جمعه ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۰:۵۵

زندگی‌نامه شهدا خراسان جنوبی/22

سید نوربالا میزنی! شفاعت یادت نره
هر هفته معرفی یک شهدای 8 سال دفاع مقدس استان خراسا‌ن‌جنوبی
زندگی‌نامه شهدا خراسان جنوبی/22
 
به گزارش خراسان‌تایم، چه کسی می‌داند جنگ چیست؟ چه کسی می‌داند فرودیک خمپاره قلب چند نفر را می‌درد؟ چه کسی می‌داند جنگ یعنی سوختن، یعنی آتش، یعنی گریز به هر جا، به هر جا که اینجا نباشد، یعنی اضطراب که کودکم کجاست؟ ‌جوانم چه می‌کند؟ دخترم چه شد؟ به راستی ما کجای این سوال‌ها و جواب‌ها قرار گرفته ایم ؟ کدام دختر دانشجویی که حتی حوصله ندارد عکس‌های جنگ را ببیند و اخبار آن را بشنود. از قصه دختران معصوم سوسنگرد با خبر است؟ آن مظاهر شرم و حیا را چه کسی یاد می‌کند که بی شرمان دامنشان را آلوده کردند و زنده زنده به رسم اجدادشان به گور سپردند. کدام پسر دانشجویی می‌داند هویزه کجاست؟‌ چه کسی در هویزه جنگیده؟ کشته شده و در آنجا دفن گردیده؟ چه کسی است که معنی این جمله رادرک کند: نبرد تن و تانک؟! اصلا چه کسی می‌داند تانک چیست؟ چگونه سر 120 دانشجوی مبارز و مظلوم زیر شنی‌های، تانک له می‌شود؟
شهید سید محسن برکاتی به تاریخ 24/3/1337 درمشهد متولد وبه تاریخ 30/3/1361درعملیات بیت المقدس به فیض شهادت نائل شد.

شهید سید محسن برکاتی در خانواده‌ای نجیب ومهربان واز سادات خوشنام در مشهد مقدس به تاریخ 24/3/1337دیده به جهان گشود. سیدمحسن در محیطی مذهبی و معنوی پرورش یافت. دوران تحصیلات ابتدائی را درمشهد آغاز کرد ولی به دلیل مهاجرت پدر به شهرستان بشرویه، سالهای دوم تا ششم ابتدایی را در آنجا به تحصیل پرداخت. ازآنجا که برادر سید محسن در شهرستان بهشهر زندگی می کرد، او نیز سالهای تحصیلی متوسطه را در آن شهرستان گذراند. پس ازآن به بشرویه برگشته و در مغازه ای که پدر بزرگوارش برای ایشان خریده بود مشغول شد.
سید محسن، درمیان اهالی به انصاف وعدالت مشهور بود. اخلاق نیکو، خوش رویی وصفات نیکو حقیقتاً ازسید محسن یک جوان باصفا ومحبوب دربین مردم ساخته بود.
دردوران مبارزات انقلاب، یکی از وظایف سیدمحسن پخش اعلامیه‌های حضرت امام(ره) درمیان مردم بود. بعد انقلاب نیز درجمع آوری کمک های مردمی وارسال آنها به جبهه ها چهره‌ای خستگی ناپذیر داشت‌.
درسال 1360سید محسن برای خدمت مقدس سربازی عازم جبهه ها گردید. آنقدر خوش اخلاق وخوش رفتار و با صفا بود که همرزمانش او را به عنوان امام جماعت تعیین کردند. عشق وارادت او به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) وامام خمینی (ره) در وجودش هر روز شعله ورتر می شد.
محیط جبهه وشهادت همرزمانش، روح بلند سید محسن را آنچنان صیقل داد که نورالهی درچهره باصفای او به وضوح قابل رؤیت بود. گاهی دوستانش او را می دیدند و به مزاح می گفتند : سید نوربالا میزنی! شفاعت یادت نره.سید نوربالا میزنی! شفاعت یادت نره.
شهید سید محسن برکاتی درچندین عملیات شرکت داشت تا اینکه درتاریخ 30/3/1361درعملیات بیت المقدس ودرحالی که تشنه لب بود به دیدار مولای تشنه لبش امام حسین علیه السلام شتافت و بر اثر ترکش خمپاره به عالم ملکوت پرکشید. روحش شاد و یادش گرامی.

انتهای‌پیام/2/
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۵۱۶۹