پژوهشگر حقوق عمومی:
دل بستن به برجام بینتیجه است/مسؤولان استانی از ظرفیت نماینده ولی فقیه در استان استفاده کنند
10 فروردين 1397 ساعت 16:25
پژوهشگر حقوق عمومی با بیان اینکه مردم ایران به این نتیجه رسیدند که دل بستن به برجام بینتیجه است، گفت: طبق اطلاعات بهدستآمده وزارت بهداشت در دیماه امسال تنها 18 درصد بودجه را اخذ کرده است چراکه وزیر نفت گفت پول نفت قابلبرگشت نیست.
به گزارش گروه سیاسی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، سیدمرتضی موسوینژاد ظهر امروز در سخنان قبل از خطبههای نماز عبادی سیاسی بیرجند، ضمن تبریک 12 فروردینماه روز جمهوری اسلامی، اظهار داشت: باید بررسی کنیم که تأکید بر ارزشهای جمهوری اسلامی چگونه سبب پیشرفت خراسانجنوبی در زمینههای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی میشود.
وی به مفهوم انقلاب اسلامی پرداخت و بیان داشت: انقلاب اسلامی مفهومی نیست که در سال 57 به پیروزی رسید و تمام شد بلکه یک مفهوم در حال شدن است و پایان نیافته و نخواهد یافت.
پژوهشگر حقوق عمومی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی به معنای منقلب شدن و تغییر یافتن است، اضافه کرد: هدف از شکلگیری انقلاب اسلامی تنها تغییر حکومت از پهلوی به جمهوری اسلامی نبوده بلکه به معنای منقلب شدن فضای کشور، منطقه و دنیا است.
*مراحل پنجگانه تکامل انقلاب اسلامی
موسوینژاد اعلام کرد: در منظومه فکری رهبر معظم انقلاب، مراحلی که انقلاب اسلامی تکامل مییابد شامل 5 مرحله تشکیل انقلاب اسلامی، تشکیل نظام اسلامی، تشکیل دولت اسلامی، تشکیل جامعه اسلامی و تشکیل تمدن اسلامی است.
وی تشکیل تمدن اسلامی را مقدمهساز ظهور دانست و اعلام کرد: انقلاب اسلامی باید این راه را بپیماید تا به ظهور حضورت مهدی(عج) برسد.
پژوهشگر حقوق عمومی با اشاره به اینکه فردی که امروز با رهبر معظم انقلاب اسلامی بیعت کند با رسولالله(ص) و امام علی(ع) بیعت کرده است، افزود: امام خمینی(ره) برای پیروزی انقلاب اسلامی خون دلهایی را خوردند که حضرت رسول(ص) خورد.
موسوینژاد اعلام کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی به پیشنهاد امام خمینی(ره) همهپرسی حکومت جمهوری اسلامی در روزهای 10 و 11 فروردینماه برگزار شد و بیش از 98 درصد مردم به حکومت جمهوری اسلامی رأی مثبت دادند.
*شکلگیری 4 انقلاب طی 4 قرن اخیر
وی عنوان کرد: طی چهار قرن اخیر شاهد شکلگیری چهار انقلاب اسلامی، انقلاب کبیر فرانسه، انقلاب امریکا و انقلاب روسیه بودیم که جز در انقلاب اسلامی در دیگر انقلابها توجهی به قانون اساسی و همهپرسی نمیشد.
پژوهشگر حقوق عمومی قانون اساسی را میثاق ملی ملت ایران دانست و گفت: در اصل 177 قانون اساسی بیان شده که هرگونه تغییر در قانون اساسی پس از تأیید رهبر معظم انقلاب اسلامی باید به رأی مردم گذاشته شود، آیا نظامی از این مردمسالارانهتر سراغ دارید؟
*منظور از دولت اسلامی یعنی اسلامی شدن تمام دستگاههای حاکمیتی
موسوینژاد با اشاره به اینکه پس از تشکیل نظام اسلامی باید دولت اسلامی تشکیل شود، توضیح داد: زمانی که سخن از دولت اسلامی است یعنی تمام دستگاههای حاکمیتی باید اسلامی باشند.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در دو بازه زمانی در سال 85 و 92 به تبیین دولت اسلامی پرداختند، گفت: ایشان در سال 92 در اولین جلسه با دولتمردان به تبیین مفهوم دولت اسلامی پرداختند، طی جلسهای که در چند سال بعد با اعضای شورای عالی داشتند اعلام کردند که همه کارهای شما در حد گفتمانسازی است.
