چهارشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۳۶
امام جمعه اهل سنت حسن‌آباد زیرکوه:

خیرین مدرسه‌ساز پیش‌قدم در رشد علم و دانش کشور هستند/ کمک به ساخت مدارس معامله با خداوند است

امام جمعه اهل سنت حسن‌آباد زیرکوه با اشاره به اینکه خیرین مدرسه‌ساز پیش‌قدم در توسعه و رشد علم و دانش کشور هستند، گفت: خیرین مدرسه‌ساز نقش مهم و تأثیرگذاری در جهت رفع مشکلات آموزشی دارند.
خیرین مدرسه‌ساز پیش‌قدم در رشد علم و دانش کشور هستند/ کمک به ساخت مدارس معامله با خداوند است
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، مولوی حافظ مهدی نهتانی امام جمعه اهل سنت حسن‌آباد زیرکوه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری بیستمین جشنواره خیرین مدرسه استان خراسان‌جنوبی اظهار کرد: حضور خیرین در ساخت مدارس و کمک به کسب و علم و دانش، معامله با خداوند است.
وی افزود: خیرین با کار خداپسندانه خود در امر مدرسه‌سازی برای مبارزه با جهل و بی‌خردی مبارزه می‌کنند و زمینه‌ساز تعلیم و تربیت انسان‌هایی می‌شوند که موجب عمران، آبادانی، توسعه و پیشرفت کشور می‌شوند.
امام جمعه اهل سنت حسن‌آباد زیرکوه با بیان اینکه دین اسلام یک دین جامع و کامل است و در تمام زمینه‌ها برنامه‌های سعادت‌آفرین برای انسان‌ها دارد، عنوان کرد: مدرسه‌سازی بهترین باقیات‌صالحات برای انسان محسوب می‌شود و یکی از راه‌های رسیدن به خیر و نیکی ساخت مدرسه و کمک به تعلیم و تربیت است.
نهتانی با اشاره به اینکه مدرسه‌سازی یک «باقیات الصالحات» و خیر ماندگار است، عنوان کرد: خوشا به سعادت خیرین عزیز که به آن‌ها عنایت شده و مصداق آیه مبارکه «مَثَلَ الذِین ینفِقُونَ أَموَالَهُمْ فی سبیل اللّهِ کمَثَلِ حَبّةٍ» قرار گرفته‌اند که اموالشان را در راه خدا انفاق می‌کنند.
وی توضیح داد: مثل این افراد، همچون کسی است که یک دانه گندم می‌کارد 7 خوشه به دست می‌آورد و در هر خوشه 100 دانه گندم و بیشتر وجود دارد.
امام جمعه اهل سنت حسن‌آباد زیرکوه با اشاره به اینکه خیرین مدرسه‌ساز پیش‌قدم در توسعه و رشد علم و دانش کشور هستند، گفت: خیرین مدرسه‌ساز نقش مهم و تأثیرگذاری در جهت رفع مشکلات آموزشی دارند، بی‌شک اگر کمک‌های بدون طمع آنان نبود خیلی مشکلات را داشتیم.
نهتانی با تأکید بر اینکه در چند سال اخیر به همت خیرین و کمک مسؤولین گام‌های خوبی در امر مدرسه‌سازی در خراسان‌جنوبی برداشته شده است، افزود: کمبود فضای آموزشی در استان و خصوصاً روستاهای مرزی بسیار مشاهده می‌شود و در بعضی نقاط استان خراسان‌جنوبی، دانش آموزان در سرما و گرما، 9 ماه تحصیلی را در کانکس درس می‌خوانند و با حداقل امکانات آموزشی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه«تلاش در راه مدرسه‌سازی جهاد مقدس است»، عنوان داشت: ملتی رو به رشد خواهد بود که از فضای آموزشی و امکانات آموزشی خوبی برخوردار باشند، چنین ملتی بیدار خواهند بود و آینده خوبی برای کشورشان رقم خواهند زد.
وی از تلاش رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی مدرسه‌سازی توسط خیرین و افراد نیکوکار تشکر و اظهار امیدواری کرد: در جشنواره بیستم خراسان‌جنوبی خیرین با مشارکت‌های مادی و معنوی خود؛ چرخه نوسازی و توسعه فضای آموزشی استان و بخصوص شهرستان‌های مرزی را شتاب دهند.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۳۷۷۱
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , جشنواره , آموزش و پرورش