به گزارش گروه فرهنگی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، بلقیس افضلیان صبح امروز در نمایشگاه ورکشاپ مد و لباس ایرانی اسلامی با موضوع تاریخچه مد و لباس و جایگاه خط در منسوجات ایرانی، اظهار داشت: هدف از این نمایشگاهها ترویج فرهنگ مد و لباس ایرانی اسلامی در بین اقشار جامعه است.
وی با اشاره به اینکه از ارگانهای مختلف عضو کارگروه مد و لباس ایرانی اسلامی هستند، افزود: برگزاری مد و لباس به صورت جشنواره و نمایشگاه به صورت فصلی انجام میشود.
کارشناس هنرهای تجسمی و ساماندهی مد و لباس فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسانجنوبی گفت: همچنین ما با دادن مجوز به مؤسساتی که میخواهند در زمینه مد و لباس فعالیت کنند بر طراحیها نظارت داریم.
افضلیان اذعان داشت: نمایشگاه مد و لباس برای سومین بار در استان برگزار میشود که به لحاظ زمانی برگزاری این نمایشگاه هر ساله در اسفندماه صورت میگیرد.
وی تأثیر برگزاری نمایشگاه مد و لباس را تغییر دیدگاه هنرمندان عنوان کرد و ادامه داد: تغییر نگرش هنرمندان از تأثیرات این نمایشگاه است که آنان طراحیهای مد و لباس فرهنگ ایرانی اسلامی را می پذیرند.
کارشناس هنرهای تجسمی و ساماندهی مد و لباس فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسانجنوبی اذعان کرد: همچنین برگزاری چنین نمایشگاههایی موجب تغییر شکل و شمایل بازارها میشود بهطوری که در استان ما تغییر سبک طراحیهای مد و لباس در تولیدی البسه استفاده و یا کمتر دیده میشود ولی در خارج از استان ما بیشتر این تغییر نگرش دیده میشود.
افضلیان به نشان "شیما" در طراحیهای مد و لباس اشاره کرد و اذعان داشت: نشان "شیما" که یکی از کارگروههای این نمایشگاه است و طراحان باید برای گرفتن نشان "شیما" در البسه اقدام کنند.
وی تصریح کرد: نشان "شیما" در مدهای لباس به طراحان کمک میکند تا لباسهایی را که طراحی کردهاند را به بازار عرضه کنند.
کارشناس هنرهای تجسمی و ساماندهی مد و لباس فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسانجنوبی گفت: این نمایشگاه متشکل از دبیران، طراحان مد و لباس، دانشجویان و مربیان هنر است.
افضلیان با بیان اینکه بر روی سایت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سامانه بانک اطلاعاتی مد و لباس بارگذاری شده است، ادامه داد: هنرمندان میتوانند اطلاعات خود را در این سامانه ثبت کنند تا ما از این طریق بتوانیم طراحیهای آنان را شناسایی و در آینده خدمات خود را برای طراحان مد و لباس در استان عرضه کنیم.
وی برگزاری نمایشگاههای بزرگ در استان را بستری برای شناسایی، عرضه و فروش طراحیهای مد و لباس عنوان کرد و افزود: این نمایشگاهها فرصتی است که طراحیهای خود را در نمایشگاه ارائه، معرفی و به فروش برسانند.
کارشناس هنرهای تجسمی و ساماندهی مد و لباس فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسانجنوبی یکی دیگر از کارگروه این نمایشگاه مد و لباس را وجود اعضای صنف پوشاک عنوان کرد و اذعان داشت: باید صنف پوشاک در نمایشگاهها حضور یابند تا با طراحیهای مد و لباس جامعه را به تکامل برسانند.
افضلیان گفت: ادارات یک یونیفرم خاص را برای ادارات خود طراحی کنند تا یکسانسازی لباسها در دستگاههای مختلف ایرانی اسلامی جهت گیرد.
انتهای پیام/4