به گزارش گروه فرهنگی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمد حسینی صبح امروز در اختتامیه جشنواره کسبو کارهای نو در دانشگاه آزاد بیرجند، اظهار داشت: مکان و انتخاب برگزاری جشنوارههای کسبو کار در دانشگاهها است و باید از پلههای ترقی عبور کنید تا به موفقیت دست یابید.
وی با اشاره به اینکه واقعیات جامعه تعارفبردار نیست، افزود: اگر بخواهیم براساس نیاز جامعه تصمیم بگیریم این نیاز با کارکردن محقق میشود و اگر به ملاحظات و حقایق جامعه باشد قطعاً شما را از هدفتان باز میدارد .
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسانجنوبی گفت: اگر بحث آموزش به معنای گفتمان، ارتقاء و آگاهیبخشی دانشجویان برای فضای کسب و کار باشد برای آینده شغلی آنان مثمر ثمرتر خواهد بود.
حسینی ادامه داد: اگر بنا است یک کارآفرین موفق باشد باید کسانی که برای فرد کار میکنند مهارتهای لازم کار را داشته باشند.
وی خطاب به اساتید دانشگاه، گفت: اگر بنا است ایدهپردازی را در بین دانشجویان داشته باشید باید منطبق با واقعیتهای منطقه باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسانجنوبی با اشاره به اینکه در ایدهپردازی پتانسیلهای ذاتی منطقه را باید لحاظ کرد، گفت: ایده کسانی که نظریه جدیدی را بهصورت استارت آپ ارائه میدهند باید مطابق با واقعیتهای منطقهای باشد.
حسینی بیان داشت: دانشجویان در استان باید در گام نخست در بحث صنایع دستی، ظرفیت صادرات به افغانستان و گردشگری ایده دهند.
وی بیان کرد: دانشجویان باید ظرفیتها و پتانسیلهای هرمنطقه را به دست آوردند و در طول زمان به این زنجیرهها پیشرفت دهند اما متأسفانه به دلیل نبود آموزش در این زمینه پیشرفتی را ندارند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسانجنوبی خاطرنشان کرد: به دلیل عدم آموزشهای لازم در زمینههای مختلف در دانشگاهها محصول کار مدیریت جزیرهای در کشور شده است.
حسینی تصریح کرد: در جامعه صنعتی ایدهپردازی و ارائه الگوهای موفق سخت است که این میتواند در جامعه سنتی ما اثرگذار باشد.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاهها باید در اشتغال جوانان گام بردارند، گفت: اگر شما دانشجویان در انجام ایده خود به یک مانع برخورد کردید و نتوانستید مشکل یا نقص ایده خود رفع کنید پیشرفت در کار شما حاصل نخواهد شد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , دانشگاه آزاد بیرجند , آموزش