نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس:
رژیم تروریست صهیونیستی ناظر کمیته متقابل علیه تروریسم و FATF است/ پیوستن به FATF یعنی از دست دادن قدرت مبارزه با ظالمین
20 خرداد 1397 ساعت 11:39
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی به دلیل مخالفت با FATF اشاره کرد و گفت: ما رژیم صهیونیستی را به عنوان دولت ترور در دنیا میشناسیم و معرفی میکنیم اما خود رژیم صهیونیستی ناظر کمیته متقابل علیه ترور و FATF است.
به گزارش گروه سیاسی خراسانتایم به نقل از فارس، فرهاد فلاحتی اظهار داشت: FATF معاهدهای است که در صورتی که به این تعهد ملحق شویم مشکلاتی را برای کشور ایجاد میکند و دست و پای اقدامات فراوانی را از نظام و دولت میبندد.
وی افزود: در ظاهر FATF قضیه پیوستن به یک کنوانسیون جهانی است که جلوی اقدامات مالی کمک به تروریست را میگیرد و نام قشنگ و ظاهر خوبی دارد.
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ایران کشوری است که در طی 40 سال گذشته قربانی تروریست شده و هزاران شهید از ترور داریم.
فلاحتی با بیان اینکه تأمین اقدامات مالی برای این گروهها یعنی ترورهای منافقین در ایران و ترورهای فراوانی که از اول انقلاب تاکنون بوده انجام شده اما جامعه جهانی هیچ برخوردی را در این قضیه نداشته است، گفت: این در صورتی است که کاملاً مشخص است که این گروهها از کجا تغذیه میشدند، سازمان مجاهدین را چه کسی تقویت میکند و گروههای دیگر تخریبی به نام مذهب را در داخل کشور چه کسی تقویت میکند؟
وی اذعان داشت: همه ما مطلع هستیم و بارها اقدام شده اما پاسخ جهانی را در این خصوص نداشتهایم و همین گروه اقدام متقابل باید جواب میدادند؛ یعنی گروهی که امروز مدعی هستند باید به آنها بپیوندیم کسانی بودند که باید ترور را در داخل کشور ما محکوم میکردند و جلوی کمکهای مالی را میگرفتند و باید پرسید چرا در طول 40 سال گذشته این کار را نکردند؟
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ما مدعی مبارزه با تروریست هستیم و سرلوحه کارمان است و آنها هم این ادعا را دارند، اما آیا تعریف مشترکی از تروریست بین ما و آنها برقرار است و کسانی را که ما تروریست معرفی میکنیم همان کسانی هستند که آنها تروریست معرفی میکنند؟
فلاحتی به دلیل بعدی مخالفت با fatf اشاره کرد و گفت: ما رژیم صهیونیستی را به عنوان دولت ترور در دنیا میشناسیم و معرفی میکنیم اما خود رژیم صهیونیستی ناظر کمیته متقابل علیه ترور و fatf است.
وی ادامه داد: ما به هیچ تعریف مشترکی بین جمهوری اسلامی ایران و fatf نرسیدیم که بدانیم معنای ترور از دید آنها چیست؟
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی عنوان داشت: چه تضمینی وجود دارد که اگر این معاهده را پذیرفتیم و امضاء کردیم فردا جهاد اسلامی، مقاومت اسلامی، دولت سوریه و غیره را به عنوان تروریست معرفی نکنند و از ایران بخواهند که باید در برابر این دولتها موضع بگیرد.
فلاحتی با تأکید بر وجود مشکلات فراوان و جدی در fatf، گفت: اولین نطق من در ششم مهرماه سال 95 در مخالفت با fatf بود و در آنجا سه نکته را یادآوری کردم که اگر در معاهده حفظ نشود پیوستن به fatf یعنی اینکه قدرت انقلاب خود را در مبارزات به حق کشورهای اسلامی و بر ضد ظالمین از دست خواهیم داد و لذا روحیه انقلابی ما در فضای دیپلماسی سلب خواهد شد.
وی با بیان اینکه معتقدم fatf قبل از اینکه یک بحث اقتصادی باشد یک بحث سیاسی است، افزود: در سال 95 در زمانی که از شروع برجام چند ماهی میگذشت این سخن را گفتم و آن زمان فشار روی این بود که میگفتند حالا که برجام امضاء شده پس fatf را نیز امضاء کنیم تا مراودات جهانی تسهیل شود.
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: الان در سال 97 که برجام عملاً توسط آمریکا ساقط شده آیا پیوستن به fatf فایده اقتصادی دارد؟ چرا اینقدر تأکید بر پیوستن به این قرارداد وجود دارد؟
فلاحتی یادآور شد: مخالف fatf هستم و در صورت مطرح شدن آن به عنوان مخالف جدی حرف برای گفتن داریم.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 15239