شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۰۰:۵۹

زندگی‌نامه شهدا خراسان جنوبی/18

هر هفته معرفی یک شهدای 8 سال دفاع مقدس استان خراسا‌ن‌جنوبی
زندگی‌نامه شهدا خراسان جنوبی/18
 
به گزارش خراسان‌تایم، چه کسی می‌داند جنگ چیست؟ چه کسی می‌داند فرودیک خمپاره قلب چند نفر را می‌درد؟ چه کسی می‌داند جنگ یعنی سوختن، یعنی آتش، یعنی گریز به هر جا، به هر جا که اینجا نباشد، یعنی اضطراب که کودکم کجاست؟ ‌جوانم چه می‌کند؟ دخترم چه شد؟ به راستی ما کجای این سوال‌ها و جواب‌ها قرار گرفته ایم ؟ کدام دختر دانشجویی که حتی حوصله ندارد عکس‌های جنگ را ببیند و اخبار آن را بشنود. از قصه دختران معصوم سوسنگرد با خبر است؟ آن مظاهر شرم و حیا را چه کسی یاد می‌کند که بی شرمان دامنشان را آلوده کردند و زنده زنده به رسم اجدادشان به گور سپردند. کدام پسر دانشجویی می‌داند هویزه کجاست؟‌ چه کسی در هویزه جنگیده؟ کشته شده و در آنجا دفن گردیده؟ چه کسی است که معنی این جمله رادرک کند: نبرد تن و تانک؟! اصلا چه کسی می‌داند تانک چیست؟ چگونه سر 120 دانشجوی مبارز و مظلوم زیر شنی‌های، تانک له می‌شود؟

شهید رضا بهلگردی به تاریخ 1/3/1342 در روستای نوفرست ازتوابع شهرستان بیرجند متولد وبه تاریخ 20/2/1362 در منطقه کویر لوت زاهدان، ضمن درگیری با اشرار مسلح و قاچاقچیان به فیض شهادت نائل شد.

کم کم گرمای سوزان کویری در پهنه دشتهای استان خراسان جنوبی و دامنه کوههای باقران شهرستان بیرجند خودش را نمایان می نمود. در این میان، روستای زیبای واقع در دامنه کوه، با سرسبزی و نسیم خنکش، صورتها را نوازش می داد. فصل رسیدن توتهای شیرین در روستای نوفرست، که شهرت فوق العاده ای داشت، فرارسیده بود. اول خردادماه سال 1342 کلبه محقر روستایی با طنین زیبای نوزادی، شور و حال خاصی به خود گرفته که در این میان پدر و مادری، با امید و آرزو فرزندشان را در آغوش می گیرند و برایش بهترینها را از خدا طلب می کنند.
آری! شهید رضا بهلگردی روز اول خردادماه سال 1342 در روستای نوفرست از توابع شهرستان بیرجند دیده به جهان گشود و روشنی بخش محفل خانواده شد. دوران کودکیش را نسبت به افراد خانواده با محبت و با صفا بود. در سن 7 سالگی وارد مدرسه شد و درس خواندن را در همان روستای زادگاهش آغازنمود. این ایام، دورانی بود که به تشویق خانواده در جلسات مذهبی ودینی شرکت می کرد. دیری نپائید که تفکر وقدرت درک مسائل دینی ومذهبی در او شکوفا گردید. پس از طی پنج سال درس خواندن بدلیل وجود پاره ای مشکلات و نبود امکانات، مجبور به ترک تحصیل شده و به کمک پدرش درامور کشاورزی ودامداری شتافت.
شهید رضا بهلگردی در دوران انقلاب، خبرهای مهم را از شهرهای بزرگ بصورت روزمره برای مردم بازگو می کرد و در همین راستا، مردم را به انقلا ب وشورش علیه رژیم پهلوی دعوت می نمود. در روز تاریخی انقلاب، یعنی یوم الله 17 شهریور در تهران، به همراه تنی چند از برادران، با سیل تظاهرات مردمی همنوا شد.
پس از پیروزی انقلاب، به مدت یک ماه شبها در روستای نوفرست کشیک می داد که بهائی های محل به روستا رسوخ نکنند و خرمن‌های مردم را آتش نزنند. درسال 1360 به خدمت مقدس سربازی فراخوانده شد و طول مدت آموزشی را در پادگان زابل گذراند. پس از پایان دوره آموزشی، بطور داوطلب وارد کمیته انقلاب اسلامی زاهدان شد و مأموریتش، گشت و بازرسی وسایل نقلیه بود. سرانجام درمأموریت های خود درکویر لوت زاهدان، هنگام درگیری با اشرارمسلح و قاچاقچیان، به فیض شهادت نائل شد. روحش شاد و یادش گرامی.

انتهای‌پیام/2/
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۴۴۲۱