رئیس بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند مطرح کرد
ارتقاء بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) نیازمند اعتبار/ بدهی ۱۲ میلیاردی بیمهها به بیمارستان امام رضا(ع)
2 اسفند 1396 ساعت 13:34
رئیس بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند گفت: ارتقاء بخش سوختگی بیمارستان نیازمند تأمین بودجه است و برای تجهیز هر تخت بیمارستانی نیازمند ۵۰۰ میلیون تومان هستیم.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، جلال احمدی صبح امروز در نشست خبری، با بیان اینکه طی سالهای اخیر اتفاقات خوبی در حوزه بهداشت و درمان رخ داده است، اظهار داشت: طرح تحول نظام سلامت از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است و اگر چه حرف و حدیثهای زیادی از زبان منتقدان نسبت به این طرح ابراز شد اما از جمله اقداماتی است که نظیر آن را طی چهار دهه از انقلاب اسلامی نداشتیم.
وی با بیان اینکه طرحهای کلان در زمان اجرا با مشکلاتی مواجه میشود، بیان داشت: طرح تحول نظام سلامت حول محورهای ارتقاء کیفیت ویزیت، ارتقاء کیفیت هتلینگ، طرح حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم، کاهش پرداختی مردم، ترویج زایمان طبیعی و مقیم شدن متخصصان در بیمارستانها اجرا شد.
رئیس بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند اعلام کرد: قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت برخی از داروها و تجهیزات تحت پوشش بیمه نبود و بسیاری از بیماران مجبور بودند به دلیل هزینههای گزاف دارو و درمان از درمان انصراف و یا درمان کمهزینهتری را انتخاب کنند.
احمدی با اعلام این مطلب که با اجرای طرح تحول سلامت مجموع پرداختی بیماران هشت درصد کل هزینههای صرف شده برای بیماران است، ادامه داد: همچنین در راستای اجرای طرح، بیمارانی که بر اثر تصادف دچار جراحت و یا ضربه میشوند بدون هیچ هزینهای درمان میشوند.
درمان رایگان بیماران حوادث و سوانح جادهای
وی اعلام کرد: در اوایل اجرای طرح درآمدهای بیماران حوادث و سوانح جادهای محقق شد ولی متأسفانه طی سه سال اخیر بودجه این بخش دچار مشکل شده و به شدت کاهش یافته و همان اندک بودجه نیز با تأخیر به دست بیمارستان میرسد.
رئیس بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند با اشاره به اینکه بودجه این مهم به صورت سه ماهه پرداخت میشود، اضافه کرد: متأسفانه بیمارستان امام رضا(ع) تنها یک علیالحساب سه ماهه دریافت کرده و زمانی که به وزارتخانه گزارش میشود میگویند بیمههای تجاری سهم خود را پرداخت نمیکنند.
هزینهکرد دو میلیارد و 500 میلیون تومانی در جهت خدمات هتلینگ بیمارستان امام رضا(ع)
احمدی با بیان اینکه در زمینه ارتقاء کیفیت هتلینگ، بازسازی بخشهای بیمارستانی جهت رفاه حال بیماران و همراهانشان کارهای زیادی انجام شده است، تبیین کرد: در بیمارستان امام رضا(ع) از ابتدای طرح تحول سلامت تاکنون دو میلیارد و 500 میلیون تومان صرف خدمات هتلینگ شده است.
وی با یادآوری این مطلب که در سال جاری 750 میلیون تومان صرف مخزن اضطراری و بخشهای بازسازی شده است، ادامه داد: عملیات کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان امام رضا(ع) از سال 92 آغاز و سال 94 به بهرهبرداری رسید و هم اکنون 22 متخصص و فوق تخصص در این مرکز مشغول به فعالیت هستند.
رئیس بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند با اشاره به اینکه روزانه به صورت متوسط 650 بیمار از خدمات این مرکز بهرهمند میشوند، توضیح داد: طی سالهای آتی با تهیه تجهیزات پزشکی به روز و نیروی انسانی مجرب به جایی رسیدیم که به جز معدود بیمارانی که نیازمند تجهیزات فوق پیشرفته هستند و مجبور به اعزام آنها به سایر استانها میشویم مابقی بیماران در مرکز استان درمان میشوند.
نبود جراح عروق در خراسانجنوبی/ ارتقاء بخش سوختگی بیمارستان نیازمند تأمین بودجه
احمدی از نبود جراح عروق در بیرجند خبر داد و افزود: 98 درصد بیماران در مرکز استان به راحتی درمان میشوند.
وی از ارتقاء بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) خبر داد و تبیین کرد: هماکنون بخش سوختگی بیمارستان دارای چهار تخت (BICU) و هشت تخت معمولی است.
رئیس بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند بیان داشت: ارتقاء بخش سوختگی بیمارستان نیازمند تأمین بودجه است و برای تجهیز هر تخت بیمارستانی نیازمند 500 میلیون تومان هستیم که در مجموع برای این بخش 32 تخت پیشبینی شده است و اگر بودجه این بخش محقق شود طی سه تا چهار سال آینده شاهد راهاندازی این بخش خواهیم بود.
