رئیس مرکز جامع درمان بیماران خاص خراسانجنوبی مطرح کرد
نتیجه مثبت درمان ۱۶ بیمار در مرکز ناباروی خراسانجنوبی/ عدم جذب پزشک فوقتخصص زنان؛ معضل مرکز ناباروی استان
18 ارديبهشت 1397 ساعت 22:56
رئیس مرکز جامع درمان بیماران خاص خراسانجنوبی گفت: خوشبختانه تاکنون درمان نازایی برای ۱۶ بیمار نتیجه مثبت حاصل شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از فارس، هادی دهقانی اظهارداشت: مرکز درمان بیماران خاص خراسانجنوبی از مهرماه سال 93 فعالیت خود را آغاز کرده و بیماران خاص و صعبالعلاج خدمات درمانی ارائه میدهد.
وی با بیان اینکه در این مرکز بیماران خاصی همچون بیمارا مبتلا به تالاسمی، اماس، پیوند اعضا، ایبی و هموفیلی تحت درمان قرار میگیرند، تصریح کرد: در این مرکز بخشهای از جمله دندانپزشکی، آزمایشگاه، فیزیولوژی، بانک خون، ویزیت پزشک عمومی و پزشکان متخصص است.
تحت درمان بودن 800 نفر در مرکز ناباروی خراسانجنوبی
رئیس مرکز جامع درمان بیماران خاص خراسانجنوبی یادآور شد: در حال حاضر تعدادی حدود 264 بیمار هموفیلی، 76 بیمار تالاسمی، 123 بیمار ام اس، 170 بیمار پیوند اعضاء و 15 بیمار ای بی در این مرکز تحت درمان هستند.
دهقانی یادآور شد: در این مرکز پزشکان داخلی، اطفال، متخصص زنان، روان پزشک، پاتولوژی، پزشک خواب درمانی و پزشک عمومی به ارائه خدمات میپردازند.
وی به مرکز درمان ناباروی و نازایی اشاره کرد و گفت: در این مرکز متخصصان زنان، رادیولوژی و جنینشناسی فعالیت میکنند و از زمان آغاز به کار این مرکز تاکنون حدود 21 هزار پرونده تشکیل شده که 800 نفر تحت درمان هستند.
نتیجه مثبت درمان 16 بیمار تحت درمان در مرکز ناباروی خراسانجنوبی
رئیس مرکز جامع درمان بیماران خاص خراسانجنوبی ادامه داد: خوشبختانه تاکنون درمان نازایی برای 16 بیمار نتیجه مثبت حاصل شده است.
دهقانی با بیان اینکه یکی از مشکلات عمده مرکز ناباروی و نازایی استان عدم جذب پزشک فوقتخصص زنان است، یادآور شد: در حال رایزنی برای جذب این نیرو از مشهد هستیم.
وی اضافه کرد: درمانگاه کلینک ویژه شیفت عصر را فعال ساختهایم تا بیماران بتوانند از خدمات پزشکان زنان، رادیولوژی، جراحی عمومی، اورولوژی و بیهوشی بهرهمند شوند.
ساخت فضای توسعهای مرکز جامع درمان بیماران خاص خراسانجنوبی همت خیران را میطلبد
رئیس مرکز جامع درمان بیماران خاص خراسانجنوبی در مورد اینکه آیا فضای کنونی مرکز درمان بیماران خاص استان برای تمامی بیماران کافی است، افزود: در حال حاضر این فضا تا پنج سال آینده برای استان کفایت میکند اما با توجه به افزایش تعداد بیماران در آینده برای ارتقاء این مرکز زمینی در مجاورت آن به متراژ 400 مترمربع خریدار شده و با شهرداری برای ساخت این زمین در پنج طبقه صورت گرفته تا خدمات سرپایی به بیماران ارائه شود.
دهقانی با بیان اینکه کمک خیران برای ساخت این مرکز میتواند بسیار مؤثر و گرهگشا باشد، اضافه کرد: اگر خیری در این راستا کمک نمایید حاضریم این بنا را به نامی که بخواهد قرار دهیم.
وی ادامه داد: برای ساخت این بنا نیاز به 5 میلیارد تومان اعتبار وجود دارد که اگر 50 درصد این میزان توسط خیران تأمین گردد دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برای تأمین 50 درصد مابقی وارد عرصه میشود.
ارائه 360 میلیون تومان خدمات رایگان دارویی به بیماران مرکز درمان بیماران خاص خراسانجنوبی
رئیس مرکز جامع درمان بیماران خاص خراسانجنوبی افزود: برای تجهیز این مرکز نیاز به 20 میلیارد تومان اعتبار وجود دارد که وزارت بهداشت در صورت تأمین هزینه ساخت این اعتبار را متقبل میشود.
دهقانی با بیان اینکه بیماران تحت حمایت این مرکز از خدمات 100 درصد رایگان بهرهمند میشوند و همچنین به بیمارانی که نیاز به داروهای خاص دارند کمک میشود، یادآور شد: در طی سال گذشته 360 میلیون تومان خدمات رایگان دارویی به بیماران این مرکز ارائه شده است.
وی ادامه داد: خوشبختانه در سال گذشته کمبود و نبود دارویی در مورد بیماران خاص نداشتهایم.
رئیس مرکز جامع درمان بیماران خاص خراسانجنوبی تصریح کرد: خوشبختانه توانستیم 28 فروردینماه امسال با ارائه راهکارهایی در خدمات و جلب نظر مسؤولان بالادستی شناسنامهدار شویم و این موضوع به تمام دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ شده که اگر بیماران این مرکز برای درمان به مراکز درمانی هر یک از شهرستانها مراجعه داشته باشند خارج از نوبت پذیرش و تحت درمان قرار گیرند.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 14490