به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری مهر، محمد اصغرزاده اظهار کرد: تمام مراکز بخش خصوصی دامپزشکی شامل درمانگاه ها، مراکز مایه کوبی، آزمایشگاه ها و داروخانه ها در ایام تعطیلات دایر هستند و خدمت رسانی می کنند.
وی افزود: دامپزشکی از جمله ارگان هایی است که به دلیل وظایف ذاتی، خدمات رسانی هرچه بهتر به بهره بردارن و صیانت از سرمایه های دامی استان همواره در تلاش است که به بهترین نحو به دامداران و مرغداران خدمت رسانی کند.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی بیان کرد: لیست کشیک این مراکز برای تمام مراکز درمانی سراسر استان تنظیم و به مسئولان این مراکز اعلام شده است.
اصغرزاده اظهار داشت: بهره برداران و دامداران می توانند هرگونه پیشنهاد، انتقاد و یا ثبت گزارش تخلف بهداشتی را از طریق سامانه تلفنی اطلاع رسانی ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۸۷۵ به اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی اطلاع دهند.
وی همچنین با اشاره به تنوع فعالیت های این مجموعه گفت: توجه بیشتر به دامپزشکی، سرمایه گذاری در حوزه بهداشت و سلامت مردم است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی نقش دامپزشکی در تامین بهداشت عمومی و سلامت جامعه را تشریح و تصریح کرد: دامپزشکی با بیش از ۴۰۰ نوع خدمت متنوع در حوزه های مختلف به ویژه در تامین سلامت دام، طیور، آبزیان، زنبور عسل و فرآورده های خام دامی نقش مستقیم و قابل اعتنایی در تضمین بهداشت محصولات و تامین بهداشت جامعه دارد.
اصغرزاده اقدامات بهداشتی دامپزشکی را در حوزه های مختلف بیان کرد و اظهار داشت: دامپزشکی از طریق ایمن سازی دام و طیور زمینه ساز تولید محصولات و فرآورده های بهداشتی برای سفره مردم می شود.
وی نظارت بر عرضه محصولات را در سه حوزه تقسیم و خاطرنشان کرد: دامپزشکی بخشی اول نظارت را در کشتارگاه ها اعمال می کند و در همان ابتدا گوشت استحصالی ناسالم را از چرخه تولید حذف می کند.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی یادآور شد: در بخش دوم نظارت دامپزشکی بر چرخه توزیع اجرا می شود و حمل و نقل و جابجایی تولیدات تحت کنترل و نظارت های دامپزشکی انجام می شود.
اصغرزاده بخش پایانی کنترل های دامپزشکی را بر مراکز عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی عنوان کرد و افزود: دامپزشکی این مراکز را به صورت مستمر و منظم رصد می کند تا این محصولات با شرایط مناسب نگهداری و به صورت سالم در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.
وی عدم نظارت صحیح بر زنجیره تولید را در بروز بیماری های مشترک بین انسان و دام و همچنین بروز بیماری های گوارشی در جمعیت انسانی مهم و تاثیرگذار دانست.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی همچنین گفت: در راستای بررسی سلامت پرسنل دامپزشکی طرح پایش قلب و عروق برای ۸۳ نفر از کارکنان و همسران در سطح ستاد و شهرستان بیرجند به مدت یک روز اجرا شد.
اصغرزاده افزود: طی این طرح ابتدا از کارکنان نمونه گیری خون انجام و آزمایشات کامل صورت و طی مرحله بعد نتیجه آزمایشات در اختیار متخصص قلب و عروق قرار گرفت.
وی به انجام سایر تست های سلامتی اشاره کرد و اظهار داشت: نوار قلب، بررسی شاخص توده بدنی از جمله قد و وزن، تست فشار خون و آنالیز آزمایشات از دیگر برنامه های این طرح بود.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی ادامه داد: با هماهنگی صورت گرفته همکاران طی یک روز به صورت انفرادی توسط متخصص قلب و عروق معاینه شدند و آزمایشات و تست های انجام شده مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و در نهایت دارو برای برخی همکاران به همراه رژیم غذایی مناسب با شرایط همکار تجویز شد.
اصغرزاده یادآور شد: این طرح طی سال گذشته نیز برای پرسنل دامپزشکی استان انجام شد و در نظر داریم آنالیز مقایسه ای نتایج سال گذشته و امسال را اجرا و توسط متخصصان انجام دهیم.
وی بیان کرد: سلامت کارکنان جزو اولویت های هر مجموعه است و بررسی وضعیت پرسنل به لحاظ سلامت، افزایش کارایی، پویایی، ترویج فرهنگ تندرستی نیز ه عنوان مهمترین اهداف اجرای این طرح است.
انتهای پیام/4