پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۵۷
عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع):

اقتصاددان‌های لیبرال در مقابل بانک جهانی سجده می‌کنند/ انتظار آمریکا از نتایج جنگ اقتصادی بیشتر از بمب اتم است

عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع) گفت: اقتصاددان‌های لیبرال ایرانی در مقابل بانک جهانی سجده می‌کنند و برخی نیز می‌گویند اقتصاد مقاومتی اشتباه است.
اقتصاددان‌های لیبرال در مقابل بانک جهانی سجده می‌کنند/ انتظار آمریکا از نتایج جنگ اقتصادی بیشتر از بمب اتم است
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، حجت‌الله عبدالملکی صبح امروز در دوره تربیت مربی اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: طبق پیش بینی انجام شده تا پایان سال باید ۱۰ هزار نفر در سطح سه اقتصادمقاومتی، یک هزار و ۵۰۰ نفر در سطح دو و ۴۰۰ نفر در سطح یک اقتصادمقاومتی وجود داشته باشند.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف این دوره‌ها، تربیت مدرس اقتصادمقاومتی است، گفت: در حال حاضر ۳ هزار نفر در کشور در سطح سه اقتصادمقاومتی آموزش دیدند که از این تعداد ۸۰۰ نفر قبول شدند.
قائم مقام رئیس انجمن مدرسان اقتصادمقاومتی با بیان اینکه در خراسان‌جنوبی نیز سطح دو اقتصادمقاومتی برگزار خواهد شد، افزود: به زودی نیز دفتر انجمن مدرسان اقتصادمقاومتی در خراسان‌جنوبی افتتاح می‌شود.
آمریکا وارد نبرد اقتصادی با ایران شده است
عبدالملکی تصریح کرد: امروز آمریکا وارد نبرد اقتصادی با ایران شده و اقتصادمقاومتی الگوی آمریکا در نبرد اقتصادی با انقلاب اسلامی است.
وی ادامه داد: فلسفه اقتصاد مقاومتی مقابله با تحریم‌ها نیست بلکه تنها این یکی از راهکارها است و در واقع اقتصادمقاومتی برای این است که به اهداف خود برسیم.
عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع) با بیان اینکه منهای تحریم‌ها نیز اقتصادمقاومتی برای جامعه ضروری است، خاطرنشان کرد: اگر اقتصاد در کشور مقاوم نشود نه تنها به اهداف خود نمی‌رسیم بلکه دشمنان از جمله آمریکا نیز می‌تواند نظام را به چالش بکشد.
عبدالملکی اظهار کرد: انقلاب اسلامی تمدن جدیدی را در جهان ایجاد کرده که تمدن غربی به چالش کشیده شده است و مبنای جنگ آمریکا نیز این است، تمدن آمریکا در این جنگ با ابزار اقتصادمقاومتی با کشور می‌جنگد.
وی با بیان اینکه آمریکا از جنگ اقتصادی انتظاری دارند که با بمب اتم این انتظار را ندارند، افزود: تنها و موثرترین ابزاری که برای آمریکا باقی مانده، اقتصاد است لذا به این دلیل وارد نبرد اقتصادی شدند.
یکی از اصول اقتصادمقاومتی، برون‌گرایی است/ فناوری سبب قدرت اقتصادی می‌شود
عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع) گفت: اقتصادمقاومتی آن اقتصادی است که در شرایط دشوار، تهدید و دشمن به اهداف خود برسد و استقلال اقتصادی، رفاه عمومی و پیشرفت از جمله اهداف اقتصادمقاومتی انقلاب اسلامی است.
عبدالملکی عنوان کرد: استقلال اقتصادی به معنای تعامل با جهان از موضع قدرت است؛ برخی در کشور می‌گویند که می‌خواهند ارتباط خود را با جهان قطع کنند ولی ما می‌گوییم نه بلکه یکی از اصول اقتصادمقاومتی، برون‌گرایی است.
وی با بیان اینکه فناوری سبب قدرت اقتصادی می‌شود، بیان کرد: کشورهای دنیا در تجارت بین‌الملل یا برنده و یا بازنده هستند و ایران اسلامی نیز می‌خواهد در این تجارت برنده باشد.
لزوم دانش بنیان بودن اقتصاد کشور
عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع) با بیان اینکه با صادر کردن نفت و گاز خام نمی‌توان اقتصاد مقاومی داشت، تصریح کرد: اقتصاد کشور باید دانش‌بنیان باشد و دانش‌بنیان بودن نیز الزامی است.
عبدالملکی با بیان اینکه کشور همچنان در استقلال اقتصادی دچار مشکل است، گفت: وابستگی ایران به نفت خام نسبت به ابتدای انقلاب اسلامی یک‌نهم است اما همین مقدار نیز جامعه را زمین‌گیر می‌کند و همچنان به لحاظ اقتصادمقاومتی مشکل داریم.
وی با بیان اینکه سرانه درآمد واقعی مردم ایران  نسبت به ابتدای انقلاب ۶ برابر شده است، اذعان داشت: امروز رفاه در کشور زیاد شده اما همچنان ایده‌آل نیست، اقتصاد کشور در سال‌های اخیر مقاومتی نبوده است.
نرخ بیکاری در کشور 13 درصد است
عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع) نرخ بیکاری در کشور را ۱۲ تا ۱۳ درصد دانست و افزود: در حال حاضر بیش از ۶ میلیون جوان ایرانی بیکار هستند و خانواده‌های سطح متوسط جامعه در هزینه‌های خود دچار مشکل هستند؛ شکاف طبقاتی در جامعه وجود دارد، یکی نان شب برای خوردن ندارد و دیگری میلیاردها تومان پول به جیب می‌زند.
اقتصاددان‌های لیبرال ایرانی در مقابل بانک جهانی سجده می‌کنند
عبدالملکی با بیان اینکه صادر کردن مواد خام یعنی اینکه پیشرفتی نداشتیم، ادامه داد: اقتصاددان‌های لیبرال ایرانی  در مقابل بانک جهانی سجده می‌کنند و برخی نیز می‌گویند اقتصاد مقاومتی اشتباه است، بانک جهانی اقتصاد نوع کلاسیک را به سایر کشورها تزریق می‌کند.
کشورهای دنیا به دلار عادت کرده‌اند
وی ادامه داد: آمریکا در سال‌های گذشته هزاران میلیارد دلار را از محصولات کشورهای جهان ربوده است، دلار هیچ‌گونه ارزشی ندارد اما مردم دنیا دلار را معیار معامله خود پذیرفتند چرا که به دلار عادت کردند.
عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع) گفت:‌ آمریکا در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری کرده تا دلار برای کشورهای جهان عادت شود، آمریکا برای دلار هر کاری را می‌کند و هدف نخست آن‌ها در اقدامات و جنایات متعدد در خاورمیانه و اروپای شرقی تنها دلار است و می‌خواهند قدرت دلار را حفظ کنند.
عبدالملکی بیان کرد: اقتصاد، نسخه معاصر نظام اقتصادی اسلامی است؛ نظام اقتصادی اسلامی به معنای بازتاب پرتوهای مکتب اقتصادی اسلامی در آیینه زمان و مکان می‌باشد.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۴۳۸۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , اقتصاد , اقتصاد مقاومتی