش بانوان موفق و فرهیخته در حوزه صنعت، معدن و تجارت خراسان‌جنوبی اظهار داشت: در بحث اقتصاد و تولید دو نوع سرمایه وجود دارد که شامل سرمایه مالی و سرمایه انسانی می‌شود.
وی تصریح کرد: متأسفانه یکی از جوهره‌های اصلی که مورد غفلت قرار می‌گیرد سرمایه اجتماعی است که در بخش اقتصاد بسیار تأثیرگذار است.
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان‌جنوبی ادامه داد: اگر کاردان‌‌ترین و متخصص‌ترین افراد برای فعالیت در یک مجموعه اقتصادی مشغول شوند ولی سرمایه اجتماعی وجود نداشته باشد این تولید موفق نمی‌شود.
محمودی سرمایه اجتماعی را تعهد، پذیرش قواعد و قوانین کار، عقلانیت و تدبیر دانست و افزود: این امور شاخص‌های مهمی بوده که اگر وجود نداشته باشند با چالش جدی روبرو می‌شویم.
وی با بیان اینکه رشد و پیشرفت با ثروت حاصل‌شدنی بوده اما توسعه مستلزم تغییرات رفتاری، بینشی و نگرشی است، یادآور شد: سرمایه اجتماعی با ثروت و افزایش مراکز عملی به دست نمی‌آید بلکه سرمایه اجتماعی یک‌دلی، یکپارچگی، اطمینان و توانایی نقد کردن و نقد شدن است.
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان‌جنوبی افزود: گرانی و رکود اقتصادی بنگاه‌های اقتصادی را به تعطیلی وا داشته و به بدنه اجتماعی جامعه ضرر می‌رساند که جبران سرمایه اجتماعی بسیار سخت و دشوار است.
محمودی با اشاره به اینکه برای تحقق اقتصاد مقاومتی در کنار تسهیلات و منابع مالی باید انقلاب درونی در افراد جامعه شکل بگیرد، اضافه کرد: مقوله مسؤولیت اجتماعی و تلاش در جهت حفظ و کمک برای ارتقاء کیفیت آن از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.
وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های اقتصادی پیوست فرهنگی و اجتماعی داشته باشند، گفت: عزم مسؤولان کشور برای رفع آسیب‌های اجتماعی جدی بوده ولی این تلاش در کنار عزم ملی کامل و کارساز می‌شود که این انقلاب مستلزم آگاهی بوده که از طریق آموزش حاصل می‌گردد.
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه در بعد اقتصادی توسعه به دنبال افزایش رفاه اجتماعی و در بعد اجتماعی و فرهنگی آن به دنبال ایجاد رضایت‌مندی هستیم، تصریح کرد: برای رسیدن به بعد اجتماعی و فرهنگی توسعه باید به اخلاقیات و رفتارها و فرهنگ‌ها توجه شود که مهد این آموزش‌ها از دامن مادران صورت می‌گیرد.
محمودی خاطرنشان کرد: میزان مشارکت بانوان در فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی یکی از شاخص‌های توسعه است.
انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۲۴۲۷
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , استانداری , اقتصاد مقاومتی