در کمیسیون برنامهریزی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز مطرح شد
ارائه کالای ایرانی در پوشش چینی!/ رشد ۱۱۰ درصدی کشفیات قاچاق در استان
10 ارديبهشت 1397 ساعت 15:51
رئیس اداره سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی خراسانجنوبی از رشد 110 درصدی کشفیات کالای قاچاق خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، اولین جلسه کمیسیون برنامهریزی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان بیرجند صبح امروز با حضور نمایندگانی از دستگاههای اجرایی شهرستان بیرجند در سالن جلسات فرمانداری بیرجند برگزار شد.
موسوینژاد نماینده نیروی انتظامی خراسانجنوبی در این کمیسیون در این جلسه به وظیفه نیروی انتظامی در خصوص قاچاق دام اشاره کرد و اظهار داشت: نیروی انتظامی مسؤول جمعآوری دام قاچاق است اما باید ارگانی که مسؤول نگهداری دام قاچاق است مشخص شود.
وی با بیان اینکه مأموران نیروی انتظامی تخصص لازم در خصوص شناسایی برخی اجناس را ندارند، مطرح کرد: باید در گشتهای مشترک از نهادهای مختلف بازرسانی حضور داشته باشند تا در خصوص قاچاق بودن یا نبودن کالا اظهارنظر کنند.
نماینده نیروی انتظامی خراسانجنوبی هزینه نگهداری، جابجایی و حمل و نقل دام قاچاق را سنگین ارزیابی و تبیین کرد: گاهاً مشاهده شده که نیروی انتظامی برخی اجناس را به دلیل قاچاق بودن جنس مصادره کرده اما کارشناسان صنعت و معدن و تعزیرات حکومتی پس از بررسیهای لازم اعلام میکنند که این کالا بومی است.
موسوینژاد خواستار حضور کارشناسان اتحادیههای مربوطه در گشتهای بازرسی با نیروی انتظامی شد و اضافه کرد: اگر کارشناسان مربوطه با مأموران نیروی انتظامی همراه باشند و قاچاق بودن یا نبودن کالا در همان لحظه تصمیمگیری شود دیگر هزینههای گزافی متحمل سایر دستگاهها نمیشود.
وی در خصوص واردات برنج به خراسانجنوبی، بیان داشت: برنجی که تحت عنوان تعاونی مرزنشینی وارد استان میشود به طور دقیق مشخص نیست در کجا صرف میشود به طوری که از یک انبار 50 تنی تنها سه تن وارد بازار میشود و مابقی برنج مشخص نیست چه میشود.
نماینده نیروی انتظامی خراسانجنوبی با اعلام اینکه گاهی مواقع کارشناسان حاضر در صحنه دلسوزیهای بیمورد میکنند، ادامه داد: تمام همت نیروی انتظامی بر این است که فرامین رهبر انقلاب اسلامی بر زمین نماند لذا در این راستا نیازمند همراهی و همکاری دستگاههای ذیربط هستیم.
نماینده تبلیغات اسلامی شهرستان بیرجند نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه باید توجه به زندگی اسلامی و ترغیب مردم به ساده زیستی را مد نظر قرار دهیم، خواستار واگذار کردن کارگاههای فقه بازار به تبلیغات اسلامی شد.
نماینده سازمان صنعت و معدن شهرستان بیرجند نیز به کشفیات انجام شده توسط این سازمان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: سال گذشته 60 هزار و 940 کیلوگرم ناس، 33 بسته تنباکو، 529 بسته قرص و دارو، 150 تن میوه، دو هزار و 225 کیلوگرم برنج و چای، 222 فقره پوشاک و 306 کیلوگرم پارچه کشف و ضبط شد.
همچنین در این جلسه کارشناس غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خواستار همکاری سازمانهای مربوطه در خصوص گشتهای ویژه شد.
رئیس اداره سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی خراسانجنوبی نیز از تشکیل یک هزار و 191 پرونده قاچاق در استان خبر داد و افزود: انهدام کالاهای قاچاق طی 11 مرحله انجام شده است.
محمدحسین شیخزاده از انهدام 53 تن کالا به ارزش 326 میلیون تومان خبر داد و گفت: همچنین در سال گذشته از محل فروش اموال منقول 300 میلیون تومان و اموال غیرمنقول 466 میلیون تومان عاید شده که در مجموع 875 میلیون تومان به خزانه کشور واریز شده است.
وی به مقایسه پروندههای قاچاق تشکیل شده در فروردینماه سال 96 و 97 پرداخت و تصریح کرد: در فروردینماه سال گذشته 38 پرونده تشکیل شد که این میزان در سال جاری به 92 پرونده رسیده است.
رئیس اداره سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی خراسانجنوبی از رشد 110 درصدی کشفیات کالای قاچاق طی این مدت خبر داد و یادآور شد: در سال 96 در مجموع 85 رأس دام قاچاق در استان کشف و ضبط شد که این رقم تنها در یک ماهه امسال به 86 رأس دام رسیده است.
شیخزاده از انهدام بزرگ کالاهای قاچاق در اردیبهشتماه امسال در خراسانجنوبی خبر داد و خواستار تشکیل کمیته انهدام کالاهای قاچاق در استان شد.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 14323