به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری مهر، علی ناصری صبح پنج شنبه در شورای اداری شهرستان بیرجند اظهار کرد: باتوجه به شعار امسال یکی از برنامههای اولویتدار فرمانداری بیرجند فعال کردن واحدهای راکد و نیمه فعال بوده است.
فرماندار بیرجند با اشاره به برگشت ۱۰ واحد تولیدی راکد به چرخه کار با همکاری بخش خصوصی بیان کرد: این اقدام در سال ۹۷ نیز با جدیت ادامه پیدا خواهد کرد.
وی با اشاره به اعتبار اشتغالزایی نهادهای حمایتی، ادامه داد: گاه در مجموعه بهزیستی به واسطه عدم امکان کار توسط معلولان متقاضی واجد شرایط برای معرفی دریافت تسهیلات نداریم که در این زمینه باید تدبیری اندیشیده شود.
ناصری افزود: در این راستا پیگیری میکنیم که با همکاری سازمان بهزیستی امکان پرداخت تسهیلات به اعضای درجه یک معلول فراهم شود تا به این صورت کیفیت زندگی معلولان به لحاظ مادی ارتقاء پیدا کند.
فرماندار بیرجند گفت: در حوزه مهارتآموزی در محیط نیز تعهد آموزش ۲۳۰ نفر وجود داشته است که ۱۰۰ درصد این تعهد اجرا شده است.
ناصری ادامه داد: یکی دیگر از برنامههایی که در حوزه اشتغال مد نظر داشتیم حمایت از صنایع دستی بیرجند است که در این راستا بیش از دو میلیارد و ۸۸۰ تومان در نظر گرفته شد که تا کنون دو میلیارد و ۵۸۰ میلیون تومان آن جذب شده است.
فرماندار بیرجند با اشاره صدور ۳۲۴ مجوز در حوزه مشاغل خانگی افزود: از جمله اتفاقات مثبتی که در سال ۹۶ برای صنایع دستی بیرجند رخ داده ثبت ملی هنر حوله بافی روستای خراشاد بیرجند است که در این زمینه باید اقدامات بیشتری صورت گیرد.
ناصری با اشاره به این ۱۳۰ میلیون تومان در زمینه حمایت از هنر حوله بافی در سال ۹۶ در نظر گرفته شد، گفت: همچنین توسط بخشداری ها ۲۲۰ نفر به صورت رایگان در این زمینه آموزش دیدند.
وی در زمینه فعالیتهای اقتصادی انجام شده در سال ۹۶ اظهار کرد: طی تفاهمنامهای که با بانکها منعقد کردیم ۵۸ طرح اقتصادی با ۱۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و استغال زایی ۱۷۰ نفر به تصویب رسید.
فرماندار بیرجند با بیان اینکه مجموع ردیفهای ملی و استانی اختصاص یافته به شهرستان بیرجند در سال ۹۶ به میزان ۱۳۴ میلیارد تومان بوده است، بیان کرد: از دستگاههای اجرایی تقاضا میکنیم که پروژههای اولویتدار خود را برای سال ۹۷ بررسی کنند.
ناصری ادامه داد: باید برای شهرستان بیرجند یک سند توسعه تهیه کنیم که در این راستا اسناد بالا دستی چون سند توسعه استان خراسان جنوبی را باید مد نظر قرار داد.
وی افزود: البته وقتی سخن از توسعه میزنیم تنها توسعه اقتصادی مد نظر نیست بلکه توسعه از ابعاد مختلف مد نظر است.
فرماندار بیرجند با اشاره به پتانسیلهای بیرجند چون زرشک و عناب یادآور شد: باید نهایت تلاش خود را انجام دهیم که این پتانسیلها را به مزیتهای اقتصادی بدل کنیم چرا که تنها در این صورت به توسعه شهرستان کمک میکند.
انتهای پیام/4