مسؤول دفتر استانی سراج در خراسانجنوبی خبر داد
آموزش سواد فضای مجازی ویژه معتکفین در ۲۰ مسجد استان/ کاربر فضای مجازی نباید در برابر آسیبها مغلوب شود
13 فروردين 1397 ساعت 12:16
مسؤول دفتر استانی سازمان فضای مجازی سراج در خراسانجنوبی با اشاره به برگزاری طرح آموزش نهضت سواد فضای مجازی ویژه معتکفین خراسانجنوبی، گفت:این طرح در ۲۰ مسجد خراسانجنوبی برای بیش از ۲۵۰۰ نفر توسط اساتید سازمان فضای مجازی سراج خراسانجنوبی اجرا شد.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از فارس، سعید کسرایینیا با اشاره به برگزاری طرح آموزش نهضت سواد فضای مجازی ویژه معتکفین در مساجد خراسانجنوبی، اظهار داشت: با توجه به اینکه موضوع فضای مجازی یکی از موضوعات مبتلابه خانوادهها است، دفتر استانی سازمان فضای مجازی سراج در خراسانجنوبی در دو سال گذشته اقدام به برگزاری دورههای آموزش سواد فضای مجازی در سطح مدارس، مساجد، ادارات دولتی و سایر نهادهای دیگر کرده است.
وی با بیان اینکه این دورهها دارای سطحبندی مختلفی بوده است، تصریح کرد: بحث آموزش سواد فضای مجازی، امنیت کاربری، مبانی سواد، رژیم مصرف رسانهای، تفکر انتقادی، اقناع و شبکههای مجازی و سایر موضوعات مختلف از جمله مباحث طرحشده در این دورهها بوده است.
مسؤول دفتر استانی سازمان فضای مجازی سراج در خراسانجنوبی با اشاره به اهمیت مباحث ارائهشده در این دورهها عنوان داشت: اهمیت این موضوع و هدف این دورهها این است که کاربران فضای مجازی در کنار استفاده مفید از این فضا، آسیبهای آن را به حداقل برسانند.
کسرایینیا با بیان اینکه سواد فضای مجازی این را میگوید که مخاطب این فضا باید آسیبها و فرصتهای آن را شناخته و با یک نگاه برنامهریزیشده و دقیق نسبت به استفاده از فضای مجازی اقدام کند، تصریح کرد: به عبارت بهتر کاربر فضای مجازی باید در برابر آسیبها مغلوب نشده و از فرصتهای آن نهایت استفاده را ببرد.
وی اذعان داشت: در این دوره نیز مبانی مختلف سواد فضای مجازی از جمله آسیبها، فرصتها و راهکارهای مقابله با برخی آسیبهای موجود در این فضا مطرح شده است.
مسؤول دفتر استانی سازمان فضای مجازی سراج در خراسانجنوبی با بیان اینکه از جمله نکات مهمی که در این دوره مطرح شده بحث اتلاف وقت در فضای مجازی است، بیان داشت: متأسفانه بسیاری از خانوادهها و کاربران فضای مجازی در استفاده از این فضا مدیریت زمان را ندارند که گاهی منجر به اعتیاد به فضای مجازی میشود.
کسرایینیا اضافه کرد: به همین دلیل راهکارهای مناسب مدیریت جذابیت بیانتهایی که در عرصه رسانه وجود دارد در این دورهها ارائه و به بحث گذاشته شد.
وی بحث مدیریت مکان و مکانهای موردنظر برای استفاده از تلفن همراه را از دیگر مباحث طرحشده در این دورهها دانست و گفت: بهطور مثال این مسئله مطرح شد که نباید تلفن همراه را به اتاقخواب یا سفره و میز ناهار و شام برده و از آن استفاده کنیم.
مسؤول دفتر استانی سازمان فضای مجازی سراج در خراسانجنوبی با بیان اینکه بحث شکاف خانوادهها یکی از معضلات جدی امروز فضای مجازی است که در این دورهها مطرح شد، تصریح کرد: اگر نتوانیم محتوا را مدیریت کنیم در بلندمدت نگاه مصرفگراییای که نسبت به فضای مجازی وجود میآید سبب میشود افکارمان شبیه افکاری شود که از آن تغذیه و آن را مطالعه میکنیم.
کسرایینیا اضافه کرد: در همین راستا به معتکفین توصیه کردیم که علاوه بر استفاده مفید از این فضا به سمت تولیدمحوری، فعال شدن و حضور مؤثر در این فضا، تأثیرگذاری و نقشآفرینی در این فضا حرکت کنند چراکه اگر در فضای مجازی انسانهای اثرگذاری نباشیم انسانهای اثرپذیری خواهیم شد.
وی با بیان اینکه این طرح در 20 مسجد شهرستانهای استان خراسانجنوبی به اجرا درآمده است، اذعان داشت: شهرهای بیرجند، خوسف، نهبندان، زیرکوه و سرایان از جمله شهرهایی که مباحث مذکور در طرح آموزش نهضت سواد فضای مجازی ویژه معتکفین در 2500 نفر ساعت توسط اساتید سازمان فضای مجازی سراج خراسانجنوبی به معتکفین ارائه شده است.
مسؤول دفتر استانی سازمان فضای مجازی سراج در خراسانجنوبی اساتید این دورهها را از اساتید و مدرسین عضو قرارگاه شهید آوینی دفتر استانی این سازمان دانست و گفت: این افراد دانشآموختگان نخستین دوره راهنمایان سواد فضای مجازی بودهاند.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 13504