به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایرنا، علی زندی روز یکشنبه افزود: برای کاهش آسیب های ناشی از اعتیاد در جامعه تمام تلاش خود را به کار بسته ایم از این رو همکاری همه دستگاه های ذیربط در این زمینه ضروری است.
وی از وجود 80 مرکز درمان معتادان در خراسان جنوبی خبر داد و اظهار کرد: به دنبال طرح بیمه درمان معتادان تاکنون 60 درصد این مراکز با بیمه سلامت تفاهم نامه امضا کرده اند.
وی با بیان اینکه یکی از اولویت ها سال 97 دنبال کردن اجرای طرح بیمه درمان تمام معتادان استان است، ادامه داد: مردم در عمل باید مبارزه با مواد مخدر را مشاهده کنند.
* مراکز درمان اعتیاد زیر ذره بین نظارت
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی گفت: در عمل فردی که زیر پوشش بیمه سلامت باشد به جای پرداخت 140 هزار تومان بابت خدمات دریافتی در مراکز درمانی ترک اعتیاد، 28 هزار تومان پرداخت می کند.
وی با بیان اینکه اجرای طرح مشمولیت بیمه سلامت معتادان کمک بسیار بزرگی به مردم است، تاکید کرد: افراد بی بضاعت می توانند با مراجعه به مراکزی که طرف قرارداد بیمه سلامت هستند از خدمات این بیمه استفاده کنند.
زندی از فعال بودن کمیته نظارت در راستای فعالیت های کمیته درمان این شورا خبر داد و افزود: در این نظارت، مراکز درمانی از لحاظ نشت متادون یا نحوه اجرای آیین نامه های ابلاغی زیر ذره بین هستند.
** تعطیل شدن 3 مرکز متخلف ترک اعتیاد
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ادامه داد: سال گذشته با برخورد قاطعی که نسبت به عملکرد مراکز ترک اعتیاد داشتیم، 3 مرکز متخلف تعطیل و یک مرکز نیز کاهش سهمیه داشته است.
زندی حمایت های اجتماعی را از مهمترین اولویت های حوزه درمان مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد و گفت: آنچه که در خراسان جنوبی برای این حوزه برنامه ریزی و عملیاتی می شود، افزایش حمایت های اجتماعی پس از ترخیص از مراکز ماده 16 است.
وی با بیان اینکه در مراکز ماده 16 « معتادان متجاهر» نگهداری می شوند، یادآور شد: بنا به اعلام پلیس مبارزه با مواد مخدر، در خراسان جنوبی معتاد متجاهر که بی خانمان، کارتون خواب یا تزریقی باشد نداریم، اما در کمپ های ترک اعتیاد بحث حمایت های اجتماعی دنبال می شود.
وی اظهار کرد: زنانی که خواسته یا ناخواسته گرفتار اعتیاد شده اند نیز پس از ترک حمایت شغلی خواهند شد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , مواد مخدر , اعتیاد