به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، کامبیز مهدیزاده پیش از ظهر امروز در نشست آغاز طرح سلامت نوروزی و مانور سلامت استان اظهار داشت: طرح سلامت نوروزی هر ساله با نزدیک شدن به ایام نوروز و حجم سفرها آغاز میشود.
وی با بیان اینکه با نزدیک شدن به ایام نوروز فعالیتهای مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش موادغذایی و اماکن اقامتی و تفریحی افزایش پیدا میکند، گفت: طرح سلامت نوروزی هر ساله از ابتدای اسفندماه آغاز میشد اما امسال برای هماهنگی بیشتر میان بازرسان و همکاران این طرح همزمان با سراسر کشور از ۱۵ اسفندماه آغاز و تا ۱۵ فروردینماه ۹۷ ادامه دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: این طرح با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط و مجهز به تجهیزات پرتابل از ساعت هشت صبح تا هشت شب و در روزهای تعطیل و غیرتعطیل انجام میشود.
مهدیزاده تصریح کرد: حفظ ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی، ایمنی آب و موادغذایی در سطح عرضه و کنترل دخانیات به منظور کاهش و کنترل بیماریهای مرتبط با آب و موادغذایی از جمله اهداف برگزاری این طرح است.
وی ادامه داد: همچنین نظارت بر اماکن عمومی و حساس، نظارت و بازرسی بهداشت محیطی از ترمینالهای مسافربری، بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش موادغذایی، نظارت و کنترل بهداشت مواد غذایی از جمله اولویتهای طرح است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خاطرنشان کرد: در طول طرح سلامت نوروزی نیز از سامانههای آبرسانی و تامین آب آشامیدنی و مراکز و اماکن استعمال دخانیات بازرسی صورت میگیرد.
مهدیزاده اظهار کرد: تعداد ۱۱۷ نفر شامل ۲۷ اکیپ بازرسی در سطح استان در طرح سلامت نوروزی شرکت دارند.
وی افزود: در سال گذشته بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۴ هزار و ۱۶۹ مورد بازرسی از اماکن عمومی حساس، ۶۱۰ مورد بازدید از اماکن بین راهی و یکهزار و ۲۰۲ مورد بازدید و بازرسی از سامانههای آبرسانی صورت گرفته است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: همچنین در سال گذشته بیش از ۶ تن مواد غذایی فاسد شدنی در استان کشف و معدوم شده است.
مهدیزاده بیان کرد: تعداد شکایات بهداشتی به سامانه بهداشت ۱۹۰ افزایش داشته است.
کلمات کليدی: خراسانتایم , نوروز , طرح سلامت