پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۲۶
رییس فدراسیون آسیایی شورای جهانی روان درمانی:

بهترین راه حمایت از کودکان اوتیسمی، مشارکت خانواده‌ها است

رییس فدراسیون آسیایی شورای جهانی روان درمانی گفت: بهترین گام در راستای از حمایت کودکان اوتیسمی کلینیک‌محور و مشاور محور بودن نیست بلکه اصل مشارکت خانواده این کودکان است .
بهترین راه حمایت از کودکان اوتیسمی، مشارکت خانواده‌ها است
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، غلامعلی افروز، شب گذشته(29 فروردین)، در مراسم گردهمایی مسئولان استانی و کشوری به مناسبت هفته گرامیداشت و آگاه‌سازی اتیسم، اظهار کرد: باید اندیشه‌ها را جمع کرده و ایده‌های نو تولید کنیم .
وی با بیان اینکه بیرجند می‌تواند به عنوان قطب درمان بیماری کودکان اوتیسم در خاورمیانه شناخته شود، افزود: بیماری اوتیسم قابل‌درمان و درمان‌پذیر است و باید تمام یافته‌های شناخته‌شده در درمان این بیماری را شناخت تا به جواب مطلوب در این امر رسید .
این استاد ممتاز دانشگاه تهران با اشاره به فعالیت موسسه اوتیسم خاوران در خراسان‌جنوبی، بیان کرد: این مؤسسه چتری را برای حمایت از مبتلایان به اوتیسم در خراسان‌جنوبی باز کرده است و لازمه این مسئله نیز ارتباط بین دانشگاه بیرجند و مؤسسات اوتیسم است .
افروز ادامه داد: اگر این تعامل بین دانشگاه و مؤسسات اتیسم در خراسان‌جنوبی برقرار شده و با وجود محققین و حامیان در این استان نتوانید به این هدف برسید در واقع قصور کرده‌اید .
وی با اشاره به اینکه اوتیسم اختلال مسئله خودماندگی، قابل‌درمان و پیشگیری است، افزود: تشخیص بیماری اوتیسم بسیار مهم است .
رییس فدراسیون آسیایی شورای جهانی روان درمانی اظهار کرد: بهترین گام در راستای از حمایت کودکان اوتیسمی کلینیک‌محور و مشاور محور بودن نیست بلکه اصل مشارکت خانواده این کودکان است .
افروز ادامه داد: بهترین فعالیت مراکز خدمات روان‌شناختی، تبادل نظر بین پدران و مادران فرزندان اتیسمی است .
وی یادآور شد: برای پیشگیری از رواج این بیماری در آینده در گام نخست باید رابطه بین پدر و مادران را قوی کنیم چراکه بیشترین تأثیر رواج این بیماری کمبود فضای روابط عاطفی در خانواده‌ها و به‌خصوص در بین زوجین است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۴۰۰۴
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , اوتیسم , دانشگاه‌