مدرس دانشکده هنر دانشگاه بیرجند گفت: تمام ارگانهای مرتبط با بحث هنر موظف هستند، هنرمندان را هدایت و حمایت کنند تا به آنها انگیزه ادامه کار دهند .
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، راضیه فریور اظهارکرد: از یک سال پیش طراحی زیورآلات را براساس خط کوفی آغاز کردم که این امر به دلیل علاقهام از دوران دانشجویی بوده است .
وی با اشاره به اینکه طی شش تا 7 ماه پیش شروع به ساخت آثار کردم، افزود: خط کوفی زیبایی و فرمهای منحصر به فرد دارد که در کارهای جواهرت توانستم از آنها استفاده کنم.
این هنرمند خراسانجنوبی در رشته جواهرسازی تصریح کرد: دست ساختههایم بر اساس خط کوفی در دورههای مختلف اسلامی و المنتهای خاص است تا وجود عناصر برای کسی که هنر را مشاهده میکند، یاداور این دورههای خاص باشد .
فریور با اشاره به برپایی نمایشگاهی با عنوان "خواب" در محل نگارخانه سرو بیرجند، بیان کرد: خواب و رویا پنجرهای به سوی نادیده، ناشنیدهها و تمام ناشناختهها است .
این هنرمند یادآورشد: در زمان طراحی، گذر زمان را حس نمیکنم و چند ساعت بدور از همه مشکلات مشغول به کار میشوم که این دنیا برایم شبیه به دنیای خواب است .
فریور ادامه داد: قاب پرندگان نیز فرمهای سنتی خاص بوده و ملیلهها پس زمینه که در برخی از کارها استفاده شده است، به حرکت پرندگان به عالم ماوراء زمین بیشتر تاکید میکند .
احیای نقوش تاریخی توسط اساتید دانشگاه هنر
وی افزود: در حال حاضر خوشبختانه در محیط آکادمیک بسیاری از اساتید تاکید بر توجه دانشجویان به نقوش تاریخی بعد و قبل از اسلام دارند تانقوش احیا شود .
این هنرمند خراسانجنوبی در رشته جواهرسازی ادامه داد: براین اساس دانشجویان شروع به کار و تحقیق میکنند .
فریور ادامه داد: همکاری اساتید در دانشگاه به این موضوع بسیار خوب بوده و با توجه به تنوع نقوش و اصالتی که در کشور داریم، نیاز نیست به فرهنگهای دیگر مراجعه کنیم .
مدرس دانشکده هنر دانشگاه بیرجند تصریح کرد: با طراحی و ساختارهای خاص دانشجویان میتوانند علایق و احساسات و هدف خود را بشناسند و هویت کاری آنها شکل میگیرد .
فریور اضافه کرد: نه تنها میراث فرهنگی، تمام ارگانهای مرتبط با بحث هنر موظف هستند هنرمندان را هدایت و حمایت کنند تا به آنها انگیزه ادامه کار دهند .
وی یادآور شد: حمایتهای اساتید، میراث فرهنگی و استقبال مردم از کارهایم، انگیزهای شد تا دوباره کار را شروع و نمایشگاه بعدی را داشته باشم .
مدرس دانشکده هنر دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه هنرمندان خوبی در استان داریم، ادامه داد: با توجه به مشکل اشتغال در جامعه و این حمایتها انگیزه میدهد تا هنرمندان استان در سطح کشور شناخته شوند .
فریور افزود: در مرحله اول حمایت مالی بسیار مهم بوده و با پشتیبانیهای مالی می توانیم تبلیغات نیز انجام داده و به سمت جلو حرکت کنیم .
وی یادآور شد: رشته جواهرسازی شاخههای مختلف دارد که اگر سالها برای آموزش وقت بزاریم همیشه نکتههایی برای کار دارد به همین منظور در نظر دارم تا در این حیطه به صورت تخصصی پیش روم .
این هنرمند استان با اشاره به اینکه اهداف بزرگی در این حرفه دارم، بیان کرد: در نظر دارم تا همراه دانشجویان علاقمندن به این حرفه گروهی تشکیل داده و با حمایت دانشگاه و میراث فرهنگی، در نمایشگاههای خاص وبازارچه ها حضور داشته باشیم .
وی یادآور شد: در حال حاضر نوع نگاه هنری در استان در حال تغییر بوده و به جایگاه خوبی رسیده که از مسئولین نیز انتظار داریم تا در نمایشگاههای هنرمندان استان حضور داشته باشند .