پنجشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۱۱
مسؤول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:

نگاه اقتصادی به تعاونی‌های روستایی زمینه‌ساز شکست آن است/یک‌هزار دهستان جزو دهستان‌های هدف قرارگاه پیشرفت و آبادانی

مسؤول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: چون مردم حول سود و یک نگاه افتصادی در این تعاونی‌ها گرد یکدیگر جمع شده‌اند این تعاونی‌ها به سرعت از بین رفته و میانگین عمر آنها ١١ ماه است.
نگاه اقتصادی به تعاونی‌های روستایی زمینه‌ساز شکست آن است/یک‌هزار دهستان جزو دهستان‌های هدف قرارگاه پیشرفت و آبادانی
 
به گزارش گروه سیاسی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، عظیم ابراهیم‌پور عصر امروز در مراسم تکریم و معارفه مسؤول قرارگاه پیشرفت و آبادانی خراسان‌جنوبی اظهار داشت: مقام معظم رهبری در جلسات متعددی که با مسؤولان و مردم داشته‌اند به صورت مؤکد و تکراری به موضوع رفع محرومیت پرداخته‌اند.
وی با اشاره به اینکه مدل نفوذ نظام سلطه در کشور ما تابلوی آن رفع محرومیت است، تصریح کرد: بنابراین تمام نهادهای مردمی و مسؤولان یگان‌سازی رفع محرومیت و آرایش جدید و کارآمد نظام در رفع محرومیت معرفی می‌شود.
مسؤول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه در نظام بین‌الملل و نظام سلطه این اعتقاد وجود دارد که کشورهایی تولیدگر و برخی مصرف‌گر هستند، افزود: به نظر این نظام‌ها باید این دو از یکدیگر متمایز باشند و کشورهای تولیدگر شامل کشورهای پیشرفته و مابقی کشورها مصرف‌کننده هستند که کشور ایران نیز جزو کشورهای مصرف‌کننده محسوب می‌شود.
ابراهیم‌پور ادامه داد: برای اینکه کشور ایران به یک کشور مصرف‌کننده تبدیل شود باید اصل تولید در کشور که روستاها هستند خشکانده شود بنابراین مهاجرت و تخلیه روستاها جزو اهداف نظام سلطه برای تبدیل کردن ایران به کشوری مصرف‌کننده است.
وی یادآور شد: مدل‌های محرومیت‌زدایی که در کشور پیاده می‌شود براساس مدل‌های توسعه غربی است.
مسؤول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه قرارگاه پیشرفت و آبادانی نرم‌افزار محرومیت‌زدایی را در روستاها و دهستان‌های سراسر کشور معرفی و برای هر کدام سه سال مطالعه انجام شده تا ضعف‌های گذشته را نداشته باشد، اضافه کرد: ساز و کارهای اشتغال جدید در روستاها را راه‌اندازی کرده‌ایم و همچنین مدل سلامت جدید، مدل کشاورزی و مدل تعلیم و تربیت با محوریت امام روستا انجام می‌گیرد.
ابراهیم‌پور گفت: امام روستا بین مردم روابط انسانی برقرار می‌کند و در این روابط بوده که مردم با همت دور یکدیگر جمع و مشکلاتشان را حل می‌سازند.
وی به دلیل شکست تعاونی‌های روستایی علی‌رغم جمع شدن مردم دور یکدیگر اشاره و افزود: چون مردم حول سود و یک نگاه افتصادی در این تعاونی‌ها گرد یکدیگر جمع شده‌اند این تعاونی‌ها به سرعت از بین رفته و میانگین عمر آنها ١١ ماه است.
مسؤول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی ادامه داد: در طرح این قرارگاه جمع شدن مردم حول روابط انسانی بوده و هر چند روابط اقتصادی لازم بوده ولی باید در ذیل روابط انسانی باشد.
ابراهیم‌پور با بیان اینکه باید اقدامات منسجم انجام و از کارهای پراکنده جلوگیری شود، تصریح کرد: نگاه حرکت ما نگاه پایه امامت و دینی بودن مردم است.
وی اضافه کرد: مدل نرم‌افزاری قرارگاه پیشرفت و آبادانی توانمندسازی مردم بوده که براساس آن مردم خود تصمیم‌گیرنده و اجراکننده هستند.
مسؤول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه خراسان‌جنوبی جزو استان‌های برتر در بحث فعالیت‌های قرارگاه پیشرفت و آبادانی است، گفت: نخستین نقشه دهستان مطلوب در خراسان‌جنوبی تهیه و تدوین کرده است.
ابراهیم‌پور با بیان اینکه قرارگاه پیشرفت و آبادانی در ٣١ استان کشور متمرکز شده است، یادآور شد: نقشه دهستان‌ها در حال تدوین است.
وی تصریح کرد: با همکاری و مشارکت دستگاه‌های دولتی اعتبار عمرانی که قرارگاه پیشرفت و آبادانی برای عمران دهستان‌ها قرار داده ٢/۵ برابر آن در کشور اجرا می‌شود که آورده دستگاه‌های اجرایی، مردم و خیران است.
مسؤول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی ادامه داد: ویژگی اجرای پروژه‌های قرارگاه پیشرفت و آبادانی دخیل کردن مردم در امر اجرا است.
ابراهیم‌پور افزود: قیمت اجرای پروژه‌ها به سبب اینکه اجرای آن توسط مردم انجام می‌شود یک سوم قیمت اجرای پروژه‌های دیگر است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر یک‌هزار دهستان در کشور جزو دهستان‌های هدف قرارگاه پیشرفت و آبادانی است، گفت: هر دهستان شامل ١۵ تا ٣٠ روستا بهم پیوسته می‌شود.
مسؤول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به وجود ٢ هزار و ٩٧٠ دهستان در کشور، افزود: از این تعداد یک‌هزار و ۵٠٠ دهستان محروم و ٩٠٠ دهستان بسیار محروم بوده که مورد هدف این قرارگاه قرار دارد.
ابراهیم‌پور اضافه کرد: در مجموع در ٣١ استان کشور  به صورت پایلوت ١٢٨ دهستان کار می‌شود که در سال ٩٧ قصد توسعه این روستاها را داریم.
وی خاطرنشان کرد: از بدنه مدیریت سپاه خواسته می‌شود حمایت بیشتری به این قرارگاه کرده تا بتوانیم خدمت‌رسانی بهتری به ولی نعمتان انقلاب نماییم.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۲۶۹۷
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , سپاه , قرارگاه , تعاونی