مدیرکل کمیته امداد خراسانجنوبی خبر داد
رشد ۱۲۷ درصدی توانمندسازی مددجویان خراسانجنوبی/ الکترونیکی شدن ۱۷ خدمت کمیته امداد خراسانجنوبی
13 اسفند 1396 ساعت 17:46
مدیرکل کمیته امداد خراسانجنوبی گفت: حرکت به سمت امداد الکترونیک از دیگر خدمات و طرح های امداد استان در سال جاری بوده و برنامه ما این است که تمام خدمات امداد استان که شامل ٣٠ خدمت بوده الکترونیک شود که تاکنون ١٧ خدمت الکترونیک شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، رضا سلمآبادی صبح امروز در نشست خبری اظهار داشت: حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی عملی از کمک به محرومان بودند.
وی تصریح کرد: در کشوری قرار گرفتهایم که به بلوغ جنبه انسانی در توجه به همنوع و رسیدگی به آنها توجه ویژهای میشود و به خود میبالیم که در این کشور زندگی میکنیم.
مدیرکل کمیته امداد خراسانجنوبی یادآور شد: مردم از امداد جلوتر بودهاند و در ادبیات امداد دو واژه مستمند و خیر را زیاد داریم.
سلمآبادی با بیان اینکه امداد محصول گفتمان انقلاب اسلامی و مبتنی بر منشور فکری امام(ره) بوده است، افزود: مجموعه امداد در واحد اندازهگیری انسانیت شاخصههایی دارد که میتوان در این راستا به گرفتن دست مردم نیازمند، بازگشایی گرههای کور از زندگی مردم، بهدست آوردن دلی از مردم و تبدیل اشک به لبخند اشاره کرد.
سلمآبادی با اشاره به اینکه مردم کشور ما بسیار نوعدوست بوده که در بسیاری از مکانها این نوع دوستی تبلور یافته است، اضافه کرد: در آستانه تاسیس امداد و از ١۴ تا ٢١ اسفندماه که به عنوان هفته احسان و نیکوکاری نامگذاری شده است، همه بسیج میشوند تا برای تامین مایحتاج عید نیازمندان کمک کنند.
وی با بیان اینکه عواملی باعث میشود که دچار فقر شویم، یادآور شد: در خراسانجنوبی میتوان به آسیبهای محیطی که سبب ایجاد فقر شده و قسمت دیگر به دلیل آسیبهای اجتماعی است، اشاره کرد و یک سری از آسیبها اقتصادی بودهاند که بسیار از افراد مشغول به کار بودهاند و به سبب این آسیب بیکار شدهاند.
مدیرکل کمیته امداد خراسانجنوبی با اشاره به اینکه جشن نیکوکاری جشنی است که میخواهیم سخاوت مردم را به تصویر بکشیم و اگر بخواهیم به توسعه برسیم باید در سرنوشت دیگران ایفای نقش کنیم، یادآور شد: جشن نیکوکاری جشنی است که میخواهد شادی و نشاط را بین تمام خانوادههای ایرانی ایجاد کند.
سلمآبادی ادامه داد: عبادت به ظاهر نیست بلکه باید در این ایام عبادت را عینی کنیم و به دنبال برکت بخشیدن به زندگی و مال خود باشیم.
وی اضافه کرد: در برنامههایی که امسال امداد داشته شاخصهایی همچون افزایش مستمری مددجویان و سه برابر شدن آن از اردیبهشت ماه مطرح شد و تا پایان دیماه همه در یک حساب واریز شده است.
مدیرکل کمیته امداد خراسانجنوبی به اقدامات کمیته امداد در حوزه توانمندسازی اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه اعتراض بوده که خانوادههای امداد مصرفگرا هستند در حال حاضر در حوزه اشتغال اعتبارات توانمندسازی دیده شده است.
وی با بیان اینکه سهم استان در حوزه اشتغال ٣۵ میلیارد تومان بوده است، تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون رشد ١٢٧ درصدی در حوزه توانمندسازی اقتصادی امداد استان وجود داشته است.
مدیرکل کمیته امداد خراسانجنوبی با بیان اینکه طرح تفویض کامل امداد امسال به استانها واگذار شده است، افزود: میتوانیم به خوبی تصمیمگیری کنیم.
سلمآبادی در خصوص پالایش خانوادههای نیازمند،گفت: برای خانوادههایی که تحت حمایت امداد قرار میگیرند بررسی میدانی انجام میشود و سعی کردهایم در طرح پالایش، خانوادهها را پالایش کنیم تا اعتماد مردم جلب کنیم.
وی به طرح پالایش بیمه اجتماعی که امسال انجام گرفته اشاره و اضافه کرد: این طرح بسیار بزرگی بوده و همچنین امسال طرح تعادلبخشی دفاتر و نیروی انسانی امداد انجام گرفت.
مدیرکل کمیته امداد خراسانجنوبی ادامه داد: سعی کردهایم پرداخت تسهیلات را به جای بلاعوض به معوض تبدیل و در خانوادههای جوان این طرح را انجام دهیم.
سلمآبادی با بیان اینکه خراسانجنوبی استانی محروم و مرزی بوده و کمیته امداد استان ٢٠ درصد از اعتبارات خود را بیشتر به این مناطق اختصاص داده است، تصریح کرد: همچنین ۴٠ درصد اشتغال باید به مناطق محروم و مرزی اختصاص یابد که این اقدام انجام شده است.
وی با بیان اینکه امسال برای اولین بار اعتباراتی گذاشتهایم تا با همکاری مؤسسات خیریه تخصصی خدماتی ارائه شود تا همافزایی صورت گیرد و مساوات را در خدمات داشته باشیم، اضافه کرد: حرکت به سمت امداد الکترونیک از دیگر خدمات و طرحهای امداد استان در سال جاری بوده و برنامه ما این است که تمام خدمات امداد استان که شامل ٣٠ خدمت بوده الکترونیک شود که تاکنون ١٧ خدمت الکترونیک شده است.
مدیرکل کمیته امداد خراسانجنوبی خاطرنشان کرد: سعی کردهایم در سال ٩۶ نسبت پستهای سازمانی را کمتر کنیم و اکنون ١٨ درصد در ستاد هستند و ٨٢ درصد در صف هستند.
سلم آبادی با بیان اینکه کمیته امداد تنها سازمانی بوده که رسیدگی به شکایات با مراجعه فرد شکایتکننده در دفاتر امداد انجام میگیرد، افزود: برند امداد اعتماد مردم است.
وی با اشاره به اینکه سهم مردم در رفع فقر کمتر از ٢٠ درصد است، اضافه کرد: کمیته امداد استان ماهانه ٨ میلیارد تومان مستمری ثابت و افزایش یارانه پرداخت میکند و باید سهم مردم در کمک به نیازمندان افزایش یابد و رسانههای در این حوزه میتوانند به امداد کمک کنند.
مدیرکل کمیته امداد خراسانجنوبی خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی از افراد جامعه فکر میکنند که حقوق و مزایای کارکنان کمیته امداد از محل کمکهای مردمی جمعآوری شده تأمین میشود در حالی که این گونه نبوده و باید این موضوع در جامعه شفافسازی شود.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 12764