روحاني جليل القدر آيت الله حاج سيدكاظم حائري در سال 1331 قمري و در كربلاي معلي در خانوادهاي متدين و داراي 6 فرزند متولد شد. پدر بزرگوار ايشان، از بزرگان و برجستهگان روستاي فلارگ بود. تحصيلات مقدماتي را در کربلا نزد علماي بزرگ زمان آموخت. سن 14 تا 20 سالگياش را در بيرجند گذراند و همانجا به تحصيلاتش ادامه داد در اين زمان به منظور تحصيل عازم نجف اشرف شد و از محضر اساتيد بزرگي چون آيت الله نائيني و سيد ابوالحسن اصفهاني و آيت الله حاج آقاي حسين قمي بهره برد.
حائري سالها در حوزه مقدسه معارف علوي در نجف اشرف کسب فيض کرده بود و در صف مبارزترين اصحاب آيت الله فقيد مرحوم حاجي آقا حسين قمي زعيم وحيد و مجاهد فريد دوران اخير اسلام بود و در آخرين سفري که فقيد سعيد و مجاهد بزرگ اسلامي براي ترميم خرابي ها و اصلاح مفاسد ديني به ايران تشريف آورد حائري بزرگوار در جبهه جهاد مقدس اسلامي افتخار هم رکابي و هم عناني آن بزرگوار را داشت و با يک عالم شوق و غرور ديني با جبهه بشاش و با نشاط خاطر در برابر گروه الحاد مبارزه ميطلبيد.
ثمره زندگي آيت الله حاج سيد كاظم حائري، 3 پسر و 5 دختر بود كه حاصل زندگي اين عالم والامقامه از زندگي با دو همسرش بود كه در اينجا بيشتر با آنها آشنا مي شويم. همسر اول ايشان سركارخانم ربابه بيگم اشكوزي بود كه پدر بزرگوارش از علماي نجف بود و فرزندان ايشان: سيدمحمد (امام جماعت و ساكن تهران)، بيبي معصومه بيگم (خانه دار و ساكن بيرجند) مرحوم بيبي فاطمه (همسر يکي از تجار بيرجندي) ،مرحوم سيدابوالحسن (مهندس تأسيسات و نماينده مجلس) ، بيبي صديقه (فرهنگي ) ، سيدعلي (دكتراي جامعه شناسي و استاد دانشگاه فردوسي) ، بيبي خيريه بيگم (فرهنگي)مي باشند. همسر دوم آيت الله حاج سيدكاظم حائري، سركارخانم بيبي زهرا بود كه بعد از فوت همسر اول ايشان، با اين بزرگوار ازدواج نمود. از بيبي زهرا خانم يك فرزند به نام بيبي قدسيه كه فرهنگي و شاغل در آموزش و پرورش ميباشند، به جا مانده است.