سه شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۳۳
معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد خبر داد

مشارکت بیش از ۲ هزار میلیاردی مردم در محرومیت‌زدایی/۱۵۰ هزار یتیم تحت پوشش کمیته امداد هستند

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: سال گذشته در مجموع مبلغ ۲ هزار و ۱۳۰ میلیارد تومان مردم و خیران در بحث محرومیت‌زدایی مشارکت داشتند و تمام وجوهات در کمک به محرومان هزینه‌ شده است.
مشارکت بیش از ۲ هزار میلیاردی مردم در محرومیت‌زدایی/۱۵۰ هزار یتیم تحت پوشش کمیته امداد هستند
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، علی‌محمد ذوالفقاری صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: یکی از وظایف ذاتی کمیته امداد در کشور رسیدگی به محرومان و محرومیت‌زدایی است و کمیته امداد از انفاق مردم به عنوان یک منبع خیر برای مأموریت‌هایی که در حوزه محرومیت‌زدایی دارد، استفاده می‌کند.
وی گفت: همچنین یکی از وظایف معاونت توسعه مشارکت‌های مردمی این است که کمک‌ها را در مسیر محرومیت‌زدایی استفاده کند و فرهنگ خیر را در جامعه گسترش دهد و با سایر دستگاه‌های اجرایی همکاری داشته باشد.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره)، مردمی‌سازی فرآیند محرومیت‌زدایی از محیط زندگی نیازمندان را یکی از برنامه‌های کمیته امداد در کشور دانست و افزود: در حال حاضر ۷.۵ میلیون مشترک صدقات و ۸۰۰ هزار نفر مشترک در بحث طرح اکرام و محسنین در کشور وجود دارد.
ذوالفقاری تصریح کرد: مشارکت‌های مردم تنها نقدی نیست و مردم می‌توانند خدمات خود را به صورت غیرنقدی در اختیار کمیته امداد و محرومان قرار دهند و هر فردی در هر شغل و متناسب با توانایی خود می‌تواند در محرومیت‌زدایی مشارکت داشته باشد.
وی با بیان اینکه مسکن، ازدواج، اشتغال، جهیزیه، آموزش و سلامت شش نیاز در میان محرومان و نیازمندان است، ادامه داد: باید برای هر کدام از این نیازها، طیفی از خیران و یاری‌گران امداد را داشته باشیم و وقتی که حرف از مسکن و اشتغال و جهیزیه زده می‌شود یعنی باید تمام صنعت ساختمان،‌ کارآفرینان و صاحبان سرمایه و توزیع‌کنندگان لوازم خانگی به کمیته امداد کمک کنند.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه برقراری ارتباط با تمام اقتصاد کشور برای تأمین شش نیاز پایه محرومان مدنظر کمیته امداد قرار دارد، خاطرنشان کرد: امروز یک ارتباط انسان‌دوستانه و در مسیر مشارکت‌های اجتماعی برای تأمین نیاز محرومان در حال شکل‌گیری است.
ذوالفقاری اظهار کرد: بخش عمده‌ای از خیران در کشور حقیقی هستند لذا کمیته امداد درصدد است تا شرکت‌ها، صنایع و واحدهای تولیدی نیز به عنوان حامیان حقوقی به امداد بپیوندند.
وی با بیان اینکه همکاری با خیریه‌ها در دستور کار کمیته امداد قرار دارد، افزود: خیریه‌ها و کمیته امداد در جذب کمک‌های مردمی و خدمات‌رسانی به نیازمندان سرفصل مشترک دارند و کمیته امداد با تعداد بسیاری از مؤسسات خیریه در کشور مددجویان مشترکی هم دارند.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: کمیته امداد در سال جاری مبلغ ۳۶ میلیارد تومان برای تعامل با خیریه‌ها برای مددجویان مشترک اختصاص داده است، این همکاری مشترک هم سبب خدمات‌رسانی بیشتر به محرومان و رفع نیاز محرومان می‌شود و هم خدمات خیریه‌ها به مناطق محروم می‌رسد.
ذوالفقاری عنوان کرد: همچنین کمیته امداد درصدد است تا با نرم‌افزارهای مختلف سرعت کمک با مردم را بیشتر کند، این نرم‌افزارها دارای امنیت بالایی است و سبب کم شدن هزینه‌ها می‌شود.
وی با بیان اینکه حرکت کمیته امداد به سمت استفاده از نرم‌افزارها و اپیلیکشن‌ها در تخلیه صدقات و جذب کمک‌های مردمی است، بیان کرد: در حال حاضر مشترکات صندوق‌های صدقات خانواده‌محور است و اگر بتوانیم این کمک‌ها را در بستر تلفن همراه بیاوریم، مشترکات صدقات فردمحور می‌شود.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان صدقات پیامکی توسعه پیدا می‌کند و کمیته امداد، توسعه خدمات الکترونیکی و کمک‌های مردمی در بستر تلفن همراه را در دستور کار دارد.
ذوالفقاری افزود: باید کمک‌ها و نذورات در کشور هدفمند شود چرا که هدفمند بودن کمک‌ها می‌تواند در کاهش فقر خانواده‌ها تأثیر داشته باشد.
وی گفت: مردم کشور در سال گذشته مبلغ ۳۵۰ میلیارد تومان از طریق صدقات، ۵۵۰ میلیارد تومان در طرح اکرام و ایتام، ۳۷۰ میلیارد تومان در پرداخت زکات مستحبی و واجب و ۱۰۱ میلیارد تومان در پرداخت فطریه به نیازمندان کمک کرده‌اند.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) ادامه داد: سال گذشته در مجموع مبلغ ۲ هزار و ۱۳۰ میلیارد تومان مردم و خیران در بحث محرومیت‌زدایی مشارکت داشتند و تمام وجوهات در کمک به محرومان هزینه‌ شده است.
ذوالفقاری با بیان اینکه مردم در مناسبت‌های مختلف مانند عید فطر، عید قربان، جشن عاطفه‌ها، جشن رمضان و جشن نیکوکاری مشارکت داشتند، اظهار کرد: امسال نیز پیش‌بینی می‌شود مشارکت مردم در محرومیت‌زدایی ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان باشد.
وی با بیان اینکه در ماه رمضان سفره‌های وسیع برای ایتام، جذب حامی برای نیازمندان،‌ جمع‌آوری فطریه و صدقات افزایش پیدا می‌کند، اضافه کرد: کمیته امداد این آمادگی را دارد که در طرح ساخت مسکن برای محرومان با خیریه‌ها همکاری داشته باشد.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) از فعال بودن یک هزار مرکز نیکوکاری در کشور خبر داد و گفت: این مراکز در جذب انفاق مردم در تمام سرفصل‌های مختلف فعالیت دارند.
ذوالفقاری با بیان اینکه ۱۵۰ هزار یتیم تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند، بیان کرد: بخش عمده‌ای از فطریه‌ها در مساجد جمع‌آوری و در میان نیازمندان مسجد نیز توزیع می‌شود.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۴۸۶۰
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , کمیته امداد , فطریه