يکشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۳۵
نماینده مردم طبس، فردوس و بشرویه در مجلس:

مدیران استانی بهتر می‌دانند نسخه استان چیست/ وضعیت کشاورزی خراسان‌جنوبی تأسف‌بار است

نماینده مردم شهرستان‌های طبس، بشرویه، سرایان و فردوس در مجلس شورای اسلامی گفت: مدیران استانی نسبت به مدیران کشوری بهتر می‌دانند نسخه استان چیست.
مدیران استانی بهتر می‌دانند نسخه استان چیست/ وضعیت کشاورزی خراسان‌جنوبی تأسف‌بار است
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمدرضا امیرحسنخانی شامگاه شنبه در کارگروه تخصصی اشتغال و کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان‌جنوبی، به وضعیت کشاورزی خراسان‌جنوبی اشاره کرد و اظهار داشت: وضعیت کشاورزی خراسان‌جنوبی تأسف‌بار است.
وی خراسان‌جنوبی را یکی از استان‌های معدنی کشور دانست و بیان داشت: متأسفانه با وجود اینکه استانی معدنی هستیم اما سهمیه صنعت و معدن استان بسیار پایین است.
نماینده مردم شهرستان‌های طبس، بشرویه، سرایان و فردوس در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: اگر در این زمینه نیاز به ورود نمایندگان و یا استاندار است اعلام شود تا بتوانیم اقدامی در این زمینه برداریم.
امیرحسنخانی با تأکید بر اینکه باید ظرفیت‌های خالی استان تکمیل شود، تبیین کرد: اشتغال بخش صنعت و معدن باید بیش از آنچه است باشد.
وی با بیان اینکه مشکل اشتغال خراسان‌جنوبی جدی است، اضافه کرد: معادن استان مورد بی‌توجهی قرار گرفته است لذا باید در این زمینه صنعت پایداری شکل بگیرد چنانچه صنعت پایداری در استان شکل بگیرد مدت‌ها پایدار خواهد بود.
نماینده مردم شهرستان‌های طبس، بشرویه، سرایان و فردوس در مجلس شورای اسلامی به تغییر و تعیین رسته‌ها اشاره کرد و توضیح داد: با توجه به اینکه رسته‌ها را کشور تعیین و مرتب در حال تغییر است خواستار واگذاری تعیین رسته‌ها به شهرستان‌ها یا استان شد.
امیرحسنخانی ادامه داد: مدیران استانی نسبت به مدیران کشوری بهتر می‌دانند نسخه استان چیست.
وی به نواحی صنعتی در دست احداث اشاره کرد و یادآور شد: اگر نیاز به کمک نمایندگان یا استاندار هستید اعلام کنید تا در این زمینه کمک کنیم تا این نواحی شکل بگیرد و بتوانیم از بودجه مربوطه استفاده کنیم.
نماینده مردم شهرستان‌های طبس، بشرویه، سرایان و فردوس در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه اگر اعتبار باشد ولی زیرساخت‌ها و ناحیه صنعتی وجود نداشته باشد موفق نخواهیم شد.
امیرحسنخانی با اعلام این مطلب که قرار نیست تسهیلات به دامداری و کشاورزی سنتی اختصاص یابد، اعلام کرد: باید کشاورزی و دامداری صنعتی مدنظر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه گاها مشاهده می‌شود بانک‌ها در روزهای پایانی سال متقاضیان را جهت دریافت تسهیلات به سال آینده وعده می‌دهند، متذکر شد: یک ثانیه تأخیر در پرداخت تسهیلات جایز نیست و از بانک‌‌ها خواست پرداخت تسهیلات را به فروردین سال آینده موکول نکنند.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۲۹۰۴
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , اشتغال , کشاورزی