به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، محمداعظم شاطرزاده صبح امروز در نشست آغاز طرح سلامت نوروزی و مانور سلامت استان اظهار داشت: در انجام بازرسی تکتک شاخصها بررسی میشود.
وی با بیان اینکه در طرح سلامت نوروزی باید چهار مورد هماهنگی، آموزش و اطلاعرسانی، پایش، نظارت و بازرسی و گزارشدهی مدنظر باشد، گفت: مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و سامانههای آبرسانی باید به صورت 100 درصد مورد بازرسی قرار بگیرند.
مسؤول واحد سلامت و محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: تمام فعالیتهای قابل ثبت در سامانه مدیریت جامع بازرسی باید ثبت شود و شکایات در سامانه 190 نیز به موقع پیگیری شود.
شاطرزاده با اشاره به سامانه 190 تصریح کرد: هم استانیها در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی میتوانند با سامانه 190 تماس بگیرند تا به شکایات آنها رسیدگی شود.
وی ادامه داد: از تمام تلفنها مانند تلفن ثابت، رایتل، همراه اول و ایرانسل با سامانه 190 ارتباط برقرار کرد.
کلمات کليدی: خراسانتایم , دانشگاه علوم پزشکی , بیرجند