سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۳۴
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی خبر داد:

تدوین سند توسعه ورزش خراسان جنوبی

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت: سند توسعه ورزش خراسان جنوبی تدوین شده که این مهم گام بلندی در راستای پرهیز از موازی کاری است .
تدوین سند توسعه ورزش خراسان جنوبی
 
به گزارش گروه ورزشی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، مهران سرپرست دوشنبه در نخستین نشست کمیته تخصصی اوقات فراغت جوانان استان، گفت: برای اینکه در بخش جوانان دچار روزمرگی نشویم، برنامه‌ای با عنوان سند توسعه بخش ورزش را طراحی کردیم.
وی افزود: در این سند به طور کامل مشخص شده که همه فعالان حوزه ورزش چه نقشی دارند و استفاده از ظرفیت‌های برنامه ششم با تکلیف‌گرایی است.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی اظهارکرد: سند توسعه بخش ورزش استان در 11 برش شهرستانی و یک برش استانی تا پایان برنامه ششم سال 1400 تکلیف‌گراست و همه مباحث حوزه توسعه ورزش استان به عنوان تکالیف پایان احکام برنامه ششم را پیگیری می‌کند .
سرپرست افزود: این سند تقسیم کار را برای همه سازمان‌ها و نهادها که در این بخش تکلیف دارند، مشخص می‌کند و با تاکید استاندار خراسان‌جنوبی از این سند در حوزه حفظ ارتقای سطح نشاط و شادمانی که به عنوان یکی از شعارهای دولت مطرح بوده، استفاده می‌شود .
وی با اشاره به اینکه سطح نشاط در خراسان جنوبی ارقام معناداری ندارد، گفت: رویکرد ما این است ورزش برای همه باشد که همان ورزش همگانی است و ما به عنوان متولی ورزش نسبت به آحاد جامعه ماموریت داریم .
سرپرست اظهار کرد: سند توسعه ورزش استان رویکرد دانشگاهی ندارد، اما از ظرفیت دانشگاه‌ها استفاده شده و هویت آن عملیاتی است .
وی افزود: با کمک دستگاه های اجرایی موضوع نشاط و شادابی را براساس ماموریت خود در استان باید به عنوان یک نقطه برجسته در همه شهرستان‌ها به حد قابل قبول برسانیم و با حوزه غنی‌سازی اوقات فراغت ارتباط معنادار دارد .
مدیرکل ورزش و جوانان استان خراسان جنوبی تصریح کرد: ستادها و کارگروه ها در بیشتر جلسات چه درون ساختار وزارت ورزش و جوانان و چه دیگر حوزه ها به دلیل نبود تکلیف گرایی ناکارآمد شده اند و بعضی دستگاه ها به فراخور خود گزارشی را ارائه کردند که خروجی مشخصی نداشته و این به دلیل نبود تکلیف گرایی است .
وی گفت: اگر در بحث ازدواج به لایه های مختلف دستگاه های اجرایی مراجعه کنید در می یابیم که کارگاه های ازدواج برگزار می شود، حوزه‌های مشاوره انجام می‌شود اما این کارها تکراری است چون کاری که یک سازمان انجام می دهد، سازمان دیگر به جای اینکه نقطه مراجعه نشده را پیگیری کند همان حوزه تکراری را بررسی می کند .
وی تصریح کرد: فلسفه سند این است که از موازی کاری و کارهای تکراری و موضوع هایی که نیازهای اساسی جوانان نیست، جلوگیری کند .
سرپرست گفت: کارهایی که در خراسان جنوبی در حوزه تدوین سند، برنامه ریزی و تبیین وضعیت موجود انجام شده است به عنوان بخشی از افتخارات استان تقدیم وزارت ورزش و جوانان می شود چون قابلیت طرح در حوزه ملی را دارد .
100 خانه ورزش روستایی در نقاط محروم استان راه‌اندازی می‌شود
وی ادامه داد: 100 خانه ورزش روستایی هفته آینده در نقاط محروم استان راه‌اندازی می‌شود که مکان آن شناسایی و مجهز شده و با حضور استاندار افتتاح می شود که با این اقدام مجموع خانه های ورزش روستایی استان به 300 خانه ورزش می‌رسد .
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی افزود: بحث طراحی و ساخت خانه جوانان از ابتدای دولت دوازدهم در دستور کار قرار گرفت و هم اکنون در همه مراکز استان ها و بسیاری از شهرستان ها این خانه جوانان به عنوان مرکز رشد اجتماعی جوانان فعال شده است .
سرپرست یادآورشد: اعتبار ساخت خانه جوان بیرجند 35 میلیارد ریال است و پیش بینی می‌کنیم از آغاز به کار تا تکمیل پروژه 14 ماه طول بکشد .
 

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۵۳۵۰
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , اوقات فراغت , ورزش