پژوهشگر حقوق عمومی تبیین کرد: این سخن رهبر معظم انقلاب اسلامی بدان معناست نیست که دولت اصلاً اسلامی نیست بلکه با آن دولتی که مدنظر امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی است فاصله دارد.
*وجود نارضایتیها و مسائل موجود در کشور؛ ناشی از تشکیل نشدن دولت اسلامی
موسوینژاد وجود نارضایتیها و مسائل موجود در کشور را ناشی از تشکیل نشدن دولت اسلامی به معنای کل در دستگاههای حاکمیتی دانست و اظهار داشت: خوشبختانه امروز برخی از دستگاههای حکومتی مانند کمیته امداد، بسیج، سپاه، نیروی انتظامی و بدنه وزارت اطلاعات به مفهوم دولت اسلامی نزدیک شدهاند.
*قوه قضائیه نزدیکترین قوه به دولت اسلامی
وی با اعلام این مطلب که در قوای سهگانه قوه قضائیه نزدیکترین قوه به دولت اسلامی است، مطرح کرد: این موضوع نشاندهنده سلامت نظام جمهوری اسلامی است.
پژوهشگر حقوق عمومی به سخنان و تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی درخصوص جوانان اشاره کرد و گفت: ایشان در سخنان خود بیش از 30 مرتبه به جوانان و نوجوانان اشاره میکنند.
موسوینژاد با یادآوری این مطلب که جوانان انقلابی در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند چراکه دغدغه فرهنگی دارند، مطرح کرد: به طور قطع فرهنگ غرب نخواهد توانست بر ما مسلط شود.
وی با اشاره به لزوم توجه جوانان و اقشار فرهنگی به تولیدات فرهنگی جبهه انقلاب عنوان داشت: از دیدن فیلم به وقت شام و لاتاری غفلت نکنید زیرا اگر فروش فیلمهای انقلابی کم شود مدیون فرزندان این مرز و بوم میشویم.
پژوهشگر حقوق عمومی اعلام کرد: اگر به هر دلیلی نمیتوانیم فعالیت انقلابی داشته باشیم میتوانیم که بر روی صندلی سینما قرار گیریم و حاصل دسترنج فرزندان انقلابی را مشاهده کنیم.
*داوران جشنواره فیلم فجر دغدغه انقلابی نداشتند
موسوینژاد همچنین از داوری آثار راهیافته به جشنواره فیلم فجر انتقاد کرد و گفت: بسیاری از داوران جشنواره فیلم فجر دغدغه انقلابی نداشتند.
وی با بیان اینکه مردم ایران به این نتیجه رسیدند که دل بستن به برجام بینتیجه است، مطرح کرد: طبق اطلاعات بهدستآمده وزارت بهداشت در دیماه امسال تنها 18 درصد بودجه را اخذ کرده است چرا؟ چون معاون وزیر امور خارجه گفت پول نفت را برگردانیم ولی وزیر نفت گفت پول نفت قابلبرگشت نیست و این موضوع نشان داد که برجام بینتیجه است.
*دل به دشمن نبندیم
پژوهشگر حقوق عمومی با تأکید بر اینکه باید جلوی قاچاق کالا گرفته شود، اعلام کرد: نباید به دشمن دل ببندیم باید به جوانان کشور، مردم و تولیدات داخل دل ببندیم.
موسوینژاد تبیین کرد: نصف صادرات غیرنفتی کشور به افغانستان و عراق ارسال میشود و اگر این اتفاق نمیافتاد معلوم نبود چه بر سر کشور میآمد.
*مسؤولان استانی از ظرفیت نماینده ولی فقیه در استان استفاده کنند
وی خطاب به استاندار خراسانجنوبی، فرماندار و مسؤولان استانی و شهرستانی، متذکر شد: از ظرفیت نماینده ولی فقیه در استان نهایت استفاده را ببرید.
پژوهشگر حقوق عمومی پیرامون برگشت بودجهها، مطرح کرد: بعضاً شنیده میشود که بودجههایی به استان میآید ولی پیگیری نمیشود و برگشت داده میشود لذا باید در این راستا از ظرفیت نماینده ولی فقیه در استان استفاده کنید چراکه هدف تنها توسعه استان است.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 13461