رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسانجنوبی مطرح کرد
لزوم تبدیل جریان تکسویه کالا به افغانستان به اتوبان دو طرفه/ نبود دغدغه جدی برای سرمایهگذاران در منطقه ویژه اقتصادی
19 فروردين 1397 ساعت 20:23
رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسانجنوبی گفت: با وجود منطقه ویژه در نقطه صفر مرزی و مرکز استان میشود جریان تک سویه کالا به سمت افغانستان را به اتوبان دو طرفه تبدیل کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، مرتضی صفدریزاده ظهر امروز در نشست مشترک سرمایهگذاران منطقه ویژه اقتصادی بیرجند با مسؤولان، به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان " حمایت از کالای ایرانی" اشاره کرد و اظهار داشت: امیدواریم در سال 97 شاهد رونق بیش از پیش و پویایی و شکوفایی در عرصه تولید و دلگرمی فعالان اقتصادی در عرصه تولید، تجارت و صادرات کالای ایرانی باشیم.
وی مطرح کرد: سیاست کلی سازمان منطقه ویژه اقتصادی در جهت تحقق شعار سال تسهیل و صادرات کالای ایرانی به کشورهایی که دارای پتانسیل درخواست کالای ایرانی هستند، است.
بازار افغانستان یک بازار انحصاری است
رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسانجنوبی با اشاره به اینکه برای حمایت از کالای ایرانی باید معرفی بیش از پیش و بهتر از گذشته صورت پذیرد، مطرح کرد: بازار افغانستان یک بازار انحصاری برای خراسانها به ویژه خراسانجنوبی به شمار میرود.
صفدریزاده اضافه کرد: خراسانجنوبی به عنوان دروازه شرق اقتصاد ایران و با توجه به اینکه مرزهای طولانی دارد میتواند در بحث تأمین کالای مورد نیاز کشور در حال توسعه افغانستان کمک کند.
وی با اعلام این مطلب که برای تسهیل امور اتفاقات خوبی را رقم زدیم، تبیین کرد: ایجاد بندر خشک( قطعه منفصله) در نقطه صفر مرزی با امکانات ویژه و پشتوانه قانونی، این نوید را به خراسانجنوبی و کشور میدهد که میتوانیم سهم بیشتری از بازار خوب کشور افغانستان را به خود اختصاص دهیم.
تضمین بقا و دوام تجارت با کشور افغانستان
رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسانجنوبی با بیان اینکه با وجود منطقه ویژه در نقطه صفر مرزی و مرکز استان میشود جریان تک سویه کالا به سمت افغانستان را به اتوبان دو طرفه تبدیل کرد، توضیح داد: کالای وارد شده به منطقه ویژه اقتصادی بعد از پردازش یا در سرزمین اصلی استفاده و یا از طریق منطقه ویژه اقتصادی خراسانجنوبی به کشورهای ثالث صادر میشود و این مهم سبب تضمین بقا و دوام تجارت با کشور افغانستان میشود.
صفدریزاده تصریح کرد: وجود واحدهای تولیدی صادرات محور در منطقه ویژه اقتصادی با نگاه ویژه به افغانستان با مشورت و راهنمایی سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی جزو سیاستهای منطقه ویژه اقتصادی است و امیدواریم این اتفاق در خراسانجنوبی رقم بخورد.
حل مشکلات با نگاه مدبرانه و مدیرانه سرمایهگذاران و مسؤولان
وی با اشاره به اینکه سازمان منطقه ویژه اقتصادی در جهت توسعه و رشد سرمایهگذاری و رشد واحدهای اقتصادی تمام تلاش خود را به کار گرفته است، تبیین کرد: قطعا کاستیهایی در زمینه زیرساختها وجود دارد که میتوان با نگاه مدبرانه و مدیرانه سرمایهگذاران و مسؤولان مسائل و مشکلات را حل نمود.
رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسانجنوبی با تأکید بر اینکه دغدغه جدی برای سرمایهگذاران در منطقه ویژه اقتصادی وجود ندارد، اعلام کرد: اگر هم مشکلی وجود داشته باشد میتوان آن را حل کرد تا روز به روز شاهد رشد و شکوفایی باشیم.
ضرورت توجه و دقت مدیران به منطقه ویژه اقتصادی
صفدریزاده با اشاره به اینکه در خراسانجنوبی هیچ مرکزی مهمتر از منطقه ویژه اقتصادی حرف برای گفتن ندارد، تصریح کرد: مدیران و عوامل دولتی باید به منطقه ویژه اقتصادی خراسانجنوبی توجه و دقت بیشتری داشته باشند.
مسؤولان تنها به سخن گفتن اکتفا نکنند
وی با بیان اینکه دوران مدیریت مدیران دستگاههای اجرایی موقت است و به عنوان عضوی از جامعه باید مشکلات و نارساییها را حل کنند، عنوان کرد: وقتی که سخنی میگوییم باید در جهت تحقق آن سخن با صلابت قدم برداریم و تنها به سخن گفتن اکتفا نکنیم.
رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسانجنوبی مردم خراسانجنوبی را مردمانی ذیحق در توسعه دانست و خاطرنشان کرد: مردم استان این لیاقت را دارند که وضعیت اقتصادی بهتری را نسبت به گذشته تجربه کنند.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 13712