يکشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۲۰
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد

آغاز فعالیت دانشکده داروسازی در خراسان‌جنوبی/حل مشکل فوق‌تخصص مرکز ناباروری در سال جاری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به دانشکده داروسازی در استان، گفت: مجوز ایجاد این دانشکده در استان صادر شده و از امسال نیز نخستین گروه دانشجویی وارد دانشگاه داروسازی می‌شوند و در این رشته تحصیل می‌کنند.
آغاز فعالیت دانشکده داروسازی در خراسان‌جنوبی/حل مشکل فوق‌تخصص مرکز ناباروری در سال جاری
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، کاظم قائمی صبح امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی، اظهار داشت: خراسان‌جنوبی سومین استان پهنار کشور است و 460 کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد.
وی با بیان اینکه پروفسور گنجی، پروفسور شکوهی، پروفسور معتمدنژاد و پروفسور بلالی‌مود از جمله مشاهیر علمی استان هستند، گفت: ثبت 719 اثر تاریخی و فرهنگی استان در فهرست آثار ملی کشور نشان از پیشینه تاریخی، معنوی و تمدن استان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سال 64 و با تصویب وزارت بهداشت با پذیرش 50 دانشجوی پزشکی و پذیرش  30 دانشجوی پرستاری به عنوان دانشکده علوم پزشکی خدمات خود را آغاز کرد و در سال 72 نیز به عنوان دانشگاه علوم پزشکی ارتقا پیدا کرد.
قائمی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند متشکل از 9 دانشکده پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری مامایی، پیراپزشکی و بهداشت در مرکز استان، دانشکده پیراپزشکی فردوس، دانشکده بهداشت سرایان، دانشکده پرستاری مامایی قاین و دانشکده پرستاری طبس است.
وی ادامه داد: همچنین آموزشگاه فوریت‌های پزشکی استان نیز دارای 3 هزار و 335 دانشجو در 24 کدرشته است که از این تعداد 80 دانشجو در مقطع دستیاری بالینی رشته‌های داخلی، اطفال، رادیولوژی، بیهوشی، جراحی عمومی و پزشک خانواده، 979 دانشجو در مقطع دکتری پزشکی و دندانپزشکی، 20 دانشجو در مقطع PHD پرستاری و 183 دانشجو مقطع کارشناسی‌ارشد هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه 238 نفر عضو هیأت علمی دانشگاه هستند، خاطرنشان کرد: تأسیس مدرسه شوکتیه آغازگر توسعه آموزش در بیرجند بود و بر اساس ابلاغیه وزارت بهداشت هدف دانشگاه علوم پزشکی بیرجند رسیدن به دانشگاه برتر شرق کشور است و تلاش می‌کنیم تا به این هدف برسیم.
قائمی اظهارکرد: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از سال 94 تاکنون رتبه دوم کشور را در قبولی رشته‌های تخصصی و دستیاری داشته است.
وی با اشاره به دانشکده داروسازی در استان، گفت: مجوز ایجاد این دانشکده در استان صادر شده و از امسال نیز نخستین گروه دانشجویی وارد دانشگاه داروسازی می‌شوند و در این رشته تحصیل می‌کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: در اجرای طرح تحول نظام سلامت تعداد تخت‌های بیمارستان‌ها افزایش داشته و طی سه سال اخیر 6 بیمارستان در سربیشه، فردوس، سرایان، درمیان و بیرجند به مجموعه بیمارستان‌های استان افزوده شده است.
قائمی با بیان اینکه خراسان‌جنوبی دارای دو بالگرد هوایی اورژانس است، عنوان کرد: در حال حاضر 61 پایگاه اورژانس، 250 تخت اورژانس، هشت دستگاه سی تی اسکن و دو دستگاه آنژیوگرافی در استان وجود دارد.
وی بیان کرد: مرکز ناباروری استان نیز به بیماران خدمت‌رسانی می‌کند و تمام تجهیزات آن فراهم شده است و از این پس بیماران نیاز اعزام به مشهد و یزد ندارند و در تلاش هستیم تا در سال جاری فوق تخصص در این مرکز تأمین شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: همچنین اورژانس بیمارستان شهید چمران فردوس با حضور وزیر بهداشت به زودی افتتاح می‌شود.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۴۰۸۲
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , داروسازی , دانشگاه علوم پزشکی