ریاست عتبات عالیات استان خراسان جنوبی:
مردم خراسان جنوبی پیشتاز در بازسازی حرمین امامین
21 خرداد 1397 ساعت 4:33
ریاست عتبات عالیات استان خراسان جنوبی گفت: امروزه تمامی نذورات مردم برای بازسازی مکانهای مقدس مصرف میشود.
ریاست عتبات عالیات استان خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران اظهار داشت:
یکی از وظایف ما اطلاع رسانی و شفاف سازی است و ستاد بازسازی عتبات عالیات گام های بزرگی برداشته که در کشور نیز حائز اهمیت است.
وی ادامه داد:یکی از آن مواردی که از گذشته دنبال میکنیم این است که تمامی امکانات و ظرفیت بازسازی از داخل کشور تامین و ارسال میگردد و هر ساله ما به نیابت از مردم خراسان جنوبی ۳ میلیارد تومان تعهد داریم و تا امروز که پایان ساخت این پروژه عظیم خواهدبود ما تمام نیازهایی که به ما اعلام شده از داخل استان تامین کردیم.
ریاست عتبات عالیات استان ادامه داد: ما در سال ۹۶ نزدیک به ۵ میلیارد تومان محصول خرید کرده ایم و از طریق ناوگان های همین استان ارسال کردیم و مردم ما آگاه باشند علاوه بر ثوابی که در مشارکت به دست میآورم ودر کار بزرگی که پایداری اقتصاد استان است نیز سهیم هستند .
وی با اعلام اینکه هزار میلیارد برای این پروژه هزینه شده گفت : زیربنای این پروژه ۲۲۰ متر مربع و طراحی این پروژه را مهندسان ایرانی بر عهده داشتند و از آنجایی که مردم کشورهای دیگر نیز این پروژه را می بینند این باعث پیشرفت سازه میشود و همچنین خدمات فنی مهندسی ما به کشور عراق صادر شده است و در بحث عمر این پروژه،عمر مفید این پروژه را مهندسان ایرانی ۱۵۰ سال تعریف کردند و این در حالی است که دانشگاه های مهندسی بغداد این سن را دو برابربیشتر اعلام کرده است .
ریاست ستاد بازسازی عتبات عالیات کار بزرگ دیگر را احیا صنایع دستی اعلام کرد و افزود: در خیلی از مواقع ظرفیت داخل استان وجود نداشت و با آموزش ظرفیت در داخل استان به وجود آمد مثل آینه کاری تعداد اندکی در استان این کار را انجام می دادند ولی با آموزش عتبات عالیات تعداد زیادی برای کار در صحن آموزش دیدن و همچنین صنعت اول استان ما که فرش است در یک طرح ابداعی از سوی خواهران و از یک کارگاه به ۲۶۰ کارگاه فرشبافی رسیدیم از آنجایی که مانخ و نقشه این کارها را خریداری میکردیم چرخه اقتصادی نیز فعال میشود و همچنین صنایع دیگر مثل حوله بافی و خیلی از صنایع دیگر که فراموش شده اند احیا شدند و در سال گذشته ۲ هزار متر مربع فرش در استان تولید کرده ایم و در سال میانگین یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از فروختن فرش ها به دست می آوریم.
وی خدمت ارزنده دیگر را مدیریت کمک ها و نذورات مردم دانست و گفت: امروزه تمامی نذورات مردم برای بازسازی مکانهای مقدس مصرف میشود و اقدام دیگر حفظ آثار ایرانی اسلامی بود زمان صدام جمع آوری شد همه به حرم هابرگشتند .
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات افزود: ما در سال ۹۶، ۸۱۶ نفر نیروی کار اعزام کردیم که به صورت رایگان کار میکنند و در این سال ۲۰۰۰ متر تولید فرش ۲۰۰۰ متر و هزار مترگبه تولید کردهایم و در این تولید فرش رتبه اول قالی بافی را شهرستان طبس و رتبه دوم را بیرجند دارد همچنین در سال ۹۶ تا به امروز ۱ میلیارد تومان کمک کردند.
وی ادامه داد: خراسان جنوبی بیشترین نیرو را در این پروژه دارد و در صحن فاطمه زهرا چهار مهندس از استان حضور دارند و پروژه بعدی ساخت عقیله بنی هاشم با زیربنای ۳۰ هزار هکتار فاز اول آن ۱۶۰ هزار متر مربع است و تمامی نیاز های سنگ را استان خراسان جنوبی برعهده گرفته است.
رئیس بازسازی عتبات عالیات استان اقدام بعدی را ترفیع سازی گنبد و بارگاه حضرت امام حسین است که قرار است ۷ و نیم متر ارتفاع پیدا کند مردم خراسان جنوبی در بحث طلاکاری این پروژه با طرح فروش خشت طلا به مردم مشارکت دارند در این میان خانواده های شهدا پیشتازند .
وی در پایان گفت: در 31خرداد ماه امسال قرار است کار بزرگی را برای اولین بار در استان رقم بزنیم و آن برگزاری جشن نشان محبت در روز پنجشنبه با حضور عوامل برنامه کوی محبت شبکه دو سیما و همچنین حضور هنرمند داریوش ارجمند و خیرین در سالن اجلاس دانشگاه پیام نور در ساعت هشت و نیم صبح برگزار خواهد شد.
کد مطلب: 15286
آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/15286/مردم-خراسان-جنوبی-پیشتاز-بازسازی-حرمین-امامین