جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۱۰

زندگی‌نامه شهدا خراسان جنوبی/20

هر هفته معرفی یک شهدای 8 سال دفاع مقدس استان خراسا‌ن‌جنوبی
زندگی‌نامه شهدا خراسان جنوبی/20
 
به گزارش خراسان‌تایم، چه کسی می‌داند جنگ چیست؟ چه کسی می‌داند فرودیک خمپاره قلب چند نفر را می‌درد؟ چه کسی می‌داند جنگ یعنی سوختن، یعنی آتش، یعنی گریز به هر جا، به هر جا که اینجا نباشد، یعنی اضطراب که کودکم کجاست؟ ‌جوانم چه می‌کند؟ دخترم چه شد؟ به راستی ما کجای این سوال‌ها و جواب‌ها قرار گرفته ایم ؟ کدام دختر دانشجویی که حتی حوصله ندارد عکس‌های جنگ را ببیند و اخبار آن را بشنود. از قصه دختران معصوم سوسنگرد با خبر است؟ آن مظاهر شرم و حیا را چه کسی یاد می‌کند که بی شرمان دامنشان را آلوده کردند و زنده زنده به رسم اجدادشان به گور سپردند. کدام پسر دانشجویی می‌داند هویزه کجاست؟‌ چه کسی در هویزه جنگیده؟ کشته شده و در آنجا دفن گردیده؟ چه کسی است که معنی این جمله رادرک کند: نبرد تن و تانک؟! اصلا چه کسی می‌داند تانک چیست؟ چگونه سر 120 دانشجوی مبارز و مظلوم زیر شنی‌های، تانک له می‌شود؟
شهید حسین جعفرزاده به تاریخ 1/11/1344 در روستای خانکوک از توابع شهرستان فردوس متولد و در تاریخ 7/2/1364 در جبهه سومار به فیض شهادت نائل شد.

شهید حسین جعفرزاده فرزند حسن در تاریخ 1/11/1344 در روستای خانکوک از توابع شهرستان فردوس دیده به جهان گشود. اخلاق خوش او در کودکی از ویژگی‌های بارز و شاخص وی بود. در سن 7 سالگی به دبستان روستای زادگاهش رفته و در این مدت رفتارش همواره با همکلاسی ها با مهربانی و حسن خلق شهرت یافته بود. پس از پایان دوران ابتدائی به شهرستان فردوس عزیمت نموده و سالهای اول و دوم راهنمائی را در آن شهرستان مشغول به تحصیل شد. وی به دلیل مشغله زیاد پدر، ترک تحصیل نموده و در کار دامداری و کشاورزی با پدرش همراه شد.
او همواره پشتیبان ولایت فقیه بود و تقید خاصی به احکام شرعی داشت. در دوران انقلاب نیز در راهپیمائی‌ها شرکت می‌کرد.
با فرا رسیدن به سن سربازی، جهت گذراندن دوران خدمت زیر پرچم، به سپاه پاسداران فردوس پیوست و در سال 1363 به سربازی اعزام گردید. او دو ماه را در نیشابور آموزش دید و سپس به جبهه سومار اعزام شد. شهید جعفر زاده در نامه­ هایش مکرر به برادران خود توصیه می کرد که به جبهه بیایند و سنگرها راخالی نگذارند.
سرانجام شهید جعفرزاده در تاریخ 7/2/1364 به عنوان بی سیم چی در جبهه سومار بر اثر اصابت تیر به پهلو به فیض عظمای شهادت نائل گردید.
پیکر این شهید پس از انتقال به روستای خانکوک و تشییع در زادگاهش به خاک سپرده شد.

انتهای‌پیام/2/
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۴۶۹۳