به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، سعید کسرایینیا گفت: شکی نیست که مردم تمایل دارند پیامرسانی را استفاده کنند که ویژگیهای شاخصی چون سرعت، امنیت اطلاعات، تنوع، کارآیی و ماندگاری در جامعه داشته باشد.
وی با بیان اینکه یکی از عوامل محبوبیت تلگرام در جامعه نیز دارا بودن این ویژگیها است، افزود: نرم افزار تلگرام از نظر سرعت، قابل قبول اما از لحاظ امنیت خوب نیست چرا که سرورهای آن داخل ایران نیست و دسترسی تمام سرویسهای جاسوسی به این سرورها آسان است.
مسئول دفتر استانی فضای مجازی سراج در خراسانجنوبی با اشاره به ضرورت حرکت به سمت استفاده از پیامرسان داخلی، تصریح کرد: پیامرسان داخلی مطلوب است که سرعت خوبی داشته باشد که پیامرسانهای داخلی با توسعه سرورهای خود به سمت این مهم حرکت میکنند.
کسرایی با بیان اینکه امنیت پیامرسانهای داخلی نیز از سطح مطلوبی برخوردار است، افزود: باید استفاده از این پیامرسانها در کشور فراگیر شود و این امر تحقق پیدا نمیکند مگر اینکه خود عضو این فضا شویم و تمام نیازهای خود را در پیام رسان داخلی جستجو کنیم.
وی با بیان اینکه پردازش و سرعت پیامرسانهای داخلی با توجه به حجم بالای مخاطبان قابل قبول است، اظهار کرد: در حال حاضر، فناوری پردازش ابری در ایران به خوبی توسعه پیدا کرده و این امر کمک بسزایی در توسعه پیامرسانها خواهد داشت.
مسئول دفتر استانی فضای مجازی سراج در خراسانجنوبی با بیان اینکه باید یاد بگیریم که مطالبهگر باشیم، افزود: باید مردم از شورای عالی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مطالبه کنند تا با همت جدی نسبت به تامین نیازهای مردم در بحث پیامرسان داخلی اقدام کنند.
کسرایی با بیان اینکه تا زمانی که مردم استقبال نکنند شاهد رشد در هیچ حوزهای نخواهیم بود، تصریح کرد: با استفاده از پیامرسانهای داخلی، امنیت ملی و چرخش فرهنگی مردم ایران تامین میشود.
تبدیل پیامرسان داخلی به پیامرسان بینالمللی با استقبال مردم
وی با بیان اینکه این استقبال مردمی است که پیامرسانهای ایرانی را به یک پیامرسان بینالمللی تبدیل میکند، اظهار کرد: در سال 2011 در کشور ژاپن زمانی که مردم تصمیم گرفتند از پیامرسان داخلی کشور خود استفاده کنند جمعیت کمی، حدود 40 تا 50 هزار نفر مخاطب این پیام رسان بودند اما در حال حاضر 800 میلیون کاربر در تمام دنیا از آن استفاده میکنند.
مسئول دفتر استانی فضای مجازی سراج در خراسانجنوبی با بیان اینکه پیامرسانهای کشور ژاپن، در حال حاضر به عنوان پیامرسانهای بینالمللی مطرح هستند، خاطرنشان کرد: ما نیز میتوانیم پیامرسانهای داخلی خود را در حوزه خلیج فارس و کشورهای آسیای میانه مطرح کرده و آن را به پیامرسان بینالمللی تبدیل کنیم.
کسرایی با بیان اینکه ایران، فناوران و دانشمندان متعهدی دارد که برای رشد ایران در عرصههای مختلف تلاش میکنند، یادآور شد: اگر از پیامرسانهای داخلی حمایت کنیم؛ در آیندهای نه چندان دور شاهد صادرات این فناوری به کشورهای دیگر خواهیم بود.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , سراج , فضای مجازی , تلگرام