احمدی با اشاره به اینکه بخش روانپزشکی بیمارستان امام رضا(ع) دارای 75 تخت فعال است، ادامه داد: بخش روانپزشکی بیمارستان نیز در حال توسعه است و اگر مشکلات موجود با شهرداری حل شود شاهد راه اندازی این بخش نیز خواهیم بود.
وی به بدهکاری وزارتخانه به بیمارستانها و بدهکاری بیمهها به وزارتخانه اشاره و مطرح کرد: همچنین قسمتی از درآمدهای بیمارستانها از طریق سایر بیمهها تأمین میشود که متأسفانه بیمهها در این زمینه به ازای خدمتی که میخرند هزینهها را دیر پرداخت میکنند.
بدهکاری 12 میلیاردی بیمهها به بیمارستان امام رضا(ع)
رئیس بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند میزان بدهی بیمهها به بیمارستان امام رضا(ع) را 12 میلیارد و 700 میلیون تومان اعلام و به میزان پرداختی برخی بیمهها اشاره کرد و افزود: میزان بدهیهای بیمه تأمین اجتماعی تا پایان سال 95، بیمه سلامت تا سه ماه اول امسال و نیروهای مسلح و کمیته امداد تا پایان شهریور ماه امسال تسویه شده است.
احمدی میزان بدهی وزارتخانه به بیماران حوادث ترافیکی و جادهای را هشت میلیارد و 100 میلیون تومان اعلام کرد.
بدهی شش میلیاردی پرسنل بیمارستان امام رضا(ع)
وی با بیان این مطلب که بدهی بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند به شرکتهای دارویی و بازار پرداخت شده و کمی جلوتر هستیم، ادامه داد: متأسفانه در زمینه بدهیهای پرسنل خیلی عقب هستیم و هم اکنون بدهی این بخش حدود شش میلیارد تومان است.
رئیس بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند مطرح کرد: همچنین پرستاران و پرسنل بیمارستان کارانه سال گذشته را دریافت نکرده و آخرین دریافتی پزشکان نیز مربوط به دی ماه 95 بوده است.
احمدی عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اعتباری بالغ بر 25 میلیارد تومان را از وزراتخانه اخذ کرده که این مبلغ فقط باید صرف خرید و پرداخت دارو و تجهیزات شود و این خود نوعی مشکل است.
وی همچنین به مطرح شدن شکایتها در زمینه خدمترسانی به مردم در خصوص نوبتدهی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان امام رضا(ع) اشاره کرد و گفت: در این زمینه کارهای زیادی شده است اما هنوز اعتراضات مردمی ادامه دارد.
رئیس بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند ادامه داد: برخی از پزشکان دارای تخصص در برخی رشتهها متقاضی زیادی دارند و این سبب افرایش تقاضا و محدود بودن پذیرش میشود.
نوبتدهی حضوری و تلفنی کلینیک بیمارستان امام رضا(ع)
احمدی با یادآوری این مطلب که نوبتدهی کلینیک بیمارستان امام رضا(ع) تلفنی و حضوری است، اعلام کرد: از ساعت 8 صبح تا 14 نوبتدهی به صورت تلفنی و از ساعت 14 به بعد پزشکانی که نوبتدهی آنها کامل نشده است به صورت حضوری نیز نوبت داده میشود.
وی از راهاندازی نوبتدهی اینترنتی کلینیک بیمارستان امام رضا(ع) خبر داد و یادآور شد: متأسفانه به دلیل خرید و فروش نوبتهای الکترونیکی این بخش هنوز راه اندازی نشده و درصدد اتخاذ سیاستهای جدید در این زمینه هستیم.
درخواستهای زیاد و خارج از عرف سبب به وجود آمدن صفهای طویل ام آر آی
رئیس بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند اضافه کرد: در بیمارستان امام رضا(ع) دستگاه ام آر آی پیشرفته مستقر شد که به دلیل درخواستهای زیاد و خارج از عرف و واقعیت شهروندان، خدمترسانی به مردم با مشکل مواجه شده و صفهای طویلی را شاهد هستیم.
احمدی با اشاره به اینکه بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند به عنوان مرکز تروما و جراحی استان حفظ خواهد شد، مطرح کرد: بخشهای اورژانس، مسمومیتها، سوختگی، روانپزشکی، جراحی عمومی، جراحی مغز و اعصاب و ارتوپدی در بیمارستان امام رضا(ع) باقی میماند.
وی همچنین از گسترش بخش اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) در آیندهای نزدیک خبر داد و گفت: هماکنون 219 تخت فعال در بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند فعال است.
بلاتکلیفی جابجایی ایستگاه اتوبوس جنب بیمارستان امام رضا(ع)
رئیس بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند به جابجایی ایستگاه اتوبوس جنب بیمارستان امام رضا(ع) اشاره و عنوان کرد: متأسفانه جابجایی ایستگاه اتوبوس طبق گفته مسؤولان امر ممکن نیست و اگر چه ما خواهان جابجایی ایستگاه اتوبوس هستیم.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 12491