پنجشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۴۱

دهکده‌ای که توسعه گردشگری در شهرستان خوسف را رقم زد

روزانه بیش از هزار نفر از مسافرین نوروزی از دهکده گردشگری خوسف بازدید کرده و با نوشیدن دم نوش‌های طبیعی این منطقه خستی راه از تن بیرون می‌کنند این دهکده گردشگری زیبا می‌تواند الگویی برای توسعه گردشگری در سایر شهرستان‌ها باشد.
دهکده‌ای که  توسعه گردشگری در شهرستان خوسف را رقم زد
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از تسنیم، شهرستان خوسف در 36 کیلومتری بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی واقع شده است که حدود 27 هزار نفر جمعیت دارد و دارای پتانسیل‌های زیادی برای گردشگری است.
بافت تاریخی و ارزشمند شهر خوسف با داشتن روستاهای ییلاقی همچون آرک با خانه‌های کاهگلی در دامنه کوه‌های آرک و  بین‌آباد و روستای هدف گردشگری خور و منطقه کویری دق اکبرآباد مجموعه‌ای از جاذبه‌های گردشگری شهر خوسف است.


طی چهار ماه تلاش و کوشش عملیات اجرایی ساخت دهکده گردشکری خوسف با همت فرمانداری شهرستان آغاز شد و طی این مدت با استفاده از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های شهر خوسف و با تلاس اساتید بومی این دهکده تفریحی گردشگری ساخته شد.
مساحت این دهکده 2 هزار و 500 مترمربع است و دارای 4 غرفه فروش محصولات صنایع دستی، تنور پخت نان سنتی با آتش و 3 خانه عشایری است که به آن کوله می‌گویند و دو اتاق برای استراحت مسافرین گوشه‌ای از امکانات دهکده گردشگری خوسف است.
توربین بادی برای کشیدن آب از چاه‌ها همچون مناطق عشایری و نورپردازی بسیار زیبا دورنمای بسیار جذابی برای دهکده گردشگری خوسف رقم زده است.
قرار گرفتن دهکده در کنار مجتمع امام رضا(ع) و مسیر ترانزیتی تهران، اصفهان و کرمان به بیرجند موقعیت بسیار خوبی برای دهکده در نظر گرفته شده است.
معرفی جاذبه‌ها و مکان‌های تاریخی، مذهبی شهر خوسف در اتاق ستاد سفر شهرستان خوسف مسافرین نوروزی را با سایر جاذبه‌های گردشگری خوسف آشنا می‌کند و باعث افزایش بازدید کنندگان از سایر نقاط گردشگری خوسف شده است.


ساخت پارک حیات وحش در مجاورت دهکده بسیاری از مسافران نوروزی را برای دیدن این حیوانات کمیاب ترغیب می‌کند که ضمن حضور در دهکده گردشگری لحظات شادی را تجربه کنند.
روزانه بیش از هزار نفر از مسافرین نوروزی از این دهکده بازدید می‌کنند و با نوشیدن دم نوش‌های طبیعی این منطقه در کوله‌های قدیمی شکل این دهکده به استراحت می‌پردازند و خستگی راه از تن بیرون می‌کنند.
در راستای ساخت این دهکده مشکلات زیادی از طرف برخی دستگاه‌های دولتی ایجاد شده که با پیگیری‌های فرمانداری و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قسمتی از آنها برطرف شده است و این دهکده می‌تواند به یک الگوی توسعه گردشگری برای سایر شهرستان‌ها تبدیل شود.


فرماندار شهرستان خوسف درباره این دهکده گردشگری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم گفت: تعداد بازدید کنندگان از اماکن مذهبی، تاریخی، گردشگری و دهکده گردشگری نسبت به سال گذشته 145 درصد و اقامت در این اماکن 235 درصد افزایش داشته است که یکی از مهم‌ترین دلایل این افزایش چشمگیر ساخت دهکده گردشگری در ورودی شهر است.
محمد شفیعی بیان کرد: برگزاری چند جشنواره همچون جشن نوروزگاه در دهکده گردشگری، بازی‌های بومی و محلی در روستای ماژان و مسابقات اسب سواری و شتردوانی در دق اکبرآباد نیز نقش مهمی در راستای معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرستان خوسف ایفا کرده است.
وی افزود: با حمایت از این صنعت که یکی از پردارآمدترین صنایع در جهان شناخته می‌شود آینده‌ای درخشان برای جذب گردشگر و توسعه این صنعت در سومین شهرستان استان خراسان جنوبی پیش‌بینی می‌‌شود.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۳۶۲۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , میراث فرهنگی , گردشگری