به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از
خبرگزاری تسنیم، عباس لامعی صبح امروز در حاشیه بازدید معاونین آستان قدس از مجتمع در حال احداث هیئت طیبه مهرشهر بیرجند اظهار داشت: این مجتمع در زمینی به مساحت بیش از 10 هزار مترمربع و زیربنای 7 هزار و 500 متر مربع توسط اداره کل نوسازی مدارس استان در حال احداث است که قریب 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با بیان اینکه اکنون بیش از 3 میلیارد و 800 میلیون تومان برای احداث آن هزینه شده است از نیاز مهرشهر به یکصد کلاس درس خبر داد و گفت: مدیر عامل بنیاد فرهنگی آستان قدس رضوی به همراه معاونین آموزشی بنیاد فرهنگی رضوی و فنی و عمرانی آستان قدس در بازدید از زمین آموزشی مهرشهر، برای احداث یک مجتمع آموزشی بزرگ دیگر در این شهرک قول مساعد دادند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی تصریح کرد: قرار است این مجتمع در زمینی به مساحت 11 هزار و 200 مترمربع احداث شود که با احداث و تکمیل این دو مجتمع، دانش آموزان دختر و پسر شهرک مهرشهر بیرجند در دورههای ابتدایی و متوسطه اول از مزایای آن بهرهمند میشوند.
لامعی افزود: نقشه احداث این مجتمع توسط مهندسین اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز استان خراسان جنوبی، طراحی شده و به منظور بررسی و تأیید تحویل مهندسین آستان قدس رضوی شده است.
تکمیل فضاهای آموزشی مرکز استان با احداث 100 کلاس درس
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی همچنین در دیدار با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: با احداث 100 کلاس درس در شهر بیرجند مشکل فضاهای آموزشی مرکز استان تا حدودی برطرف میشود که تحقق این مهم همت بلند و مشارکت جدی استانداری و خیرین نیکوکار را میطلبد.
لامعی اظهار داشت: در حال حاضر قریب 160 هزار دانش آموز دختر و پسر استان در 8 هزار کلاس درس و 2 هزار و 500 آموزشگاه مشغول تحصیل هستند.
وی خشکسالیهای پیاپی و مهاجرت بی رویه روستائیان به مراکز شهرها به ویژه شهرکهای اقماری مرکز استان را یکی از دلایل افزایش مشکل فضاهای آموزشی برشمرد و تصریح کرد: علاوه بر این 13 درصد مدارس روستایی استان فرسوده و تخریبی هستند که بیشترین مدارس تخریبی در روستاهای دو شهرستان بیرجند و فردوس قرار دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به پیشرو بودن خراسان جنوبی در سطح ملی یادآور شد: کسب عناوین نخست و برتر کشوری در عرصههای مختلف خود گواه این مدعا و مهر تأییدی بر خدمت بیمنت معلمین مومن، متعهد و انقلابی استان است.
وی اساس کار آموزش و پرورش استان را تعامل سازنده درون و برون سازمانی دانست و افزود: مجموعه آموزش و پرورش خراسان جنوبی علیرغم تمامی هجمهها با سایر دستگاههای اجرایی اعم از فرهنگی و غیر فرهنگی استان در تعامل و همکاری بوده و هست.
تکوین جامعه آینده مهمترین رسالت معلمین
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی نیز گفت: مهمترین رسالت معلمین تکوین و ساختن جامعه آینده در پرتو تعلیم و تربیت ایرانی اسلامی نسل جوان و آینده ساز این مرز و بوم است.
علی اسماعیلی اظهار داشت: صیانت از فکر و اندیشه نسل جوان انقلاب در مقابل هجمه گسترده ضد دینی و ضد فرهنگی دشمنان مهمترین اصل در تعلیم و تربیت اسلامی است که حرفه معلمی را هم ردیف شغل انبیا و مرجع قرار داده است.
وی از فرهنگیان استان به عنوان زنان و مردان سختکوش، مومن، متعهد و انقلابی یاد کرد و افزود: کسب عناوین برتر و شاخص کشور در عرصههای مختلف علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی توسط دانش آموزان استان موید تلاشهای دلسوزانه و متعهدانه معلمین بی ادعا و محجوب خراسان جنوبی است.
اسماعیلی تصریح کرد: اگر همدلی، صمیمیت و تفکر جهادی و ایثارگری بر آموزش و پرورش استان حاکم نبود، محال بود دانشآموزان در عرصههای مختلف علیرغم نبود بسیاری از امکانات و تجهیزات کمک آموزشی در عرصه ملی و بین المللی بدرخشند.
انتهای پیام/4