به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، مصطفی بهی اظهارداشت: اشتغال مبتنی بر فناوری اطلاعات در دو بخش عمومی و تخصصی امکانپذیر میباشد.
وی تصریح کرد: در حوزه اشتغال مبتنی بر فناوری اطلاعات در بخش عمومی افراد غیرمتخصص حوزه فاوا موفق به دستیابی به شغل میشوند.
رئیس اداره فناوری اطلاعات اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسانجنوبی یکی از طرحهای مصوب که در استانها پیگیری میشود را طرح تکاپو دانست و افزود: این طرح در رشته فناوری اطلاعات در استانها با دو هدف ایجاد اشتغال و ارائه سرویسهای مبتنی بر فناوری اطلاعات اجرا میشود.
بهی با اشاره به اینکه در آذرماه امسال با همت استانداری و همکاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همایش سرمایهگذاری، تولید و اشتغال خراسانجنوبی برگزار و در این همایش انعقاد 10 تفاهمنامه با شرکتهای ملی حوزه فاوا برای ارائه سرویسهای مبتنی بر فاوا در استان صورت گرفت، اضافه کرد: این شرکتها در حوزههای گردشگری الکترونیک، توسعه زیرساختهای ارتباطی، حمل و نقل هوشمند، دولت الکترونیک و حوزه تولید محتوا در استان براساس تفاهمنامههای منعقد شده فعالیت کرده و خدمات ارائه میدهند.
وی گفت: در حوزه گردشگری الکترونیک با همکاری خوبی که با اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری استان صورت گرفته با همکاری بخش خصوصی سایتهای بومگردی استان و تولیدات فعالان حوزه صنایع دستی بر بستر فناوری اطلاعات عرضه خواهد شد.
اشتغال 700 نفر در خراسانجنوبی در حوزه حمل و نقل آنلاین
رئیس اداره فناوری اطلاعات اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسانجنوبی با بیان اینکه زیرساخت فیبر نوری برای شهرهای هوشمند یکی از زیرساختهای مهم محسوب میشود، یادآور شد: این طرح با سرمایهگذاری 7 میلیارد و 600 میلیون تومان در بیرجند و قاین توسط یکی از شرکتهای فعال در حوزه فاوا اجرا میشود.
بهی ادامه داد: تاکنون شهرداری قاین در این راستا همکاری خوبی داشته و این پروژه در آستانه اجرایی شدن است.
وی با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل هوشمند براساس گزارش دریافت شده از شرکتهای فعال حوزه حمل و نقل آنلاین تاکنون 700 نفر در سطح استان در این بستر مشغول به فعالیت شدهاند.
برخورداری 600 روستای خراسانجنوبی از اینترنت پرسرعت
رئیس اداره فناوری اطلاعات اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسانجنوبی تصریح کرد: در حوزه تخصصی 17 درصد دانشجویان استان در رشتههای برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات تحصیل میکنند که ظرفیت خوبی برای استان برای فعالیت در حوزه فاوا است.
بهی با بیان اینکه سه شاخص عمده برای فعالیت در حوزه فاوا وجود دارد که شامل زیرساختهای ارتباطی، مهارت و عرضه محصول مناسب میشود، اضافه کرد: در حال حاضر 28 شهر در استان تحت پوشش اینترنت 3G و 4G هستند.
وی از برخورداری 600 روستای خراسانجنوبی از اینترنت پرسرعت خبر داد.
آموزش به 900 فارغالتحصیل و فعال حوزه فاوا در خراسانجنوبی
رئیس اداره فناوری اطلاعات اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسانجنوبی با بیان اینکه در بخش مهارت باید مهارتها و دانشهای بهروز به فعالان حوزه فاوا ارائه شود، افزود: در راستای آموزش در حوزه فاوا تفاهمنامهای با همکاری دانشکده پست و مخابرات، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برای آموزش 900 نفرفارغ التحصیل و فعال حوزه فاوا منعقد شده و برنامهریزی لازم در حال نهایی شدن است.
وی با اشاره بخش تولید محتوا گفت: شرکتهای موفق و کارآمدی در استان با محبوبیت ملی در حوزه تولید محتوای آموزشی فعالیت دارند که پتانسیل صادرات به کشور افغانستان با توجه به وجود مرز و زبان مشترک با این کشور را دارا می باشند و استان خراسان جنوبی از پتانسیل لازم برای ایجاد درگاه ملی صادرات محصولات فاوا به افغانستان برخوردار میباشد.
رئیس اداره فناوری اطلاعات اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسانجنوبی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون 37 نفر در شرکتهای دانشبنیان استان مشغول به کار شدهاند، خاطرنشان کرد: همچنین در حوزه اصناف مبتنی بر فناوری اطلاعات استان نیز 61 نفر از ابتدای امسال تاکنون مشغول به فعالیت شدهاند.
انتهای پیام/4