يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۱۴
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی:

نظارت بر فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان تشدید می شود

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی از آغاز طرح تشدید بر مرکز عرضه فرآورده های خام دامی خبر داد و گفت: مردم گوشت و فرآورده های پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تهیه کنند.
نظارت بر فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان تشدید می شود
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری مهر، محمد اصغرزاده اظها کرد: با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف انواع گوشت سفید، قرمز و دیگر فرآورده های خام دامی توسط مردم، به منظور افزایش ضریب سلامت و امنیت غذایی شهروندان طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی توسط دامپزشکی در سراسر استان در دو نوبت صبح و عصر اجرا  می شود.
وی به مشارکت ۱۴ اکیپ ثابت و ۱۵ اکیپ سیار در این طرح خبر داد و افزود: در این طرح تمام مراکز تولید، عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی و سردخانه ها و رستوران ها به طور مستمر مورد بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی قرار خواهند گرفت.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی بیان کرد: شهروندان باید برای حفظ سلامت خود از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی محصولات دامی را خریداری کنند.
اصغرزاده اظهار کرد: مردم می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از قبیل نگهداری و عرضه غیر بهداشتی فرآورده های خام دامی نظیر انواع گوشت سفید و قرمز، تخم مرغ، عسل، دل، جگر و ... با شبکه دامپزشکی شهرستان تماس گیرند تا در اسرع وقت با فرد خاطی برخورد قانونی شود.
وی یادآور شد: طی طرح سال گذشته حدود ۷ تن فرآورده غیربهداشتی توقیف و از چرخه مصرف خارج شد.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۴۵۹۴
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , دامپزشکی , ماه رمضان