سه شنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۰۳
کارشناس فضای مجازی مطرح کرد

توییتر جدیدترین فضای تقابل با جبهه ضدانقلاب/ جوانان انقلابی تهدیدات شبکه‌های اجتماعی را به فرصت تبدیل کنند

کارشناس فضای مجازی با اشاره به اینکه شبکه اجتماعی توییتر جدیدترین و ارزشمندترین فضای تقابل با جبهه ضدانقلاب است گفت: این شبکه اجتماعی از سال ۲۰۰۶ تاکنون بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر را در سراسر جهان دارد.
توییتر جدیدترین فضای تقابل با جبهه ضدانقلاب/ جوانان انقلابی تهدیدات شبکه‌های اجتماعی را به فرصت تبدیل کنند
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از فارس، حامد کاظمی‌تبار اظهار داشت: سرعت پیشرفت تکنولوژی در عصر ارتباطات و اطلاعات روزبه‌روز در حال افزایش است و زندگی حقیقی افراد به تکنولوژی روز و روابط اجتماعی مردم به پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی گره خورده است.
لزوم فعالیت پرقدرت جبهه انقلاب در فضای مجازی
وی افزود: با رشد فراوان اطلاعات در این فضا و با توجه به ماهیت فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی که به‌صورت آزاد در اختیار هر تفکر و عقیده است این نکته که جبهه انقلاب و تفکر اسلامی و انقلابی با قدرت و توان بسیار در این عرصه حضور پیدا کند، اهمیت پیدا می‌کند.
کارشناس فضای مجازی با بیان اینکه مقام معظم رهبری جهاد در عرصه‌های مختلف را وظیفه ما و ضامن پیشرفت و پیروزی جبهه حق می‌دانند، گفت: بر نیروهای ارزشی و انقلابی واجب است تا این عرصه را خالی نگذارند و این فضا که غالباً در انحصار جبهه مقابل است را در دست بگیرند.
جوانان انقلابی تهدیدات شبکه‌های اجتماعی را به فرصت تبدیل کنند
کاظمی‌تبار خاطرنشان کرد: جوانان انقلابی باید تهدید فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی را با جهاد و فعالیت مستمر و مثمرثمر به فرصتی برای پیروزی تبدیل کنند.
وی یکی از آسیب‌های عدم حضور و فعالیت نیروهای انقلابی در شبکه‌های اجتماعی را رشد محتوای غیراخلاقی و شایعات و شبهات در فضای مجازی دانست و افزود: عدم حضور جبهه انقلاب در این فضای مسموم به‌منزله مسمومیت روح و قلب جوانان ایرانی است چراکه شیطان و دشمن از کلیه امکانات و ابزار و سرمایه‌ها استفاده می‌کند تا جبهه حق رو به زوال و گوشه‌نشینی برود و بهترین کمک به وی خالی بودن عرصه جنگ از مدافعان چابک و هوشمند است.
توییتر جدیدترین و ارزشمندترین فضای تقابل با جبهه ضدانقلاب است
کارشناس فضای مجازی با اشاره به اینکه شبکه اجتماعی توییتر جدیدترین و ارزشمندترین فضای تقابل با جبهه ضدانقلاب است و از سال 2006 تاکنون بیش از 200 میلیون کاربر را در سراسر جهان دارد، گفت: توییتر به‌عنوان یک شبکه اجتماعی نخبگانی، تأثیرگذار و جریان ساز شناخته می‌شود و در این شبکه اجتماعی مشهورترین افراد جهان از جمله رؤسای جمهور، نمایندگان مجلس، اساتید دانشگاه و خبرنگاران حضور دارند که این موضوع باعث شده است این شبکه اجتماعی جریان ساز و اثرگذار باشد.
توییتر در فهرست ده ابزار تأثیرگذار جهان 
کاظمی‌تبار خاطرنشان کرد: مجله تایم در سال 2010 رشد سریع تأثیر توییتر را در بین فهرست ده ابزار تأثیرگذار جهان قرار داد و این شبکه اجتماعی در بین سایت‌های ارتباط جمعی در شاخص میزان بیشترین تأثیر در صدر قرار دارد.
وی ادامه داد: توییتر در ایران در سال 1388 به یکی از پرطرفدارترین شبکه‌های اجتماعی تبدیل شد و در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 این شبکه اجتماعی در حالی که نیروهای انقلابی زیادی در آن حضور نداشتند به جولانگاه فتنه‌گران تبدیل شده بود و بسیاری از اطلاع‌رسانی‌ها و هماهنگی‌های ضدانقلاب برای انجام فعالیت‌ها و تظاهرات خرابکارانه با کمک این شبکه اجتماعی صورت گرفت.
حضور هوشمندانه نیروهای ارزشی در توییتر برای دفاع از هجمه‌های بی‌وقفه دشمن ضروری است
 کارشناس فضای مجازی تصریح کرد: خالی بودن زمین جنگ از نیروهای متفکر و متخصص انقلابی این فرصت را به ضدانقلاب و دشمن خواهد داد تا به راحتی بر افکار عمومی اثر بگذارند و از این‌رو حضور هوشمندانه و فعال نیروهای ارزشی و انقلابی به‌منظور نشر فرهنگ دینی و دفاع از هجمه‌های بی‌وقفه دشمن یک امر ضروری است.
