يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۱۷
فرماندار شهرستان قاین:

اجرای طرح‌های مختلف فناوری نوین در راستای حمایت از تولیدات داخلی است

فرماندار شهرستان قاین با بیان اینکه فناوری نوین اطلاعات و ارتباطات در حوزه‌های اقتصادی و تجارت الکترونیک از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است گفت: استفاده و اجرای ایده‌ها و طرح‌ها مختلف فناوری نوین نوعی حمایت از تولیدات داخلی است.
اجرای طرح‌های مختلف فناوری نوین در راستای حمایت از تولیدات داخلی است
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از تسنیم، بهمن کهن‌ترابی در کارگروه تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرستان قاینات اظهار داشت: به جهت گذر از سنت به مدرنیست و به جهت اینکه این گذر نیاز به ابزارهایی دارد که مبتنی بر تکنولوژی‌های جدید است در این راستا نیاز است که به فناوری‌های نوین ارتباطی هم آشنایی داشته باشیم و هم دسترسی آن را برای همگان ایجاد کنیم.
وی بیان کرد: واحد فناوری اطلاعات فرمانداری سعی دارد کارگروهی تحت عنوان "کارگروه تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرستان قائنات" را با حضور جوانان خوش فکر و خلاق تشکیل دهد که در این جلسه هسته اولیه این کارگروه تشکیل شده و بنا بر مقتضیات شهرستان در آینده تعدادی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و دیگر نخبگان به آن اضافه می‌شوند.
فرماندار شهرستان قاین خاطرنشان کرد: شاید زمانی فقط از این فناوری‌ها برای ارتباطات نسبتاً ساده و برای برخی سرگرمی‌ها و یا برخی دیگر از امور مورد استفاده قرار می‌گرفته است اما در شرایط کنونی فناوری نوین اطلاعات و ارتباطات در حوزه‌های اقتصادی، تجارت الکترونیک و غیره از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.
کهن‌ترابی با اشاره به طرح‌های رسیده به دبیرخانه این کارگروه تصریح کرد: تاکنون طرح‌هایی به عنوان شتاب دهنده‌ها، تجارت الکترونیک، اقتصاد، کشاورزی و همچنین هوشمندسازی و ایجاد نخستین شهر هوشمند در استان به دبیرخانه رسیده است که اجرای این طرح‌ها علاوه بر اشتغالزایی، مکاتبات کاغذی را کم خواهد کرد و کنترل و ارتباطات بین مدیران بهتر و هماهنگی بین مدیران استانی نیز سهل‌تر انجام خواهد گرفت.
وی گفت: فناوری نوین ارتباطی از یک بحث تشریفاتی بیرون آمده و در همه عرصه‌های زندگی فردی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی حائز اهمیت بوده و در کشور گسترده شده است.
فرماندار قاین تأکید کرد: سرعت تکنولوژی و انتقال اخبار و اطلاعات خیلی بالاست و به لحظه رسیده است بنابراین نیازمند فناوری‌های نوین ارتباطی در تمام امور هستیم و در این کارگروه از طرح‌های ارسالی تا آنجایی که قابلیت اجرا داشته باشد حمایت خواهیم کرد.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری نیز در این جلسه با تأکید بر اهمیت و جایگاه این کارگروه اظهار داشت: نکته اول این است که باید برای همه روشن شود که خروجی این کارگروه چیست و سپس درباره طرح‌ها و ایده‌هایی که به دبیرخانه رسیده است نظرات اعضای کارگروه گرفته شود.
بیکی افزود: نخستین هدف این کارگروه باید این باشد که در فاز اجرایی ایده‌ها و طرح‌ها؛ آنها را اولویت گذاری کنید و ببینید کدام طرح منافع عامه مردم را بیشتر تأمین می‌کند و زیرساخت‌های کدامیک از طرح‌ها در شهرستان فراهم است تا بتوانیم آن را اجرایی کنیم و نتیجه بهتری به دست بیاوریم.
وی یادآور شد: اجرای طرح‌ها و ایده‌های این کارگروه در بخش خصوصی از سرعت بالاتری برخوردار خواهد بود.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری تصریح کرد: شهرستان قائنات دارای ظرفیت محصولات کشاورزی خوبی است و در حوزه گردشگری ناشناخته مانده و در حوزه علمی و آموزشی نیز بستر و زمینه برای اجرای طرح‌های مختلف فناوری نوین وجود دارد.
بیکی با اشاره به شعار سال گفت: استفاده از نرم‌افزارهایی که اعضای کارگروه برای اجرای طرح‌های مختلف ارائه کنند به نوعی حمایت از تولیدات داخلی محسوب می‌شود.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۴۳۰۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , اقتصاد , حمایت از کالای ایرانی