به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، علیرضا زمانزاده صبح امروز در جلسه شورای اداری شهرستان بشرویه اظهار داشت: خوشبختانه از ابتدای سال ۹۲ تاکنون اعتبارات عمرانی ۶ برابر شده چراکه در سال ۹۲، اعتبار هشت میلیارد تومان و اکنون ۲۹ میلیارد تومان است.
وی افزود: علیرغم تمامی مشکلات خوشبختانه با اعتبارات ملی نزدیک ۷۰ میلیارد تومان سال گذشته در شهرستان بشرویه هزینه و کار شده است.
فرماندار بشرویه عنوان داشت: سال گذشته ۱۲ پروژه در بخش بهداشت و درمان در حال انجام بوده که بزرگترین این پروژهها بیمارستان ۳۲ تختخوابی جدید است.
زمانزاده عنوان داشت: تنها مشکلات پیش رو در حوزه ساختوساز بخش بهداشت و درمان، عدم تکمیل بیمارستان فعلی و ساختمان اورژانس است که امید داریم تا پایان خردادماه این مرکز راهاندازی شود.
وی خاطرنشان شد: در بخش میراث فرهنگی خانههای بومگردی جدیدی تأسیس شده که امید داریم این امر رونق گردشگری را در شهرستان ما بیشتر میکند.
فرماندار شهرستان بشرویه همچنین به اقدامات حوزه اقتصادی و اشتغال و نیز کشاورزی و صنعتی اشاره کرد و افزود: برای فعال کردن بخش صنعت و معدن این شهرستان در حال حاضر این حوزه دوپهنه سرب و روی شناسایی شده است.
زمانزاده گفت: در حوزه صنایع دستی و گردشگری نیز نسبت به سال گذشته رونق بیشتری داشته و تنها در خانههای بومگردی شهرستان امسال ۴۰۰ نفر اسکان داشتهاند.
وی بیان داشت: بازسازی خانههای قدیمی در بشرویه در حوزه اشتغال و جذب توریست کمک شایان توجهی به منطقه خواهد کرد.
فرماندار بشرویه گفت: امید است که ۵۰ درصد اشتغال شهرستان را به سمت صنایع دستی ببریم چراکه این امر پتانسیل مهمی در حوزه اشتغال است.
زمانزده عنوان داشت: در حوزه انرژیهای نوین هم در روستاها بخشداران این طرح را به صورت پایلوت اجرا کردهاند.
وی بیان داشت: گره کور حمل نقل، بشرویه را بنبست کرده که برای رفع این مشکل نیازمند همکاری بیشتر مسؤولان مربوطه هستیم.
فرماندار بشرویه بیان داشت: جادههای مواصلاتی شهرستان باید بازبینی و در سرعت مجاز تابلوها تجدیدنظر شود.
زمان زاده گفت: شهرستان بشرویه بعد از طبس دومین شهر دارای ریل قطار است که هنوز ساختمان و پایانه مسافربری این خط ریلی تکمیل نشده است.
وی ادامه داد: متأسفانه در شهرستان بشرویه زیرساختهای لازم برای سرمایهگذاری وجود ندارد و همین عوامل ابتدایی سرمایهگذاران را در بخشهای مختلف فراری داده که باید حتماً زیرساختهای لازم را به کمک مسئولان استانی فراهم نماییم.
فرماندار بشرویه عنوان داشت: بخشی از شبکههای برق شهرستان بشرویه باید تعویض شود چراکه بعضاً فرسوده هستند.
زمانزاده گفت: در بخش ماده ۱۸۰ مبالغی برای شهرستان داده شده اما متأسفانه تخصیص نمییابد که همین امر شهرستان بشرویه را پلهپله به سمت پایین هدایت میکند.
رئیس شورای شهر بشرویه نیز در این جلسه اظهار داشت: استان خراسانجنوبی با حضور اساتید و مهندسین با تجربه شاهد شکوفایی و رشد است.
محمدرضا وکیلزاده گفت: همافزایی مدیران باید صورت گیرد و در بخش ادارات شهرستان و استان باید سرعت و بهبود عملکرد را شاهد باشیم.
وی عنوان کرد: باید مدیرانی که مشکلات مردم را درک و پشت گوش میاندازند خود استعفا بدهند تا اینکه مدیرکلها نسبت به عزل آنان گام بردارند.
رئیس شورای شهر بشرویه با بیان اینکه رفع موانع تولید باید در دستور کار قرار گیرد، تصریح کرد: نباید دموکراسی
اداری و استعلامات وقت تولیدکننده و مردم را بگیرد.
وکیل زاده بیان داشت: حق شهرستان بشرویه در استان خراسانجنوبی ضایع شده و کمتر به این شهرستان توجه میشود لذا میبایست بشرویه را دریابید.
وی افزود: طرح جامع شهری بشرویه هنوز قصه پر غصهای است که هم سرمایه مردم و هم امید را از آنان گرفته است.
رئیس شورای شهر بشرویه اظهار کرد: از سال ۷۴ هنوز هیچگونه اراضی وارد محدوده نشده و طرح جامع شهری بدون در نظر گرفتن مردم اجرایی کرده که مردم در این طرح متضرر میشوند.
وکیل زاده همچنین خواستار شناسایی دهیاریها بهعنوان یک دستگاه اجرایی شد تا اعتبارات را مستقیماً به دهیاریها واریز کرده و خود دهیاران برای آن تصمیم بگیرند.
وی افزود: در کمیتههای برنامهریزی شهرستان، باید نظرات شوراها را که نماینده مردم هستند، لحاظ کرده و اجرای آن دردستور کار قرار بگیرد.
رئیس شورای شهر بشرویه عنوان کرد: بودجه شورای شهرستان را باید ارتقاء داد چراکه دو شهرداری شهرستان نیاز بیشتری به اعتبارات ملی دارند.
وکیل زاده بیان داشت: قنات ابوجعفری که سالیان سال است کشاورزان بیشترین بهره را از آن میبردهاند هماکنون خشک و نیازمند احیا و مجوز حفر چاه است.
وی بیان داشت: روستاهای غنیآباد و شهرک امام خمینی (ره) نیز مشکلاتی در حوزه اوقاف و مالکان دارند که باید سریعاً حل شود.
انتهای پیام/4