به گزارش گروه فرهنگی خراسانتایم به نقل از فارس، عبدالله مولویحقیقی اظهار داشت: با توجه به اینکه در واقعه طبس، کمترین تولید فیلم را داشتیم سعی کردیم تا اثری را تولید کنیم که روایتی متفاوت از رویداد تاریخی شکست آمریکا در صحرای طبس باشد.
وی افزود: تولید نماهنگ ابابیل برگرفته از ماجرای حمله ابرهه به خانه خدا است و بخشی از این اثر در خراسانجنوبی و بخشی در مشهد تولید شد.
این خواننده انقلابی با اشاره به ویژگی خاص این اثر، گفت: این نماهنگ روایتی کاملاً متفاوت از زبان راننده اتوبوس که بازیگر نقش اول بود میباشد و از لحظهای که سربازان آمریکایی جلوی اتوبوس را گرفتند تا بیان تمام اتفاقاتی که در صحرای طبس برای افراد رخ داده به تصویر کشیده شده است.
مولویحقیقی بیان کرد: سپاه انصارالرضا(ع) خراسانجنوبی، پایگاههای بسیج، گردان تکاوری امام حسین(ع)، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مدیرکل صدا و سیمای خراسانجنوبی از این اثر حمایت کردند.
وی خاطرنشان کرد: تهیه این اثر کاملا به صورت خودجوش انجام شده و با کمک محمدرضا سلطانپور به عنوان کارگردان و نیز مهدی رحیمآبادی در حوزه فیلمنامه کاری کاملاً نزدیک به واقعه و اتفاقات صحرای طبس انجام شد.
این خواننده انقلابی تصریح کرد: تمام سعی گروه بر این بوده تا براساس موسیقی و شعری که گفته شده و ایدهپردازیهایی که جوانان انقلابی در این اثر داشتهاند، گوشهای از رویداد باعظمت و تاریخی شکست امپراطوری کفر یعنی آمریکا در صحرای طبس برای نسل جوان و حاضر و آینده به صورت کار موزیکویدئو تولید شود.
مولویحقیقی خاطرنشان کرد: واقعه طبس مصداق حمله لشکر ابرهه بود که به جنگ با خدا رفتند که در آن، پرندگان که مأمور خداوند بودند در آسمان پدیدار شدند و با پرتاب سنگ آنها را شکست دادند که در سوره فیل در قرآن کریم کاملا به آن اشاره شده است.
وی با اشاره به اینکه حدود 7 سال است که کار خوانندگی را به صورت حرفهای انجام میدهم، گفت: تاکنون 15 اثر حماسی، ارزشی و انقلابی تولید کردهایم و سه اثر دیگر را در دست ساخت داریم.
این خواننده انقلابی دلیل ورود خود به حوزه موسیقی انقلابی و ارزشی را احساس مسؤولیت دانست و افزود: در خانوادهای کاملا مذهبی و خانوادهای که برای انقلاب اسلامی جنگیدند بزرگ شدم و این روحیه در من نیز دمیده شده است.
مولویحقیقی ادامه داد: با رشد در چنین خانوادهای در جهت حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی، انقلاب اسلامی و ارزشها خود را مسؤول میدانم و باید علم، هنر و وجود خود را در این راه صرف میکردم و به همین دلیل بعد از ورود به موسیقی، حوزه موسیقی ارزشی، حماسی و انقلابی را انتخاب کردم.
وی تصریح کرد: در جنگ نرم و فرهنگی، باید همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند پاسخ کار فرهنگی باطل را با کار فرهنگی حق داد و کار فرهنگی حق نیازمند مشخصههایی از جمله اخلاص و زمانشناسی، تقوا و احساس تکلیف است.
این خواننده انقلابی با تأکید بر لزوم آشنایی نسلهای سوم و چهارم انقلاب با آرمانهای نظام و انقلاب، گفت: اولین قدم برای این شناسایی، کادرسازی است.
مولویحقیقی یادآور شد: معمولا تصور میشود که آثار موسیقی انقلابی به این صورت است که اگر طرحی بدهیم، نهادها و ارگانها ما را حمایت میکنند در حالی که تا به امروز که 15 اثر قطعه موسیقی کار کردم به جرأت میتوانم بگویم 80 درصد از آنها را با هزینه شخصی خودم کار کردم و تاکنون به دلیل اعتقادات خود کار کردهام.
وی با بیان اینکه پرداخت هزینهها در این عرصه سنگین است و متأسفانه زمانی که به سازمانها مراجعه میکنم با اقبال خوبی مواجه نمیشوم، گفت: سازمانها در مرحله اول استقبال خوبی میکنند اما زمانی که پای کار میآیند یا بودجه ندارند یا اصلا بودجههایشان برای این نوع آثار تعریف نشده و در آخر میگویند که وظیفه ما ساختن سرود است.
گفتنی است نماهنگ ابابیل صبح چهارشنبه 5 اردیبهشت 1397 طی مراسمی که در صحرای طبس برگزار میشود، رونمایی خواهد شد.
انتهای پیام/4