يکشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۰۰:۰۸
در ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان بیرجند مطرح شد

تبعیض‌ها در بخش اشتغال امید جوانان را ناامید کرده است/ گلایه از پیش رفتن امور با رانت و واسطه‌ها

رئیس مجمع جوانان و مؤسس کانون پرورش افکار پارند با اشاره به اینکه بیشتر امور در بیرجند با رانت و واسطه‌ها پیش می‎رود، گفت:تبعیض‌ها به‎ویژه در بخش اشتغال امید جوانان را ناامید کرده است.
تبعیض‌ها در بخش اشتغال امید جوانان را ناامید کرده است/ گلایه از پیش رفتن امور با رانت و واسطه‌ها
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، آخرین ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان بیرجند ظهر امروز با حضور مسؤولان و نمایندگان دستگاه‎های اجرایی در سالن جلسات فرمانداری بیرجند برگزار شد.
در این جلسه رضا قهوه‌چی رئیس مجمع جوانان و مؤسس کانون پرورش افکار پارند به محرومیت‌ها و کمبود بودجه در استان اشاره کرد و بیان داشت: متأسفانه شاهد مهاجرت جوانان این استان به دیگر مناطق هستیم و امید و نشاط در استان به حداقل رسیده است.
تبعیض‌ها در بخش اشتغال امید جوانان را ناامید کرده است
وی با اعلام این مطلب که تبعیض‌ها به‎ویژه در بخش اشتغال امید جوانان را ناامید کرده است، بیان داشت: سازمان‌های مردم نهاد ورزش و جوانان به هیچ جا وصل نیستند و پشتوانه‌ای ندارند.
بیشتر امورات در بیرجند با رانت و واسطه‌ها پیش می‎رود 
رئیس مجمع جوانان و مؤسس کانون پرورش افکار پارند با اشاره به اینکه بیشتر امورات در بیرجند با رانت و واسطه‌ها پیش می‎رود، اضافه کرد: جهت اجرای یک برنامه یا حتی نصب یک بنر باید به چند نفر پاسخ دهیم که این امر مشارکت سازمان‌های مردم نهاد را کم می‌کند.
قهوه‎چی ادامه داد: متأسفانه این سخت‌گیری‎ها بیشتر در شهرستان بیرجند است و در مابقی شهرستان‎ها کمتر شاهد چنین موضوعاتی هستیم.
صحراگرد نماینده یکی دیگر از سمن‎های مردم نهاد بیرجند به ظرفیت‎های مغفول‌مانده در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد اشاره کرد و گفت: ظرفیت‎های موجود در کانون‎های فرهنگی و هنری استان مورد غفلت واقع شده که باید نهایت استفاده را از این کانون‎ها ببریم.
گلایه از بی‎توجهی به توانمندی‎های جوانان در مساجد
وی اعلام کرد: متأسفانه مساجد بیرجند مربوط به جوانان نیست و بیشتر افراد بازنشسته در این مساجد ایفای نقش دارند که این خود نوعی معضل است که باید به آن پرداخته شود.
نماینده سمن‎های مردم نهاد بیرجند با گلایه از اینکه در مساجد بزرگ و جامع شهر از ظرفیت جوانان به نحو احسنت استفاده نمی‎شود، بیان داشت: همچنین امامان جماعت مساجد انگیزه کافی ندارند.
صحراگرد همچنین پیرامون اوقات فراغت و سفرهای خانوادگی نیز مطرح کرد: باید برنامه‎ریزی‎های لازم جهت استفاده جوانان از جاذبه‎های گردشگری و تاریخی استان فراهم شود.
لزوم مدیرت اوقات فراغت جوانان و نوجوانان
وی خواستار در اختیار گذاشتن مساجد و فضاهای سبز برای جوانان شد و اعلام کرد: متأسفانه اوقات فراغت جوانان به فضاهای محفلی تبدیل شده است که خود نوعی آسیب به شمار می‎رود که باید در این زمینه تدابیری اتخاذ گردد.
 حسین‎زاده نماینده دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز در این جلسه از فعالیت 9 کانون فرهنگی فعال در دانشگاه خبر داد و اظهار داشت: این کانون‎ها شامل کانون قرآن و عترت، مهدویت، هیئات مذهبی، ادبی، اخلاق حرفه‎ای و هلال احمر است.
