به گزارش گروه فرهنگی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، حجتالاسلام سید ناصرالدین نوریزاده صبح امروز در همایش استانی ستاد ساماندهی شئون فرهنگی مناسبتهای دینی اظهار داشت: در ادبیات مدیریتی و سیاسی در سال ٩۵ مقام معظم رهبری در دانشکده افسری و بعد در مجلس خبرگان عنوان جدیدی تحت عنوان جهاد کبیررا مطرح کردند.
وی تصریح کرد: یک جهاد اصغر و یک جهاد اکبر وجود داشته حدفاصل آن جهاد کبیر است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی تهران عنوان داشت: در جهاد اصغر سلاح دشمن دیده میشود و جهاد اکبر جهاد با نفس ما است و حدفاصل آن جهاد کبیر است.
نوریزاده بیان داشت: در توضیح جهاد کبیر مقام معظم رهبری تعبیر کردهاند که قرآن میفرماید از کافران نبایستی اطاعت کرد که این مسئله در عرصههای مختلف وجود دارد، چراکه نباید در مقابل دشمن تبعیت کرده بلکه باید ایستاده و مقاوم باشیم چراکه با توجه به آیات قران تبعیت نکردن از دشمن وظیفه ما است.
وی به ویژگیهای جهاد کبیر اشاره کرد و گفت: جهاد کبیر جهادی خاموش و پنهان است، در جهاد کبیر به انسان مدال افتخار داده نمیشود و همه میتوانند در آن نقشآفرین باشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی تهران عنوان داشت: در این جهاد پیچیدگی وجود دارد و تشخیص دادنها مشکل بوده و برای تشخیص نیاز به بصیرت داریم.
نوریزاده با بیان اینکه در حوزه اقتصادی دشمن فشار وارد میکند تا ملت را به زانو در آورد، تصریح کرد: مردم با بصیرت تمام همه این بحرانها را پشت سر میگذارند اما دشمن تلاش میکند تا ما را در حوزه اقتصاد وابسته سازد.
وی افزود: در حوزه فرهنگی که رهبر معظم انقلاب نسبت به آن با عناوین مختلف هشدار دادهاند دشمن با تمام توان تلاش میکند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی تهران حوزه فرهنگی را حوزه تعامل افکار دانست و گفت: شبکههای اجتماعی تهدید جدی بوده و هوشیاری مسؤولان را میطلبد.
نوریزاده با بیان اینکه باید در کشور شبکههای اجتماعی امن ایجاد کنیم، اضافه کرد: این مسئله نیازمند فکر و اندیشه است و باید در این حوزه تلاش کنیم.
وی با اشاره به تلاش دشمن در راستای استحاله و تغییر سبک زندگی اسلامی عنوان داشت: تلاش در این حوزه جهاد بوده است، هرچند مقام معظم رهبری از گذشته نسبت به این حوزه هشدار دادهاند اما برخی از مسؤولان تازه به آن متوجه شدهاند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی با بیان اینکه یکی از ظرفیتهای جامعه، ظرفیت هیئات مذهبی و تشکلهای دینی است، تصریح کرد: هیئات مذهبی یکی از مهمترین ظرفیتهای حوزه فرهنگی است.
نوریزاده با بیان اینکه هیئات مذهبی میتوانند در تمام ابعاد با جامعه هدف ارتباط داشته باشند، یادآور شد: هیئأت مذهبی و تشکلهای دینی نقش مهمی برای تصحیح افکار غلط و نشان دادن دشمنی دشمنان در زوایای مختلف به مردم دارند.
وی به فعال بودن 92 هزار هیأت مذهبی در کشور اشاره کرد و گفت: همچنین حدود 70 هزار مداح در سطح کشور فعالیت داشته که میتوانند ظرفیت مهمی در حوزه فرهنگی باشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی تهران با بیان اینکه هیئأت مذهبی موظف به پاسبانی حریم اهلبیت(ع) و احیاگری هستند، یادآور شد: باید به جنبههای فرهنگی با پیوند مسائل روز به عزاداری توجه شود.
نوریزاده ادامه داد:باید کارکرد هیأت مذهبی در اصل فعلی با گذشته متفاوت باشد و با ابزار نو و بهروز در تبین مسیر استفاده شود.
انتهای پیام/4