پنجشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۱۵
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی خبر داد:

کدگذاری دام‌های واحدهای صنعتی/ورود و خروج دام‌ها رصد می شود

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی از کدگذاری دامداری های صنعتی استان خبر داد و گفت: هدف از اجرای این طرح رصد بیشتر واحدهای دامی و کنترل ورود و خروج دام ها است.
کدگذاری دام‌های واحدهای صنعتی/ورود و خروج دام‌ها رصد می شود
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری مهر، محمد اصغرزاده اظهار داشت: با توجه به نقل و انتقال دام ها از واحدهای دامداری و کنترل و اقدامات بهداشتی در خصوص جلوگیری از ورود بیماری ها اقدام به نشانه گذاری و نصب پلاک شناسایی بر روی تمامی گاوهای صنعتی  جهت کنترل بهتر بر نحوه ورود و خروج  دام شده است .
وی افزود: اعمال اقدامات بهداشتی قرنطینه ای به منظور جلوگیری از ورود ویروس تب برفکی به خصوص تیپ های جدید و غیر بومی در تمام واحدهای اپیدمیولوژیک و نظارت کامل بر اجرای دقیق آنها در واحدها ، ساماندهی تردد دام و ایجاد انضباط بهداشتی در جابجایی دام ها با کدگذاری دام و کامیون های حامل و اطمینان از سلامت دام و اعمال اقدامات پیشگیری و کنترل و مشخص کردن مقصد حمل دام با هماهنگی اداره کل دامپزشکی مقصد امکان پذیر خواهد بود .
تولید ۱۵ هزار تن گوشت مرغ در استان
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی در بخش دیگری از سخنان خود به تولید گوشت مرغ در استان اشاره و بیان کرد: از ابتدای امسال بیش از ۱۵ هزار تن گوشت مرغ تحت نظارت دامپزشکی وارد چرخه تولید و مصرف شد.
اصغرزاده ادامه داد: از ابتدای امسال هشت میلیون و ۸۱۴ هزار قطعه مرغ در کشتارگاه های طیور استان زیر نظر نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی ذبح و استحصال شده که حاصل آن تولید ۱۵ هزار و ۸۰۰ تن گوشت مرغ بوده است.
وی با تشریح اقدامات دامپزشکی در فرآیند تولید گوشت مرغ افزود: به منظور ارتقای شاخص های بهداشتی و قابلیت دسترسی شهروندان به فرآورده های خام دامی با کیفیت ، محصولات و آلایش آنها به صورت بسته بندی های بهداشتی به بازار داخل و خارج استان عرضه شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی تصریح کرد: در این راستا پس از کشتار مرغ در کشتارگاه تحت نظر بازرسان بهداشتی و ناظر ذبح شرعی، لاشه های استحصالی با ماشین های سردخانه دار به مراکز عرضه حمل شده و در اختیار شهروندان قرار می گیرد که این مراکز نیز تحت نظر بازرسان بهداشتی دامپزشکی هستند.
اصغرزاده نظارت بهداشتی بر کشتار ها را از وظایف حاکمیتی دامپزشکی دانست و تصریح کرد: در خراسان جنوبی سه واحد کشتارگاه طیور در شهرستان های بیرجند و قاینات فعالیت دارند.
وی گفت: همچنین از ابتدای سال جاری تعداد چهار هزار و ۵۰۰ راس دام سبک و سنگین شهرستان قاین نیز به مقصد کشتارگاه ها و دامداری های سراسر کشور که توسط واحد قرنطینه و امنیت زیستی شبکه مجوز صادر شده حمل شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی گفت: صدور مجوز بهداشتی حمل برای دام های سبک و سنگین دامداری ها و میادین دام با اخذ تائیدیه بهداشتی شامل انجام واکسیناسیون، سم پاشی، سلامت دام و داشتن موافقت نامه از استان های مقصد توسط واحد قرنطینه این شبکه امکان پذیر است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۲۵۲۸
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , تب برفکی , دامپزشکی