متحجرین انقلابی‌نما راه علاج مقابله با دشمن را خالی کردن زمین بازی می‌دانند
کاظمی‌تبار با اشاره به اینکه عده‌ای از متحجرین انقلابی‌نما راه علاج مقابله با دشمن را خالی کردن زمین بازی به بهانه غیرشرعی بودن استفاده از شبکه‌های اجتماعی بیگانه‌ساز می‌دانند و خواسته یا ناخواسته همراه با تفکر ضدانقلاب خواستار عدم حضور جریان انقلابی در این فضا هستند، افزود: این افراد با برداشت سطحی و نادرست از برخی از استفتائات در خصوص استفاده از ابزار و تکنولوژی‌هایی که توسط بیگانگان تولید شده است، بر این باورند که حضور در این شبکه‌های اجتماعی کمک به سرویس‌های جاسوسی دشمن است.
وی با بیان اینکه در حالی که از هر 10 ایرانی 6 نفر عضو در شبکه‌های اجتماعی حساب کاربری دارند و دشمن با استفاده از شبکه‌های اجتماعی در حال تصرف قلوب دختران و پسران پاک و نجیب ایرانی و تضعیف جایگاه خانواده‌های ایرانی است، گفت: چگونه می‌توان به تعبیر مقام معظم رهبری مردم را در این فضای مجازی که همانند صحرا از همه طرف آزاد است بدون ساربان رها کرد تا دشمن هر گونه خوراکی را به جوان ایرانی تزریق کند.
کارشناس فضای مجازی به سخن رهبر معظم انقلاب که فرمودند:" اهمیت فضای مجازی به اندازه اهمیت انقلاب اسلامی است و باید از این ابزار برای ترویج گفتمان انقلاب اسلامی و مسائل دینی بهترین استفاده را نمود"، اشاره کرد و گفت: ایشان این فضا را به رودخانه‌ای خروشان که دائماً خروشان‌تر می‌شود تعبیر کرده‌اند که اگر ما برای آن تدبیر کنیم و برنامه‌ریزی کنیم و این رودخانه را هدایت کنیم تا به سد بریزد به یک فرصت تبدیل می‌شود و اگر برنامه‌ای برای آن نداشته باشیم و رهایش کنیم به یک تهدید تبدیل خواهد شد.
کاظمی‌تبار ادامه داد: فضایی را تصور کنید که پر از شایعه، دروغ، فساد و جرم و جنایت باشد و واضح است که هدف از ظهور و بروز این حجم از اطلاعات سازمان‌یافته فساد انگیز، عادی‌سازی گناهان بزرگ، حیازدایی و از بین بردن عفت جوانان مسلمان است.
در نبرد عقل‌ها و اعتقادات نمی‌توان صرفاً با روش‌های امنیتی با مسئله برخورد کرد
وی یادآور شد: اگرچه بعضی از این محتوا و مطالب به‌عنوان محتوای مجرمانه شناخته می‌شود و بایستی دستگاه‌های دولتی با متخلفین برخورد کنند اما در این نبرد که نبرد عقل‌ها و اعتقادات است، نمی‌توان صرفاً با روش‌های امنیتی و اطلاعاتی و اقدام نظامی با مسئله برخورد کرد و جوانان را از حضور در این فضا منع کرد و از همین رو باید فضای مجازی را مدیریت کرد و کنترل آن را با حضور فعال به دست گرفت و از برخوردهای غیرانفعالی پرهیز کرد تا قدرت عمل از دشمن گرفته شود.
کارشناس فضای مجازی اذعان داشت: علاوه بر تربیت نیروهای متخصص و متعهد انقلابی جهت حضور و جهاد در جنگ نرم، یکی دیگر از اقدامات بسیار ارزشمند که در فرهنگ‌سازی و کاهش آسیب‌های فضای مجازی کمک شایانی می‌کند نهضت "سواد فضای مجازی" است.
کاظمی‌تبار ادامه داد: این دو امر مهم توسط سازمان فضای مجازی سراج در سراسر کشور در حال انجام است که آموزش‌های لازم را برای استفاده صحیح از فضای مجازی به مردم می‌دهد.
شبکه‌های اجتماعی طراحی‌شده توسط بیگانگان امن نیست/ لزوم تسریع در ایجاد شبکه ملی اطلاعات و و تولید پیام‌رسان‌های امن
وی با بیان اینکه شبکه‌های اجتماعی که توسط بیگانگان طراحی و تولید شده است امن نیست و محتوای مجرمانه و غیراخلاقی در آن بیشتر از پیام‌رسان‌های داخلی است، گفت: قطعاً در کنار فعالیت و حضور نیروهای مردمی انقلابی در پیام‌رسان‌های فعلی، بی‌تردید باید شبکه ملی اطلاعات و تولید پیام‌رسان‌های امن و سریع که پاسخگوی نیازهای مردم باشد، راه‌اندازی و در اختیار مردم قرار گیرد.
کارشناس فضای مجازی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در چند سال اخیر پیام‌رسان‌های داخلی تولید شده است که با حمایت مسؤولین و مردم ظرفیت جایگزینی با پیام‌رسان‌های خارجی را دارند.
تشریح مزایای استفاده از پیام‌رسان داخلی
کاظمی‌تبار با اشاره به اینکه مردم باید آگاه شوند که استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی چه مزایایی برای کشور و البته خانواده ایرانی دارد، گفت: از جمله این مزایا می‌توان اشتغال‌زایی برای متخصصان داخلی، عدم خروج ارز از کشور، کسب درآمد مطمئن و پایدار با استفاده از بازاریابی اینترنتی، حفظ امنیت کشور و همچنین کاهش آسیب‌های اجتماعی به واسطه کنترل محتوای غیراخلاقی نام برد.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۳۵۳۲
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , توییتر , فضای مجازی