به گزارش
گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از تسنیم، مهدی گلدانی ظهر امروز در مراسم اختتامیه طرح سفیران سلامت دانشآموزی خراسان جنوبی اظهار داشت: یکی از وظایف همه دستگاهها به ویژه دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش، سلامتی دانشآموزان است که در طرح سفیران سلامت و توسط همسالان انجام میشود.
وی با بیان اینکه 3 میلیون و 500 هزار دانش آموز به همراه والدین خود تحت پوشش طرح سفیران سلامت هستند تصریح کرد: با همکاری دانشآموزان و خانوادههای آنها این تعداد را به 20 میلیون نفر خواهیم رساند.
معاون تربیت بدنی سلامت اداره کل آموزش و پرروش خراسان جنوبی گفت: امروز فعالیتهای آموزش و پرورش فعالیتهای مشارکتی است و دانشآموزان به همراه والدین خود باید در این مشارکت حضور داشته باشند و دستگاههای اجرایی باید مشارکت را جزو برنامههای اصلی خود قرار دهند.
گلدانی با بیان اینکه آموزش و پیشگیری در مورد سلامتی دهان و دندان ویژه مدارس ابتدایی انجام شده است افزود: 93 هزار دانشآموز در این زمینه آموزش دیدهاند که 60 درصد دانشآموزان از این طرح بهرهمند شدهاند.
وی اظهار داشت: آموزش بیماریهای واگیردار و غیرواگیر به خصوص بیماری شپش سر برای 675 دانشآموز انجام گرفته و آموزش اصول ایمنی به دانش آموزان یک هزار و 200 مورد بوده است.
معاون تربیت بدنی سلامت اداره کل آموزش و پرروش خراسان جنوبی با بیان اینکه نظارت بر پایگاههای تغذیه سالم در مدارس و کیفیسازی مدارس مروج سلامت از جمله برنامههای اجرا شده است افزود: شناسنامه سلامت دانشآموزان در پایههای تحصیلی چهارم، هفتم و دهم صادر شده و 100 درصد محقق شده است.
معاون فنی مرکز بهداشت خراسان جنوبی نیز در این مراسم اظهار داشت: در مدارس روستایی اجرای برنامهها و آموزشهای طرح سفیران سلامت توسط بهرورزان بهداشت و با نظارت مدیر مدرسه صورت میگیرد.
زنگویی با بیان اینکه دانش آموز سفیر سلامت نیز به فردی اطلاق میشود که علاقهمند به فعالیتهای گروهی و جمعی در حیطههای مختلف سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی است افزود: 327 مدرسه تحت پوشش طرح سفیران سلامت هستند.
معاون فنی مرکز بهداشت خراسان جنوبی گفت: مدارس حامی سلامت به مدارسی گفته میشود که در یک اقدام انتخابی برای ارتقاء سلامت دانش آموزان، اولیاء مدرسه و مربیان تلاش میکنند.
زنگویی افزود: اجرای طرح آموزش و پیشگیری از بیمارهای واگیردار در بین 10 هزار و 750 دانش آموز، اجرای طرح آموزش و پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان در بین 93 هزار دانش آموز و تجهیز اتاق بهداشت 135 مدرسه از جمله فعالیتهای مرتبط با حوزه سلامت در مدارس بوده است.
وی اظهار داشت: کیفیسازی مدارس مروج سلامت، تکمیل شناسنامه سلامت دانش آموزان، آموزش 23 هزار دانش آموز در طرح سفیران سلامت، تربیت هزار و 122 معلم در این طرح و آموزش 816 مراقب و رابطه سلامت آموزش و پرورش نیز انجام شده است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , دندان , آموزش و پرورش