وی از فعالیت سه انجمن دانشجویی و هفت انجمن علمی فعال در دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و اضافه کرد: همچنین کانون فیلم، تئاتر و هنرهای نمایشی، کانون خیریه و کانون موسیقی و هنرهای ادبی از کانون‌هایی است که در دانشگاه راه‎اندازی می‎شود.
شناساندن ظرفیت‌های گردشگری و تفریحی بیرجند به دانشجویان غیربومی 
نماینده دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از کمبود امکانات رفاهی تفریحی برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و گفت: باید ظرفیت‌های گردشگری و تفریحی به دانشجویان غیربومی استان معرفی شود.
رئیس جهاد دانشگاهی بیرجند نیز اظهار داشت: یک‌رنگ و یک دست دیدن جوانان خطایی است که انجام می‎دهیم چرا که باید جوانان را به چند دسته تقسیم کنیم و برنامه‎ها را متناسب با آن‌ها اجرا کنیم.
 احداث فرهنگ‌سرای دانشجویی در شهرستان بیرجند
جلال‌الدین صادقی از احداث فرهنگ‌سرای دانشجویی در شهرستان بیرجند خبر داد و گفت: این فرهنگ‌سرا مکانی برای مباحث فرهنگی دانشجویان است.
وی اعلام کرد: جهاد دانشگاهی آمادگی پذیرش مسؤولیت کمیته دانشجویی جوانان بیرجند را در خصوص مسائل مربوط به جوانان را دارد. 
فعالیت 450 کانون فرهنگی و هنری در خراسان‎جنوبی 
معاون امور هنری و سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی از فعالیت 450 کانون فرهنگی و هنری در خراسان‎جنوبی خبر داد و گفت: همچنین 14 مؤسسه فرهنگی و هنری با حمایت جوانان استان راه‎اندازی شده است.
سید علی زمزم از صدور 17 مجوز مؤسسه تک منظوره در حوزه‎های مختلف خبر داد و پیرامون روند صدور مجوز کنسرت، یادآور شد: مؤسسات تک‌منظوره و چند منظوره‎ای که خواستار برگزاری کنسرت هستند 25 روز قبل از برگزاری کنسرت باید درخواست خود را به اداره ارشاد استان ارسال کنند.
وی ادامه داد: در شورای اداره کل ارشاد استان استعلامات لازم در خصوص برگزاری کنسرت بررسی و بعد از طی کردن روند دو هفته‎ای نتایج به دستگاه برگزارکننده کنسرت اعلام می‎شود.
معاون امور هنری و سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی به آیین نامه‌‏های داخلی پیرامون برگزاری کنسرت اشاره کرد و افزود: وضعیت سالن، صندلی‌‏های ثابت و مجهز بودن سالن از مهم‌ترین شرایط برگزاری کنسرت است که باید رعایت شود.
نبود سالن مناسب جهت برگزاری کنسرت در بیرجند
زمزم با اشاره به اینکه در شهرستان بیرجند سالن مناسبی جهت برگزاری کنسرت وجود ندارد، بیان داشت: طبق آیین نامه‌‏های موجود با برگزاری کنسرت در سالن‌‏های ورزشی موافقت نمی‌‏شود چرا که دارای استانداردهای لازم نیستند.
وی سالن دانشگاه پیام نور را از سالن‎های بزرگ و مجهز در شهرستان بیرجند دانست و با اشاره به ظرفیت 950 نفری این سالن، مطرح کرد: با توجه به فرمایشات رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر منع برگزاری کنسرت در دانشگاه‎ها امکان برگزاری کنسرت در این سالن مهیا نیست.
نشاط اجتماعی صرفا برگزاری کنسرت نیست/ افزایش ظرفیت سالن علامه فرزان بیرجند
معاون امور هنری و سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه درخواست‎ها برای برگزاری کنسرت در شهر زیاد است اما سالن مناسب موجود نیست، ادامه داد: نشاط اجتماعی صرفا برگزاری کنسرت نیست بلکه کنسرت یکی از مقوله‎های نشاط اجتماعی است.
زمزم به سالن علامه فرزان بیرجند اشاره و خاطرنشان کرد: با پیگیری‎های لازم عملیات اجرای سالن علامه فرزان بیرجند آغاز و ظرفیت این سالن به 600 نفر افزایش می‎یابد که طبق قول‎های مسؤولان امر یا در هفته دولت و یا بهمن ماه سال 97 به بهره‎برداری می‏‌رسد.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۳۲۴۳
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , فرمانداری , اشتغال