دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۳۴
رئیس پلیس فتای خراسان‌جنوبی تشریح کرد

پشت‌پرده سایت‌‌های همسریابی بی‌نام‌ونشان/ وقتی حریم خصوصی کاربران نقض می‌شود

رئیس پلیس فتای خراسان‌جنوبی گفت: متأسفانه در سایت‌‌های همسریابی بی‌نام‌ونشان شاهدیم انواع فعالیت‌های مجرمانه از جمله انواع کلاهبرداری‌ها، مزاحمت‌ها و هتک‌حرمت و حیثیت هموطنان از طریق فریب و دسترسی به اطلاعات شخصی و خانوادگی آنان و نقض حریم خصوصی افراد رقم می‌خورد.
پشت‌پرده سایت‌‌های همسریابی بی‌نام‌ونشان/ وقتی حریم خصوصی کاربران نقض می‌شود
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، علی محمدپور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سایت‌های همسریابی ایرانی چند سالی است به شکل قارچ‌گونه رشد کرده‌اند.
وی افزود: متأسفانه در این فضا شاهد این هستیم که انواع فعالیت‌های مجرمانه از جمله انواع کلاهبرداری‌ها، مزاحمت‌ها و هتک‌حرمت و حیثیت هموطنان از طریق فریب و دسترسی به اطلاعات شخصی و خانوادگی آنان و نقض حریم خصوصی افراد رقم می‌خورد.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات خراسان‌جنوبی تصریح کرد: در دنیای مدرن و پرسرعت امروز، بسیاری از افراد از طریق اینترنت و سایت‌های همسریابی، شریک زندگی خود را جست‌وجو می‌کنند و می‌خواهند در اندک زمانی به یار دلخواه برسند به‌گونه‌ای که برای باز شدن بختشان، بدون آگاهی لازم به عضویت سایت‌های «همسریابی بی‌نام‌ونشان» درمی‌آیند بدون توجه به اینکه سایت‌های همسریابی که فعالیت می‌کنند اغلب بدون مجوزند و غالباً تبدیل به محیطی برای سوءاستفاده از افراد شده‌اند.
محمدپور در خصوص برخی از سوءاستفاده‌ها، آسیب‌ها و کلاهبرداری‌های انجام‌شده در اینگونه سایت‌ها، عنوان داشت: با توجه به اینکه مدیران سایت‌ها به تمامی اطلاعات واردشده توسط کاربر (نام و نام خانوادگی، کد ملی، آدرس، شماره تماس و غیره) دسترسی دارند، می‌توانند از کاربران سوءاستفاده و اطلاعات واردشده توسط کاربر را در اختیار افراد غیرمجاز قرار دهند.
وی افزود: با توجه به اینکه برای عضویت ویژه در این سایت‌ها نیاز به واریز پول به حساب مدیران سایت‌ها می‌باشد در بیشتر مواقع مدیران به تعهدات خود در قبال کاربران عمل نکرده و پول واریز شده آنان را به سرقت می‌برند.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه کلاهبرداران در فضای مجازی به‌راحتی با تکیه‌بر اصل گمنامی اقدام به فریب کاربران ساده‌لوح و متمایل به دوستی می‌کنند، تبیین کرد: کاربران از عضویت در این‌گونه سایت‌ها خودداری نمایند و از ارائه اطلاعات و تصاویر شخصی در چنین وب‌سایت‌های خودداری نموده، زیرا مراجعین به اینگونه وب‌سایت‌ها معمولاً قصد ازدواج نداشته و صرفاً هدفشان سوءاستفاده و کلاهبرداری از افراد می‌باشد.
محمدپور خطاب به والدین خاطرنشان کرد: لازم است که والدین گرامی ضمن همراهی با فرزندان خود در فضای مجازی آگاهی و دانش لازم را به‌ویژه به جوانان و امیدهای آینده خود بدهند تا احتمال آسیب را در این فضا برای خانواده و اطرافیان خود به حداقل برسانند.
وی در پایان از کاربران فضای مجازی به ویژه جوانان درخواست کرد: همواره با حفظ هوشیاری و رعایت هشدارهای ارائه‌شده مراقب باشند تا از دام کلاهبرداران مصون بمانند، چراکه فضای مجازی راهی مطمئن برای همسریابی و آغاز یک زندگی واقعی نیست.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۴۸۱۶
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , اینترنت , فضای مجازی