يکشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۳۶
استاندار خراسان‌جنوبی:

طرح‌های کلان نباید از دست بروند/ اما و اگرهای خروج روزانه ۸۰ تن شیر از خراسان‌جنوبی

استاندار خراسان‌جنوبی گفت: تجربه نشان داده که استان‌ها به دنبال طرح‌های کلان هستند که در خراسان‌جنوبی‌ نیز باید تلاش شود تا طرح‌های کلان از دست نروند.
طرح‌های کلان نباید از دست بروند/ اما و اگرهای خروج روزانه ۸۰ تن شیر از خراسان‌جنوبی
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، محمدمهدی مروج‌الشریعه شامگاه شنبه در جلسه مشترک کارگروه اشتغال و کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان‌جنوبی اظهار داشت: باید به جمع‌بندی در استان برسیم که تولید شیر افزایش و به این نسبت خروج آن از استان ادامه یابد.
وی تصریح کرد: کارخانه‌های فراوری شیر استان باید فناوری خود را ارتقاء دهند تا بتوانند با برندهای مهم کشور رقابت کنند.
استاندار خراسان‌جنوبی در مورد خارج شدن شیر از استان گفت: این کار در واقع از مسئله‌ای پناه بردن به مسئله‌ای دیگر است و باید از سرمایه‌گذاران خارج استان تقاضا شود تا کارخانه‌های فراوری شیر را در داخل استان راه‌اندازی نمایند.
مروج‌الشریعه با بیان اینکه در 11 شهرستان استان باید 11 واحد نساجی به صورت شبکه‌ای ایجاد شود، افزود: از منابع استان و کمک‌های فنی و اعتباری یارانه‌ای خاص به این واحدها اختصاص می‌یابد که البته شرط آن این بوده که بازاریابی مناسب و مطمئنی برای این واحدها صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه اصلاح آیین‌نامه تسهیلات باید توسط مدیران دستگاه‌ها و بانک‌ها مغتنم شمرده شود و حداکثر استفاده از آن صورت گیرد، یادآور شد: سرمایه‌گذارانی که در استان پیگیری هستند نباید برای یک میلیارد تومان معطل بماند بنابراین باید تدابیری اتخاذ شود که موجب سرگردانی سرمایه‌گذاران نشود.
استاندار خراسان‌جنوبی افزود: در مورد بحث اشتغال باید دستگاه‌های اجرایی، بانک‌های عامل، دبیرخانه، کمیته پنج‌گانه، سازمان مدیریت برنامه‌ریزی استان و کارگروه آموزش مورد پرسش قرار گیرند.
مروج‌الشریعه در مورد خروج 80 تن شیر از استان به صورت روزانه گفت: نباید این میزان شیر به راحتی و بدون امتیاز و چاره‌اندیشی از استان خارج شود و واحدهای فراوری شیر در داخل باید در این موضوع مشارکت کنند.
وی ادامه داد: از ظرفیت تولید شیر در استان باید برای ارزش افزوده و ایجاد اشتغال برای استان استفاده شود.
استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه ورود سرمایه‌گذاران و مطرح شدن مشکلات آن‌ها در کارگروه اشتغال باید افزایش یابد، خاطرنشان کرد: اگر پیگیری‌ها منسجم‌تر انجام شود می‌تواند سبب رفع مشکلات گردد و تجربه نشان داده که استان‌ها به دنبال طرح‌های کلان هستند که در خراسان‌جنوبی‌ نیز باید تلاش شود تا طرح‌های کلان از دست نروند.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۵۲۳۸
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , تسهیلات , اشتغال