رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی گفت:
۱۲ واحد صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی فعالیت میکنند
8 فروردين 1397 ساعت 20:42
رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی گفت: تاکنون با ۳۷ طرح صنعتی عقد قراداد شده و حدود ۱۲ واحد صنعتی و تولیدی با سرمایه گذاری بالغ بر۲۱۲ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسیده است.
به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از تسنیم، مرتضی صفدریزاده در نمایشگاه نوروزگاه ایرانیان در مشهد اظهار داشت: خراسان جنوبی در یک پاویون اختصاصی توانست در نمایشگاه نوروزگاه ایرانیان سال 97 به صورت بارز و نمود بسیار خوب ظاهر شود.
وی افزود: سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی نیز بر خود فرض دانست که به عنوان یکی از قابلیتها و توانمندیهای استان در این نمایشگاه حضور یابد.
رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی بیان کرد: طبیعتاً براساس این رسالت که خراسان جنوبی بیش از آن چیزی که تاکنون مردم ایران با ظرفیتها و قابلیتهای آن آشنایی دارند این نمایشگاهها میتواند به شناساندن بیشتر فرصتها و قابلیتهای استان کمک کند.
صفدریزاده تصریح کرد: سازمان منطقه ویژه اقتصادی نیز تلاش میکند بتواند در قالب جذب سرمایه گذار، نگاههای ویژه سرمایه گذاران به استان، مزیتهای خاص منطقه ویژه اقتصادی و معرفی شرکتهای فعال در منطقه و مزیتهای قانونی و مالیاتی و گمرکی استان را معرفی کند.
وی خاطرنشان کرد: این نوع حضورها میتواند کمک کند تا بعد توسعهای استان به عنوان یک اصل در نظر گرفته شود و در این نمایشگاهها حضور سازمان منطقه ویژه اقتصادی میتواند برای جلب نگاههای مردم ایران موثر باشد.
رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با بیان اینکه در این نمایشگاه ما شاهد حضور برخی سفرای سایر کشورها بودیم یادآور شد: این امر فرصت خوبی برای معرفی منطقه ویژه اقتصادی شد.
صفدریزاده اظهار داشت: خوشبختانه تاکنون منطقه ویژه اقتصادی توانسته است با 37 مورد صنعتی عقد قراداد داشته باشد و حدود 12 واحد سرمایه گذاری به بهرهبرداری رسیده و سایر واحدها نیز در حال اتمام هستند.
وی با بیان اینکه نخستین پایانه صادراتی سنگ کشور در منطقه ویژه اقتصادی وجود دارد افزود: نخستین واحد طراحی و ساخت ماشین آلات خط تولید کاشی و سرامیک و نخستین مرکز مبادلات تجاری محصولات استراتژیک کشاورزی استان نیز در منطقه ویژه اقتصادی وجود دارد.
رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی گفت: با توجه به رسالت منطقه ویژه اقتصادی که کمک به توسعه صادرات و انتقال تکنولوژی است واحدهای صنعتی که بتوانند تکنولوژیهای نوین را وارد ایران کنند مورد استقبال بیشتری قرار گرفتهاند.
صفدریزاده بیان کرد: بحث واحدهای همچون تولید نسل جدید فیبرهای نوری را نیز آغاز کردیم و امید است بتوانیم با توجه به فرصتهای غنی که در بخش معدن، کشاورزی، ترانزیت و حمل و نقل کالا است و با توجه به برخورداری مزیت مرز اتفاقات بهتری را شاهد باشیم.
وی اظهار داشت: با وجود اینکه چندماهی از عملیاتی شدن قطعه منفصله مرز نمیگذرد توانستهایم حجم قابل توجهی از کالاهایی را که از ایران به افغانستان صادر میشود را به خود اختصاص دهیم و آینده بسیار روشنی متوجه استان است.
رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی به عنوان یکی از موتورهای محرک توسعه استان توانسته است تاکنون نقش خود را به خوبی ایفا کند گفت: امید است در آینده نزدیک با کمک همه اعضا و اجزای دخیل در توسعه، منطقه ویژه اقتصادی بهتر از گذشته به فعالیت خود ادامه دهد.
صفدریزاده با بیان اینکه در مجموع 212 میلیارد تومان واحدهای سرمایه گذاری که عقد قرارداد شدهاند را به خود اختصاص دادهاند تصریح کرد: امید است در مجموع تا پایان امسال افزایش چشمگیری در موضوع ایجاد فرصتهای شغلی در منطقه ویژه اقتصادی داشته باشیم.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 13415