سه شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۴۸
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان جنوبی گفت:

59 آسانسور دارای نقص در خراسان جنوبی شناسایی شد

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان جنوبی گفت: پارسال یکهزار و 470 مورد بازرسی از آسانسورهای عمومی و دولتی استان انجام و 59 مورد دارای نقص فنی و خراب تشخیص داده شد.
59 آسانسور دارای نقص در خراسان جنوبی شناسایی شد
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایرنا، محمدرضا مروی مقدم روز سه شنبه در کارگروه استانداردسازی و ارتقای کیفیت کالا و خدمات استان خراسان جنوبی افزود: سال گذشته برای بازرسی 490 آسانسور درخواست داده شد که میزان بازرسی های انجام شده 160 درصد افزایش یافت.
وی با بیان اینکه آسانسورهای 47 دستگاه اجرایی، بیمارستان و بانک های استان مورد بازرسی قرار گرفت گفت: از این تعداد 25 دستگاه آسانسور دارای ایمنی، استاندارد و گواهی بازرسی، 17 دستگاه دارای آسانسورهایی با نقص فنی و پنج دستگاه با بازرسان همکاری نکرده یا دارای نقص بودند.
وی اظهار داشت: متاسفانه نبود ضمانت های اجرایی و محدودیت های موجود در ورود به حریم خصوصی استفاده کنندگان از آسانسور از یک سو و نبود فرهنگ بازرسی ادواری در سطح جامعه از سوی دیگر منجر به تحقق نیافتن بازرسی ادواری در سطح استان و کشور شده است.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان جنوبی گفت: در این زمینه پیشنهاد می شود سازمان های مربوط برای اقدام به بازرسی ادواری سالانه آسانسورهای منصوب به صورت اجباری در ساختمان های عمومی و اداری شامل دستگاه های اجرایی، دولتی، هتل ها، بیمارستان ها و مجتمع های تجاری تکلیف قانونی شوند.
تعامل بیشتر دادگستری استان و اداره کل استاندارد برای ممانعت از بهره برداری آسانسورهای ناایمن تا احراز شرایط استاندارد و به منظور حفاظت و صیانت از ایمنی شهروندان از دیگر پیشنهادات وی در این خصوص بود.
وی یادآور شد: همچنین باید به مدیران ساختمان دارای آسانسور مبنی بر مسئولیت های ایشان در برابر حوادث آسانسور و لزوم انجام بازرسی ادواری سالانه و سرویس و نگهداری ماهانه توسط شرکت های واجد شرایط اطلاع رسانی گسترده انجام شود.
دبیر کارگروه استانداردسازی بر همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مبنی بر جلوگیری از فعالیت شرکت های نصاب فاقد مجوزهای قانونی تاکید کرد و افزود: پیشنهاد می شود بانک ها برای اعطای تسهیلات مسکن و صدور بیمه نامه منوط به اخذ گواهینامه بازرسی آسانسور ورود کنند.
مروی مقدم به دستورکار دوم این جلسه مبنی بر بازرسی از شهربازی ها، زمین های بازی و مهدهای کودک اشاره کرد و گفت: براساس مصوبات یکصد و پنجمین اجلاس شورای عالی استاندارد در سال 83تجهیزات زمین بازی مستقر در پارک ها و مدارس (تولید، نصب و بهره برداری) و کنترل دوره ای آنها تجهیزات شهربازی ( طراحی و ساخت، تعمیر، نگهداری و بازرسی) مورد تصویب قرار گرفت.
وی بیان کرد: سال گذشته 75 مورد بازرسی از 95 مورد تجهیزات مهدهای کودک استان انجام و 51 مورد منجر به جمع آوری تجهیزات شد.
وی ادامه داد: همچنین عدم انطباق های سازه ای 46 درصد، عدم انطباق های مربوط به تعمیر و نگهداری 41 درصد، عدم انطباق مربوط به مستندات هفت درصد، عدم ایمنی فضای داخلی مهدکودک 73 درصد و عدم انطباق نصب وسایل گازسوز 13 درصد گزارش شد.
مروی مقدم گفت: همچنین پارسال 27 مورد بازرسی از 201 مورد تجهیزات زمین های بازی استان انجام و 18 مورد منجر به جمع آوری تجهیزات شد.
وی افزود: با توجه به نتایج به دست آمده از اجرای این طرح پیشنهاد می شود ادارات بهزیستی و آموزش و پرورش استان (در ارتباط با مهدهای کودک زیرنظر اداره آموزش و پرورش) به عنوان یک دستور سازمانی مهدهای کودک را ملزم به استانداردسازی تجهیزات زمین بازی موجود در مهدها کند.
مروی مقدم تاکید کرد: شهرداری ها، دهیاری ها و مدیران مهدهای کودک هنگام تامین کالا فقط از تولیدکنندگان دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد استفاده کند.
وی اظهار داشت: با توجه به پیشنهاد سازمان ملی استاندارد و موافقت وزارت کشور بازه زمانی حداقل 2 ساله و بیشتر برای قرادادها باید در نظر گرفته شود و متقاضیان دارای گواهینامه بازرسی استاندارد برای تجهیزات شهربازی در اولویت برای تمدید قرار گیرد.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۴۹۸۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , تسهیلات , استاندارد