به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری مهر، محمد اصغرزاده اظها کرد: با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف انواع گوشت سفید، قرمز و دیگر فرآورده های خام دامی توسط مردم، به منظور افزایش ضریب سلامت و امنیت غذایی شهروندان طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی توسط دامپزشکی در سراسر استان در دو نوبت صبح و عصر اجرا می شود.
وی به مشارکت ۱۴ اکیپ ثابت و ۱۵ اکیپ سیار در این طرح خبر داد و افزود: در این طرح تمام مراکز تولید، عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی و سردخانه ها و رستوران ها به طور مستمر مورد بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی قرار خواهند گرفت.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی بیان کرد: شهروندان باید برای حفظ سلامت خود از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی محصولات دامی را خریداری کنند.
اصغرزاده اظهار کرد: مردم می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از قبیل نگهداری و عرضه غیر بهداشتی فرآورده های خام دامی نظیر انواع گوشت سفید و قرمز، تخم مرغ، عسل، دل، جگر و ... با شبکه دامپزشکی شهرستان تماس گیرند تا در اسرع وقت با فرد خاطی برخورد قانونی شود.
وی یادآور شد: طی طرح سال گذشته حدود ۷ تن فرآورده غیربهداشتی توقیف و از چرخه مصرف خارج شد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , دامپزشکی , ماه رمضان